-אהבה עצמית-

tal 05

New member
-אהבה עצמית-

שכל אחד יכתוב כמה שיותר דברים שהוא אוהב בעצמו. -הרעיון נולד ממשבר של אחד/ת מחבריי הפורום (לא משנה מי) אנא שתפו פעולה כדיי לעזור לאותו חבר/ה.

-אהבה עצמית-

ואוו....זו בקשה קשה... אה....ככה אני אוהבת את השירים שלי...את המודעות שלי, את החברותיות שלי, אני אוהבת את האף שלי..חח..ואת הרגליים..חחח חחח..זה מצחיק, זה נותן תחושה של אגו מנופח..אני גם אוהבת ת'סבלנות שלי.... חחחח טוב כדאי שאפסיק.... לילה.

facundo te amo

New member
רעיון נחמד- לא למחוק!

אני אוהבת בעצמי.... אני לא מוצאת משהו שאני לא אוהבת בעצמי. אני נורא שלמה עם מי שאני, דבר קטן שצריך לשפר אצלי זה רק את המוטיבציה D: וזהו . אמא תמיד אמרה לי שאני מושלמת, אז אני פשוט האמנתי- כנראה שעד היום.

count on me

New member
יאללה בוא נעזור =]

אני אוהבת בעצמי הרבה דברים = ] ולהלן הטובים ביותר : (חיחיחי) אני אוהבת את השפתיים שלי, את העיניים והריסים(חח), את השער...ועוד משהו שלא נפרט...חחח אני אוהבת בעצמי שתמיד יש לי מקום לאחר, יש בי אהבה עצומה לחברה, אני מתנדבת מלא. אני אוהבת שתמיד אכפת לי מאנשים אחרים, ולפעמים יותר מאשר אכפת לי מעצמי ( ואם זה אני חולקת, כלומר לא הכי אוהבת..) אני אוהבת באופי שלי שאני חברותית, אוהבת להקשיב ולייעץ לאחרים, את חוש ההומור שלי, אופטימיות, את החיוך (הכובש) שלי, ואת הניצוץ שיש לי שאני נכנסת למקום חדש. אני אוהבת את הסקרנות שלי ואהבה ללמוד דברים חדשים, אהבה שלי לאתגרים ולמכשולים (שלפעמים אני זאת שיוצרת אותם). אני אוהבת את הנכחות שלי, הכריזמה, עמידה מול קהל, כוח שיכנוע, אילתור, בטחון עצמי..... יש לי מודעות עצמית מאוד גבוהה, ואני אוהבת את זה ( במיוחד שזה משתלב עם אינטואיציה חזקה). אני אוהבת את החוסר שלמות שבי, שבעצם הופך בנאדם למושלם (מבחינתי). אני אוהבת את היחודיית שלי - שזה משהו שאפחד לא יצליח לקחת ממני....כי זה רק שלי... ויש דברים שאני פחות אוהבת בעצמי...כמו זה שאני נותנת לאנשים להשפיע עלי ועל מהלך סדר היום שלי, ועל זה שאני סולחת, גם אם ניפגעתי מאוד...כאילו נותנת לאנשים את 'האישור' לפגוע בי...ואז הם יבקשו סליחה ואני אסלח..., אני אסלח מכל הלב...(אבל למזלי גם פה יש לי גבול...אולי דק..אבל יש..).ולפעמים גם זה שיש לי נטייה לשים את עצמי בסוף סדר העדיפויות. קשה לי לוותר על אנשים שנגעו בי, חשובים לי, למרות שאני יודעת (מרגישה) שהם כבר ויתרו עלי, ואני פחות חשובה להם מאשר הם לי. ואיך בלי זה שאני רגישה. - אבל הדגש על הדברים הטובים.... - אגב בנאדם צריך להיות מודע גם לדברים הטובים שבו וגם לאלה שפחות, שאתה אומר תכונה טובה על עצמך , אתה צריך גם להגיד תכונה לא טובה. כלומר כמות התכונות הטובות והתכונות הפחות טובות צריכות להיות שוות ! - שבוע מלא באהבה ועשייה =]

davidori

New member
אם את אומרת..חח

אז אני אצטרך לעשות את זה מתישהוא.. אבל אני מסכים גם שזה מאוד חשוב, למרות שאני לא ממש יודע כרגע את התשובה, אני אחשוב על זה וישלח בעז"ה בעתיד

Spotless Mind

New member
ת'אמת.. :)

זה קצת יותר מידי בשבילי... מה אם אני לא אצליח לחשוב על משהו? או שאני אקלוט שיש כול כך קצת דברים שאני אוהב בעצמי? או שהדברים שאני ארשום בכלל לא יהיו משמעותיים? סתם יסבך אותי.. (;

count on me

New member
אתה כן תצליח. =]

יש בך כל כך הרבה דברים מדהימיםםם =] ואתה יודע את זה... ועכשיו יש לך הזדמנות לשתף אותנו בזה...

SadClown

New member
לא קל לי לענות על זה...

אני זוכרת שלפני הצבא היה לי מיונים לאיזה תפקיד... שכמובן לא עברתי אותם בעיקר בגלל חוסר ביטחון לדעתי. בראיון היא ביקשה ממני בין היתר למנות כמה דברים חיובים בעצמי וכמה דברים שליליים. ולא ממש הייתי מסוגלת להגיד דברים חיוביים... לא שאני שונאת את עצמי או משהו... כי אני לא. ואני כן מאמינה שאני סה"כ אדם טוב, ושיש בי גם דברים טובים. אולי כמו זה שאכפת לי מאחרים בד"כ... אבל בדברים של תכונות אופי לפעמים מרגישה כאילו שבכלל אין לי אופי. . ודברים שליליים שיש בי אני לא מתכוונת לדברים רעים, שבאים להביא רע לאחר, אלא יותר רע לעצמי. כל מיני מחשבות שליליות... חוסר מוטיבציה... לא עומדת על שלי, לא מאמינה בי, הערכה עצמית נמוכה. שאני מושפעת מהסביבה יותר מידיי... שאני לא חכמה, שאין לי ביטחון לעשות שום דבר, או לנקוט עמדה בנוגע לדברים. או אומץ להאמין שאני בכלל מסוגלת. ככה שאני לא יכולה פשוט לכתוב כמה דברים טובים בי, כי קשה לי למקד אותם... יודעת שהם נמצאים שם איפשהו, אבל כל פעם שמנסה לחשוב עליהם עולה לי משהו לא מוצלח אחר בי. או המחשבה שאין לי אופי. טוב וואי חפרתי. שאלה פשוטה הפכתי למגילה לא קשורה לשאלה. מצטערת
לילה טובבב

count on me

New member
מתוקתי ! =]

יש לי כל כך הרבה מה להגיד על מה שכתבת....המון. נתחיל בכך ש=א=נ=י מעריכה אותך מאוד ! ואת בנאדם מדהים...כל כך כשרוני בכתיבה...וגם בלהעלות לאדם חיוך על השפתיים. וכדאי שתתחלי להבחין בזה...ופשוט לרשום תכונות חיוביות על עצמך.....בדרך כלל יותר קל לאנשים להגיד דברים טובים בראיונות לעבודה או לפרויקטים...כי הם רוצים 'לשווק' את עצמם...וזה גם קשור להערכה העצמית שלך באותו רגע. ואיתך נלך הפוך..כל פעם שאת מוצאת בעצמך משהו, תכונה, פחות טובה...ישר לחפש ולחטט תכונה שאת כן מעריכה בעצמך. ויש בך המון. ואין דבר כזה תכונה טובה ותכונה לא טובה...כל תכונה שהיא קיצונית לפה ולפה היא לא טובה. ניקח לדוגמה : בטחון עצמי...כביוכל תכונה שהרבה רוצים, אבל תראי מה קורה שהיא מוחצנת : אדם א : הבטחון העצמי שלו בשמיים, הוא תופס מעצמו..מתנשא...בטחון העצמי שלו מוזגזם. אדם ב' : חוסר בטחון עצמי מוחלט, מתכופף בהליכה שלו...משלב ידיים..לא מדבר... אדם ג' : החליט לשלב בין השתיים ולהיות באמצע! ...כל תכונה שהיא באמצע היא טובה ! את בעצמך אמרת, ואני תופסת אותך על המילה : "מ-ח-ש-ב-ו-ת שליליות ", בעצם המחשבות שלנו יוצרות את המציאות שלנו. אותו תדר שתשלחי לקיום זה מה שתקבלי, היקום עובד על גלים, אנרגיות שזה בעצם תדרים. בפיזיקה יש חוק שנקרא : "דומה מושך דומה"...וזה אומר שתחשבי על דברים חיוביים את גם תקבלי אותם וההפך. מה שתשדרי זה מה שתקבלי. ואני אגלה לך סוד שלא כולם מודעים אליו....אנחנו אלה ששולטים במחשבות שלנו, ל-נ-ו, ל-ך !, יש את הכוח לשלוט בהם ולהחליט מה לחשוב...א-ת יכולה לשנות את המחשבות שלך. מה שאומר לשנות את המציאות ש-א-ת יצרת לעצמך... וחמודה כמו שואמרים - קשה יש רק בלחם וגם אותו אנחנו אוכלים ! ואני בעד שתתמודי כמו גדולה עם זה...ותתחילי להעריך את עצמך...כי אם לא תעריכי את עצמך? מי יעריך אותך??.. והגדולה זה לצחוק על עצמך מידי פעם...זה מראה על בטחון..לא על חולשה! להיות מושפע מהסביבה זה לא הכי טוב...ואנחנו צריכים לנסות כמה שיותר לנטרל את זה. אני לא חושבת שיש אדם שלא מושפע מהסביבה...כל אחד בעוצמה אחרת...! עד לא מזמן הייתי מאוד מאוד מושפעת מהסביבה שלי...ואני מתכוונת לזה...היום אני רק מושפעת מהסביבה ( תראי כמה 'מאודים' ירדו...חח). וזה תהליך שעוברים עם הזמן, וכל פעם שמגיעים לנקודת המשבר ומתגברים עליה....זה מחזק אותנו ! טוב תראי תקראי קצת בין השורות, תנסי להוציא ממה שכתבתי את המיטב לך, לא רציתי 'לחפור' יתר על המידה..כי הנושא הזה מורכב ומדהים בפני עצמו... - שיהיה לך שבוע מלא בהערכה עצמית =] אוהבת מלא =]

SadClown

New member
מקסימונת ../images/Emo24.gif

נגע בי מאוד מה שכתבת, במיוחד האכפתיות שלך....
את בנאדם ממש חכם את יודעת? איך שאת שולפת את כל זה ככה... ממש גרמת לי לחשוב על דברים... אני יודעת שאני צריכה לעשות שינוי. כרגע בתקופה די פסיבית בעניינים האלה... וחבל שכך. כאילו עוד לא החלטתי לקחת את עצמי כבר בידיים ולטפל בכל השגעונות שלי. אבל ממש מקווה לעשות את זה. אמרת דברים מעניינים, תמיד טוב לרענן את הראש בדברים מיכאליים שמחדירים מוטיבציה. את יודעת כמה שאת מקסימה? אוהבת!

count on me

New member
תודה =]

עשית אותי הכי מאושרת עכשיו =] רק עצם זה שזה עורר בך משהו =] את בכלל בנאדם מדהים, עם לב טוב =]

למעלה