עפרה
כמה נכון,בדרך כלל לוקח לאהבה זמן להפוך לאהבה,למרות שכבר היתה לי פעם אהבה ממבט ראשון ועד היום אוהבת את אותו אדם כאדם ואנחנו חברים בלב ובנפש. לגבי המקסים? לגלות לך היכן מצאתי אותו? אבל רק לך בסודי סודות שאפ´חד לא ישמע... ערב אחד ,בשבוע שעבר שעמם לי,נכנסתי לאודיגו ואחרי שכל מני יצורים מגעילים פנו אלי (וכמובן שלא התייחסתי) ,התחילה לי שיחה נעימה עם בחור חמוד , על דעות , צחוקים , פילוסופיות ושטויות. התברר שאנחנו חושבים בהרבה דברים דומה ויש כמובן גם הרבה שונה ,בקיצור כיף של שיחה. למחרת שנינו נכנסנו לאודיגו כדי לשוחח שוב אחד עם השני,ושוב השיחה גלשה לעולמות מרתקים. זהו,אחרי שבוע של שיחות אודיגיות החלטנו שדי נמאס וכדאי שנפגש,לא לפני שהבטחנו אחד לשני שאם לא יראה לנו,נשאר ידידים. האמת? היה כל כך נעים בשיחות במחשב שהייתי מוכנה כבר להפגש ולהתאכזב ו... הגיע בחור מקסים,עם גומות חן משגעות והשיחה? קלחה וקלחה כאילו זו בכלל לא פגישה ראשונה . זהו אז הם מסתתרים כנראה בכל מקום המקסימים , רק צריך למצוא אותם ובכל מקרה מקווה שההמשך יהיה כיפי כמו ההתחלה , בלי תכניות למרחקים ארוכים רק שנדע ונשכיל להנות זה מחברת זה בלי חשבונות,בלי אגו,פשוט לזרום.