יאללה בוא נעזור =]
אני אוהבת בעצמי הרבה דברים = ] ולהלן הטובים ביותר : (חיחיחי) אני אוהבת את השפתיים שלי, את העיניים והריסים(חח), את השער...ועוד משהו שלא נפרט...חחח אני אוהבת בעצמי שתמיד יש לי מקום לאחר, יש בי אהבה עצומה לחברה, אני מתנדבת מלא. אני אוהבת שתמיד אכפת לי מאנשים אחרים, ולפעמים יותר מאשר אכפת לי מעצמי ( ואם זה אני חולקת, כלומר לא הכי אוהבת..) אני אוהבת באופי שלי שאני חברותית, אוהבת להקשיב ולייעץ לאחרים, את חוש ההומור שלי, אופטימיות, את החיוך (הכובש) שלי, ואת הניצוץ שיש לי שאני נכנסת למקום חדש. אני אוהבת את הסקרנות שלי ואהבה ללמוד דברים חדשים, אהבה שלי לאתגרים ולמכשולים (שלפעמים אני זאת שיוצרת אותם). אני אוהבת את הנכחות שלי, הכריזמה, עמידה מול קהל, כוח שיכנוע, אילתור, בטחון עצמי..... יש לי מודעות עצמית מאוד גבוהה, ואני אוהבת את זה ( במיוחד שזה משתלב עם אינטואיציה חזקה). אני אוהבת את החוסר שלמות שבי, שבעצם הופך בנאדם למושלם (מבחינתי). אני אוהבת את היחודיית שלי - שזה משהו שאפחד לא יצליח לקחת ממני....כי זה רק שלי... ויש דברים שאני פחות אוהבת בעצמי...כמו זה שאני נותנת לאנשים להשפיע עלי ועל מהלך סדר היום שלי, ועל זה שאני סולחת, גם אם ניפגעתי מאוד...כאילו נותנת לאנשים את 'האישור' לפגוע בי...ואז הם יבקשו סליחה ואני אסלח..., אני אסלח מכל הלב...(אבל למזלי גם פה יש לי גבול...אולי דק..אבל יש..).ולפעמים גם זה שיש לי נטייה לשים את עצמי בסוף סדר העדיפויות. קשה לי לוותר על אנשים שנגעו בי, חשובים לי, למרות שאני יודעת (מרגישה) שהם כבר ויתרו עלי, ואני פחות חשובה להם מאשר הם לי. ואיך בלי זה שאני רגישה. - אבל הדגש על הדברים הטובים.... - אגב בנאדם צריך להיות מודע גם לדברים הטובים שבו וגם לאלה שפחות, שאתה אומר תכונה טובה על עצמך , אתה צריך גם להגיד תכונה לא טובה. כלומר כמות התכונות הטובות והתכונות הפחות טובות צריכות להיות שוות ! - שבוע מלא באהבה ועשייה =]