אהבה

יעריתוש - ברכות לדירה החדשה../images/Emo49.gif

המון המון אושר לך לילדיך ולאהובך

היי עומק, חופשי, ניצת וכל השאר

אצלי האהבה לא מגיע כל כך מהר ובטח לא אל שיפתותיי אם אני ארגיש את מה שאת אומרת אז בטוח אומר את מה שאמרתי לבחור האחרון "אני באמת מחבבת אותך" לא יודעת אולי נשמע טיפשי אך ככה הרגשתי וככה יצא לי. לא חושבת שצריך להתלהב לאמר את זה כל כך מהר, אחרי כמה פגישות או אחרי כמה חודשים אולי גם אי אפשר לדעת אם זאת אהבה או משיכה או התאהבות, יש הבדל בין לאהוב או להיות מאוהבים שזה בדרך כלל בשלושה החודשים הראשונים בזמן ה"גן עדן" שם עדין הכל ורוד ויפה והחיזורים מלהיבים, ורק אחרי כמה חודשים "נוחתים" והקשר נהיה יותר רציני ובו גם המכשולים שחופשי מציג אותם כיסורים, לא מסכימה כל כך אם ההגדרה שלך בנושא היסורים, באהבה אסור שיהיו יסורים, יסורים באים במצבים רעים והם מסמלים את הדבר הלא טוב (כך אני מפרשת אותם בכל אופן), לאומת זאת מסכימה לאמר שיש באהבה עליות וירידות כמו בכל דבר בחיים, ובטח ובטח כששניי עולמות נפגשים וצריכים ללמוד האחד על השני ואז להכיר יותר ולותר ולהשתלב האחד עם השני ועם החיים לחוד וביחד (וכמובן במצבים כמו שלנו של פרק ב´ ישנם גם ילדים גרוש גרושה וכו), כתבתי המון על אהבה כאן בפורום ואחזור על דבריי שוב, האהבה לעיתים כואבת ורק כך מלמדת אותנו את משמעותה, אך האהבה היא החיים ודרך החיים בכל מקום ובין כל אדם לאדם (ולא חשוב בין חבר לחבר או חבר לחברה), היא הדבר הכי יפה והכי נפלא שיש לנו (ולא עולה לנו אפילו), ואם היא תבוא נקבלה בחום ואל לנו לשכוח לשמור עליה כי היא יקרה לנו מכל, אהבה היא מגשרת ושומרת ומכבדת ואפילו עולה על הבריאות (אך אם לא נתיחס אליה בכבוד היא תעלה לנו בבריאות), אז חבר´ה מספיק לחשוב יותר מידי, הריי כולנו כאן יודעים שאי אפשר בלעדיה לעולם, נכון שנכוינו ונכון שכאבנו אבל עדיין לא אומר שצריך להתקפל ולאמר לא די עד כאן. אני מאמינה גדולה באהבה ולא אותר עליה בעד שום דבר שבעולם ולא מכל שיקול שהוא שקיים (אולי לאנשים אחרים כן מתחלף בחומריות וחבל). לך ניצת החזקתי אצבעות ועכשו כולי מאושרת בשבילך מאחלת לך ולכולם המקסימים כאן המון המון אהבה ושתבוא כבר במהרה.

האמירה כן , אבל אחרי..

אהבה במידה שהיה קיימת ניתן לחוש אותה. לממש אותה. להריח אותה. היא ישנה איתנו והיא מתעוררת איתנו. היא בתוכנו והיא אופפת אותנו. היא גורמת לנו יובש בפה סומק בלחיים ורטיבות ב.. אהבה גורמת לנו תחושה תמידית של געגוע. של לרצות עד אין סוף. ומהכל אמירה שלא מתלוות אליה התחושות האלה. היא אמירה שאין בה כל תוכן ובמקרה הטוב שקר גס. ואם אכן יש בה תוכן ותחושות. אז כן צריך לבטא זאת גם במילים. והדגש כאן במילה גם. יום טוב

כמה נכון

כשהיא אכן קיימת לבטא אותה, לא לשכוח גם להגיד במילים שאם נרצה או לא הן אחת מדרכי התקשורת שלנו כבני אדם.

הדגש הוא על לחוש, למשש, להריח

וכשהיא שם ועימה התחושות האופפות את הגוף נוגעות בכל קצה של עצב המילים באות מאליהן לא שואלות לא מבקשות רשות הן חלק מההוויה השלמת החושים

לגביי האמירה חופשי

האמירה יפה אך היא אמורה להיות מהלב לאחר ההוכחה לכך זאת אומרת אין טעם שיהיה לי בן זוג שיאמר לי את זה רק כדי לרצות אותי, העדיף להרגיש עוד לפני שיגיד ושיגיד אז שיגיד המון אני זקוקה לפחות פעם ביום שיגידו לי את זה (רגילה מה לעשות) אומרים שאדם צריך לפחות פעם ביום שיאמרו לו את המילים האלה ויתנו לו חיבוק ענקי (מומלץ בחום)

מוצאת...אמרת זקוקה....

למדתי כי קודם כל עלינו לאהוב את עצמנו, ואז לא ניזקק....למילים והאישורים של זה שמולנו. לא מכירה את ההמלצות באשר למילים וחיבוקים אבל יכולה לומר לך, שכרגע כל עוד אין אהבה זוגית, נהנית מהררררבה יותר חיבוקים, (חברים...ילדים...משפחה....עבודה) כל פגישה עם אדם מזמינה אצלי חיבוק, חיבוקים ממלאי נשמה, כאלה שנשארים בהם ולא זזים, והנפש מתמלאה, מתמלאה, מתמלאה מילים.. מילים.. נפלא כשנאמרות, אך אין חוקים ואין כללים ובינתיים שולחת לך חיבוק מיוחד...ואומרת....אוהבת אותך מוצאת יקרה מנה יומית לאישה...

תודה חופשיה לזאת הייתה הכונה

ויש לי מזל שהבן הקטן שלי כל הזמן מחבק ומחבק ונותן גם שיחבקו אותו בלי סוף

ophra

New member
מוצאת.....

עוררת נושא רציני לסדר היום של הפורום.....
מודה שלא קראתי את כל הסיפור אבל קראתי את השרשור ושקעתי במחשבות.... יש למילים האלה משמעות משמעות מאד-מאד עמוקה בעיני לצערי, עוד לא הזדמן לי להרגיש ולהגיד מאז סיום פרק א´. עוד יותר לצערי - הרגשתי ואמרתי באמת רק פעם אחת עם אדם אחד (וזה לא פרק א´....) והיום? יצא ששמעתי, אבל זה עשה לי יותר רע מטוב (כי זה לא הרגיש אמיתי והדדי) קרה שרציתי לשמוע, אבל זה היה יותר מטעמי אגו מכל דבר אחר (ובדיעבד - טוב שלא נאמר) לדעתי ומנסיוני האישי לוקח לאהבה זמן. הרבה זמן. אבל יש המון דברים שאפשר ונעים להגיד ולשמוע בדרך (עד שמגיעים לאהבה): "נורא כיף לי איתך" "איזה יופי שהתקשרת" "חשבתי עליך היום" המילים האלה הן דלק להתחלות של קשרים דלק גם לאומר וגם לשומע ולניצת - אמרת יופי!!! אפשר להשאיל ממך את המשפט הזה כשתגיע ההזדמנות המתאימה? רק תגידי - איפה הם נמצאים כל הבחורים המקסימים האלה????? לאן הם נעלמו כולם??

עפרה

כמה נכון,בדרך כלל לוקח לאהבה זמן להפוך לאהבה,למרות שכבר היתה לי פעם אהבה ממבט ראשון ועד היום אוהבת את אותו אדם כאדם ואנחנו חברים בלב ובנפש. לגבי המקסים? לגלות לך היכן מצאתי אותו? אבל רק לך בסודי סודות שאפ´חד לא ישמע... ערב אחד ,בשבוע שעבר שעמם לי,נכנסתי לאודיגו ואחרי שכל מני יצורים מגעילים פנו אלי (וכמובן שלא התייחסתי) ,התחילה לי שיחה נעימה עם בחור חמוד , על דעות , צחוקים , פילוסופיות ושטויות. התברר שאנחנו חושבים בהרבה דברים דומה ויש כמובן גם הרבה שונה ,בקיצור כיף של שיחה. למחרת שנינו נכנסנו לאודיגו כדי לשוחח שוב אחד עם השני,ושוב השיחה גלשה לעולמות מרתקים. זהו,אחרי שבוע של שיחות אודיגיות החלטנו שדי נמאס וכדאי שנפגש,לא לפני שהבטחנו אחד לשני שאם לא יראה לנו,נשאר ידידים. האמת? היה כל כך נעים בשיחות במחשב שהייתי מוכנה כבר להפגש ולהתאכזב ו... הגיע בחור מקסים,עם גומות חן משגעות והשיחה? קלחה וקלחה כאילו זו בכלל לא פגישה ראשונה . זהו אז הם מסתתרים כנראה בכל מקום המקסימים , רק צריך למצוא אותם ובכל מקרה מקווה שההמשך יהיה כיפי כמו ההתחלה , בלי תכניות למרחקים ארוכים רק שנדע ונשכיל להנות זה מחברת זה בלי חשבונות,בלי אגו,פשוט לזרום.

ophra

New member
ניצת ../images/Emo9.gif

כמה מעודד לשמוע שיש גם מקרים כאלו. (אם תרצי אספר לך פעם בסוד כמה סיפורים שמתחילים דומה וממשיכים אחרת... אבל זה באמת בסוד...)

ניצתי -צפור קטנה לחשה לי ש../images/Emo99.gif

איזו צפור רכלנית, ספרה לי בסודי סודות, שאת...צמחו לך פרפרים בבטן
והלואי.. הלואי.. גיברת מנהלת- שנשמע המית יונים מביתך

טוב תראו ,ת´שמעו../images/Emo9.gif

זה רק פגישה אחת חכו לא צריך להגזים תשאלו אותי? הלואי שימשך בינתיים קבענו למחר
ו...עפרה זה בסדר גם באמתחתי יש סיפורים אחרים אבל קשה למצוא מחט בתוך ערמה של שחת מה שחשוב זה להאמין

עופרה מקסימה ויקרה

לא אני העלתי את הנושא (הכבוד לחופשי שלנו) אך מודה שהמשכתי לשרשר אותו מעט אולי מרצון לדבר עליו הריי אומרים שאם אין מעשים אז יש דיבורים
אני מבינה (בדרכי שלי) שפרק א´ בחייך היה משמעותי מאוד ואולי גם ארוך ויחודי, האומנם את מדגישה אותו כפרק א´ וזה חיובי כך אנו מבינים שיבוא גם פרק ב´ לא?
מסכימה איתך שהדברים צריכים להתפתח אט אט ולא מהר כל כך הריי לא צריך למהר אם כל כך טוב (לשמור על הגחלת אומרים), כן שמעתי המון בחיי את הציטוטים שלך מבחורים גם כבר בתחילתו של קשר כמה הוא אומר ומתגעגע וחשוב לו והוא מעריך וכיף לו לדבר איתי וכו.. היום אני שומעת עדיין (פה ושם לא רציני) אך מקשיבה למילים בצורה שונה מעריכה מילים בצורה שונה ומבינה אותם בצורה הנכונה. אין ספק שלהתחיל פרק חדש ולא חשוב אם הוא שני או רביעי קשה כמו כל דבר עופרה בחיים שנראה לנו מסובך, גם להתחיל עבודה חדשה זה מפחיד נורא לא?! הרי הקשר חדש צריכים להוכיח לאחרים להציג את עצמנו ואז אנחנו קצת חוששים ו...כשמגיע הזמן זה עובר ומתקבל ונוסע הלאה. מאחלת לך שתזכי להשתחרר מהפרק שנגמר (כי הוא נגמר אז על מה לשקוע) ושתקבלי המון המון אהבה וחום, רק טוב , ממני - מוצאת

למעלה