אהבה

אהבה

מילים הן הקשר האהבה היא הרגש להרגיש אהבה אליו לומר לו אהבתיך ולשמוע אוהב אותך הלב שהמתין זמן רב כמעט שפקע מאושר זה היה חלום ענק לשמוע אותו לוחש מילים שחממו נשמה המילים המכשפות המילים שחיכיתי להם מילים כל כך פשוטות ואת הלב ממלאות לחשתי : אוהבת אותך והוא לחש :אוהב אותך וחתמנו בנשיקה

את לבי נתתי באהבה

לבי נתתי לו באהבה תמימה הוא את האהבה לקח בשני ידים לא תמיד היה כיסוי למילים לעיתים בגדו בלבי התמים והלב נשבר לרסיסים שוב ושוב אבל מארגנים דבק חזק מדביקים מחדש אחרי כל משבר ואומרים לא אתן שוב את לבי ומקווים לטוב ולאהבה גדולה אולי היא מעבר לפינה בשנים האחרונות ויתרתי התפשרתי על ידידות קרובה כבר לא בקשתי אהבה גדולה אז הוא הגיע גבוהה וחזק ועטף אותי במשך תקופה ארוכה עד שהבית נרגע הוא חזר הביתה נותרתי עם האהבה הענקית שלו אבל הוא נעדר מחיי כבר יותר משנה הלב מסרב להפתח לאיש אחר אז הכנסו אליו חזקו אותו בקפיצים חזקים ועכשיו הוא מחכה לאהבה חזקה ונאמנה שתוכיח שמה שהיה בעבר יכול לשוב הפעם אהבה משלי אמתית ועוטפת לא משהו גנוב , שנמצא איתי מבחירה אוהב כמו שלא אהב אשה מימיו שידע להעריך את הטוב והתמימות שירצה לחלוק עמי אתשארית חיינו להזדקן יחד באהבה שקטה ורגועה

התעוררתי מ"שינה" לישון לא יכולה...

אז נכנסתי לכאן וקראתי את השיר שלך...למה? למה? אני לא חשה כך?כלפי האיש שאיתי עכשיו? ואולי זה יבוא לי עם הזמן???כל כך רוצה לחוש..אהבה סוחפת...כמו פעם...אבל זה לא בא..רוצה להתרגש...אבל זה לא קורה ??ו אולי אני סתם פתייה...וחיה באשלייה...לא חיה את המציאות...שמה שהיה...לא ישוב עוד לעולם...אז אשוב לי למיטה...ואנסה למצוא קצת שלווה..בתוך זרועות ששם לי מחכות..אתחפר לי לתוך חזה רחב..נעים וחם..ואנסה קצת להיפתח ולקלוט אהבה..למשהו שרוצה לתת אותה רק לי לעולם..

ben 911

New member
ערד, קצת סבלנות והבנה..הכל יהיה בסדר. ../images/Emo45.gif

עד שזו תתחתן...הנשמה תצא לי.

maxima

New member
ערדניקית...אותי לימדו שמה שנדלק בקלות

כמו למשל ערימת עשבים יבשים נישרף מהר וזהו.... יותר טוב כמו חמין על אש קטנה אבל בטוחה...

יקרה שלי

בגלאים שלנו הקשר הוא מורכב כי אנחנו אנשים עם עבר והתחייבות היחד הוא חלק ממנו וחלק ממנה , לכל רחד חברים משלו ודרך חיים משלו לכן קשה יותר ליצור יחד אחד שטוב לשני הכיוונים אנר קבלי את הקושי כי הוא מבטיח שהחיים יהיו יציבים יותר בהמשך כי ההתמודדות עוזרת לבנות משהו יציב יותר

כותבת שירים גם בשבילך

זה יבור יקרה שלי כי אהבה נבנית לאט לאט לוקח חודשים לי הוא לחש אוהב אותך אחרי כמה חודשים אז קחי את הזמן בלונדינית אהובה שלי לאט לאט לבנות את הקשר בין הלבבות זה שבניתי אהבה גנובה זה סיפור אחר לחלוטין , הוא חיי עם בת זוג, וצעיר ממני בשנים ולמרות שיש שהיתה לו בת זוג אם ילדיו היה בודד ודיי מדוכא עזרתי לו שוחחתי עמו נוצר קשר רגשי חזק מאד ונפגשנו , אכן הוא היה בקשר של 24 שעות ביממה אני הייתי בשבילו כל הזמן ולצידו שבקש אותי לחבק לנשק לאהוב אבל הוא היה זמין טלפונית גם שהייתי לצידו של אחי שקבל טיפולים והיה במצב קשה הוא ידע לחבק מרחוק ולחזק אותי שאוכל להיות עם אחי כי עבורי השהייה לצידו בבית החולים בזמן הכימו היה קשה מאד הזכיר לי ימים קשים שלי לפני 18 שנים שנאבקתי על חיי למזלנו הוא התאושש יפה ובנה את חייו וחיי נהדר כיום , אני כידידה ברקע בלבד הוא עד היום חבר טוב ואוהב ותמיד בקשר טלפוני , אבל חיי עם בת זוגו וילדיו זה מלכודת הדבש שאני מתרחקת ממנה כיום רק עם פנויים לא עוד עם אנשים תפוסים

ערדניקית יקרה. כולנו (נשים) רוצות להרגיש אהבה

(סוחפת כדבריך) ולהתרגש. אבל מה לעשות שאנו היום במקום של שק שסוחבים מאחורינו, ופחדים ומעצורים ועוד ועוד צפרדעים..... לכן אל תנסי לתת לקשר החדש שלך כתרים ושמות תני לזה זמן. בדקי האם נעים לך כשאת איתו, האם יש לכם נושאי שיחה. האם הוא אדם רגוע בקיצור האם את חושבת שהוא יכול להיות ח ב ר שלך וזה לדעתי הכי חשוב. כי התאהבות סוחפת היא בת חלוף ואם אין את הדברים היותא ערכיים זה נגמר קאפיש????

אויש יקרה...כמה שאת צודקת...הפחדים...המעצורים

למזלי זה שאיתי איש מבין ובעל נסיון...אני מקווה שתעמוד לו הסבלנות...אני על כל פנים עובדת על עצמי ..זה מה שאומר לי הקול הפנימי...והלוואי שלא אתבדה...

ערדניקית אם טוב לך איתו היי סבלנית . ניצוצות

גורמים פעמים רבות לכוויה. אמרה לך נכון מקסימה

להרגיש ולהיות חלק משלם

כי השלמות גדול הרבה יותר מסכום חלקיו להיות זוג זו היחידה הבסיסית החזקה ביותר שלמשהו יש 4 רגלים הוא הכי יציב בעולם ותחשבי על זה ציפורת רבת המחשבות

נסיכה את מוכנה לתת פרוש להערתך הלא כל כך

מובנת לי "צפורת רבת המחשבות" מה בדיוק הציק לך בדברי?

הנה אסביר

שאת מרבה לחשוב וזה רק משהו חיובי מצא חן בעיני מה שכתבת על הצורך להיות מחושבת במעשים זה נאמר בצורה חיובית וצר לי אם זה התפרש אחרת יש אנשים שקוראים ועוברים ואת קוראת חושבת ומגיבה זה נחמד כי אז דו השיח הוא מעניין יותר ועיניני

אוקיי נסיכה. תודה לך. והנה דוגמא מצוינת

לבעייתיות במילה הכתובה לעומת שיחה. מאחר ואין טון דבור והבעות פנים ואפשרות לשאול מיד שאלות עלולות להווצר אי הבנות שיהיה לך ערב נפלא והמון המון בריאות

למעלה