אהבה...

ליסע

New member
אהבה...

כולם מאוהבים... אבל... בעצם... מה זאת האהבה
כשה
פועם כשרואים אותו
כשהרגליים לא זזות כשמדברים איתו
כשהיום שלך נהפך לאפור כשאתה לא רואה אותה
כשמתפזר חיוך מטומטם על ה
אחרי הפגישה
כשרוצים לבוא אליו ולהתחיל לחבק אותו
אז זהו שכללל זה זה אהבה... לכל אחד יש דרך שונה לאהוב... אם זה לטובה... או לרעה... ו... רק נשארה השאלה... מה זאת האהבה בשבילכם
~
~
~
~
~
~

sh53

New member
ואצלי ../images/Emo23.gif זה....

כמה שרואים את בן הזוג יותר ויותר, זה אף פעם לא מספיק לנו. איך שנפרדים, כבר מתחילים להתגעגע אחד לשני. שנותנים מעצמנו עוד ועוד, מכל הלב ומכל הנשמה, וזה לא מעייף אותנו. כשאנו תופסים את עצמנו פתאום עם חיוך אחד גדול מרוח לנו על הפנים (נזכרים במה שהיה ומה זה עשה לנו). ששומעים את הקול של אהובנו ואנו יודעים ישר שזה הוא.

WinnerMan13

New member
אהבה בשבילי..זה...

לשכב בלילה על המיטה..לחבק את הכרית ולהרגיש אותה..לעצום את העיינים ולראות אותה..להיות בשקט לשמוע אותה..לשים את היד על הלב ולדעת שאתה אוהב אותה.. אהבה בשבילי זה רגש בלתי מוסבר...הלב מתמלא הראש מתרוקן..הלב מקבל שליטה על הגוף על המעשים על המחשבות ועל הכל.. הלב מנהיג את החיים שלנו לוקח וגורם לנו לעשות כל מה שהוא רוצה וכל מה שצריך על מנת שאהבה הזו תצליח.. אהבה זה לבכות..לבכות כשאתה יודע שאין לך שום סיכוי שבעולם שאהבה הזו תיהיה דו צדדית.. אהבה זה לחייך...לחייך כשאתה רואה אותה מסתכלת עלייך ומחזירה חיוך..אהבה זה לשמוע את השיר שלה ולהרגיש אותה מלטפת אותך עד כדי כך שעוברת צמרמורת בכל תא ותא בגופך.. אהבה בשבילי זה היא..שבכל פעם שאני רואה אותה הלב מתחיל לפעום בחוזקה בעוצמה..רוצה להתקדם אליה וללחוש לה באוזן את כל מה שאני מרגיש כלפיה..ולדעת שהיא תחזיר בדיוק באותו מטבעה..זו פחות או יותר אהבה בשבילי.. בגלל שאני לא רוצה לפתוח עוד שירשור אז הינה משפטים שחיברתי על אהובתי אתמול בלילה(כשלא נרדמתי)
שכבתי במיטה וחשבתי עלייך האם אי פעם איהיה בין ידייך?
רוצה לחבק אותך רוצה לנשק אותך רוצה להיות איתך רוצה לדעת שאת אותי אוהבת רוצה לדעת שאת עלי חושבת אבל כנראה שזו בקשה מוגזמת!
ההבדל אצלי בין חלום למציאות הוא שבחלום אני שומע אותך מדברת ובמציאות הכל שונה..הכל אחרת!
אוהב בהווה אוהב בעתיד אוהב אותך עכשיו אוהב אותך תמיד!
האהבה שלי אלייך היא אש...אבל אש מוזרה..שום דבר לא יכול לכבות אותה!
בלילה...חיבקתי את הכרית הרגשתי אותך עצמתי עיניים ראיתי אותך שכבתי בשקט שמעתי אותך שמתי יד על הלב והבנתי...שאני אוהב אותך!
אהבה שלי אלייך היא כמו פטיש..גדולה אבל כואבת!
אני יודע שאני ואת זה סיפור מוזר את מדהימה ואני...שום דבר
את כולך בנויה מחלקים שונים...עיניים של הים חיוך של כוכב יופי של השקיעה..והלב שלי!
אתמול בלילה הסתכלתי בתמונך..והבנתי..שאין בעולם יפה כמותך!

Maybe Its Me

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד כל מה שאמרתם! והעיקר האהבה היא-רגש... וכשיש אהבה.... לא צריך לדבר P: פשוט להרגיש..ולהנות

ליסע

New member
אצלי האהבה זה...../images/Emo23.gif

כשהיום שלי נהיה גרוע מרגע לרגע... שאני לא רואה אותו... שכשאני מסתקלת עליו יש לי חיוך מטומטם על הפנים... כשאני רוצה להיות איתו לכ הזמן... כשאני לא יכולה לסבול יום בלעדיו.. כשה
שלי מתחיל לפעום חזק כשאני רואה אותו... כשהמצב רוח שלי נהרס כשהוא לא מסתקל עליי... כשאני יודעת שהוא הכי
בעולם... למרות שאני יודעת שיש יפים ממנו... כשלא אכפת לי מה כולם חושבים עליו... כשאני יודעת שאני יעשה הכל בשבילו... כשיש לי פרפרים בבטן כשאנחנו מדברים... כשאני מקבלת את הדברים הלא כל כך טובים בו... כשאני לא לחוצה ואני רק משוחררת לידו... כשאני אוהבת אותו...
[יש עוד הרבה... בשבילי... אבל מי יקרא את זה אם זה יהיה סיכומים
]

sh53

New member
../images/Emo13.gif - מה דעתכם שווה לעשות מאמר

מכל מה שכתבתם כאן כולם יחד? נראה לי שכן, אעבוד על זה בערב
אז מי עוד רוצה לספר לנו מה זה אהבה בשבילו?

למעלה