אהבה...

• פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך

pank

New member
אהבה...

מה אנחנו מוכנים לעשות בכדי שמשהו אחר יאהב אותנו, לפחות כמו שאנחנו אוהבים את עצמנו. שואלת את עצמי האם אהבה היא רגש אגואיסטי טהור, או שיש אהבה אמיתית ללא תנאים, האם אהבה כזאת היא בעצם הפרעת אישיות או שיש מקום לאהבות גדולות מהחיים? פאנק שמתאהבת עם כל הלב.

pank

New member
ארבל האם זוהי מחלה חשוכת מרפא

או שחלה התפתחות כל שהיא בתחום המדע ויש כבר תרופה...פאנק כשקצת מזועזעת מעצמה.

פאנק יקירתי.......

אהבה זה הדדיות אהבה זה לתת ולקבל... אהבה זה לרצות באושר של השני.. אהבה זה לרצות לאהוב,,ולתת לאהבה להיכנס לחדרי ליבך. לכן אהבה לא יכולה להיות רגש אגואיסטי.... אהבה גדולה,,ואמיתית יש בטח שיש.... אחרת אם לא היתה ,,לא היינו אוהבים.. אבל טיפ קטנטן,,,, צריך לדעת מתי לתת לרגש להחליט ומתי להגיון....... שיהיו בליבך רק אהבה,אושר,ושמחה...... שלך.........חוקרת

pank

New member
חוקרת יקרה, איתך בכל מילה.

הדדיות היא מילת המפתח. פאנק שרודפת אחרי ההגיון שלה לשווא.

פאנק מתוקה

תאמיני לי שלפעמיים קשה להבין את ההגיון כמו ששה לפעמיים להבין את שאנחנו עושים לפי הרגש.... אבל ביננו פאנקי .. צריך לבתסכל ולהגיב לפי האינטואיציות שלנו. כי את התושובות... ואת הרגשות ואת האהבות .... הם באים מתוך תוכנו... ורק שם בפנים יש את תשובה

pank

New member
חוקרת עם ראש על הכתפיים....

כרגיל את צודקת במאת האחוזים, אבל ישנו שלב שבו כבר לא עוזר לא הגיון ולא כל דבר אחר, אם לו שומרים על ההגנות בזמן, נותר רק להתפלל או לקלל שזה יסתיים מהר ואם כמה שפחות דמעות. פאנק שתמיד נסחפת רחוק מדי, ואחרי זה שוחה לחוף תוך שהיא בולעת מים מלוחים וצורבים, ביחד עם הכרישים והמדוזות שעוקצות ללא רחם....

לך פאנק יקרה.

אני מבינה אותך ואני יודעת בדיוק מה את מרגישה עם כל ההגיון שבי.. אני בחורה שפועלת המון לפי הרגשות.... וגם אני לא פעם ולא פעמיים נכוותי......... וכאבתי... אבל את יודעת אומרים אם הזמן לומדים.. לומדים לזהות קצת יותר ולהבין יותר. אבל אהבה היא מאוד מבלבבלת אהבה היא סוחפת.. ורק למעלה שמיים יעידו ,, כמה כמה נספחפתי,, וכמה בכיתי... אבל לפעמיים צריך להגיע להחלטה. לפעול לפי ההגיון ויש לפי הרגש ה הכי חושב לעשות משהו מכל הלב.... נ.ב: פאנקי..רציתי להגיד לך משהו ב-4 עיניים... יש לך במקרה אי סי קיו??

עיניים להם ולא ישמעו אזניים....

לויכוח שביניכן לא יהיה סוף....ולמה? פאנק,החמודה פועלת בצו רגשותיה,כמוני ד``א, וההגיון הוא האויב שלה.... חוקרת נשמעת צינית במקצת ולא מאמינה באהבה סוחפת ומבקשת להשתמש בבלמי ההגיון וכך גם תיראה אהבתה--מין פרווה כזה...לא לכאן ולא לכאן. מאידך אין ספק מי מהשתיים תעבור יסוריי אכזבה או התנתקות קשים יותר.... יש מחיר לכל דבר !!!-מי שרוצה לאהוב חזק גם לוקח הסיכון לכוויות בדרגה גבוהה. שיהיה לשתיכן יום טוב....

לך ארבל מהכרמל.......

קודם כל אתה לא מכיר אותי . אז אל תנחש איך אני פועלת באהבה....... באהבה יש המון צדדים.. באהבה פועלים.לפי הרבה צדדים ותאמין לי......... אני יודעת על מה שאני מדברת

pank

New member
ארבל! ממש חמוד איך שאתה מביו

לליבי. כולי כוויה אחת גדולה, הכנסתי ראש בריא למיטה חולה. אבל לפחות כבר מכירה את הרוטינה, ויודעת שהזמן מרפא הכל. פאנק שמתחילה לחבב אותך..

את מיתממת? :cool:

אני סבור שהינך בחורה אינטיליגנטית שהיית מבינה אותי גם אם הייתי קשה להבנה....ולכן ברור שהתכוונתי שלא קשה לחבב אותי... נדמה לי שעוד בסוף תתחרטי על הצהרה ישנה שלך בקשר אלי... :cool:

pank

New member
מתחרטת כבר עכשיו!!!

צריך רק להיזהר לא לחבב אותך יותר מדי...

Shanny

New member
פנק

השאלות האילו כל כך מוכרות לי את כל כך צודקת....

אני בדעתה של חוקרתתתתת

ממש ככה, אהבה אהבה רגשות וכל השאר אבל תכלס גם בן הזוג שלך אם יראה שהבחורה שלו מפעילה רק רגשות בלי הגיון יבהל ויברח מתי שהוא כל עוד נפשו בו. תתחילו להיות הגיוניים באהבה, אלא אם כן אתן רוצות לחלום באספניה. חוקרת צודקת, בכל מילה מילה ודרכה. אני כמוהה. יונית

למעלה