אהבה.. מהי?

As היחידה

New member
אהבה.. מהי?../images/Emo143.gif

אני אבקש לא למחוק את זה שושי... זה מאוד חשוב לי.. יש לי שאלה אליכם... אהבה.. האם אהבה זה רגש? או שזה דווקא סתם פקודה שנותנת המוח?! האם הלב קשור? כשאוהבים? אז בעצם מפחדים.? האם אהבה זה פחד? האם יש כל קשר בכלל? האם אפשר לאהוב באמת? עם לא יצא עדין לאהוב או קשר כלשהו אז זה אומר שאין דבר כזה? אמשח עם תענו לי על כל השאלות. אבל לא כשאלון אלה כחיבור או כל דבר אחר. לא שאלון. זה לאחד שלא מאמין שיש דבר כזה...

As היחידה

New member
אני רק רוצה שתענו... זה למישהי/ו

שחושב שזה בא מהמוח וכל דבר שכתבתי שם..

sh53

New member
אהבה גם קשורה למוח

לדוגמא אם מישהו "צמח", לא מתפקד, לא מגיב, לא יודע איפה הוא נמצא - יש אנשים כאלה
- אז הם לא מסוגלים לאהוב. הם אמנם חיים ונושמים, אבל מצד שני אהבה זה דו צדדי - המשפחה אוהבת אותם והיא מטפלת בהם, אבל לא יודעת אם הם יודעים ומודעים לכך שהאנשים סביבם הם המשפחה שלהם והם מזהים את אותם אנשים שמטפלים בהם בכל כך הרבה אהבה.

sh53

New member
אהבה בהחלט קשורה לרגש ../images/Emo99.gif

אבל גם למוח. כל פעולה שהגוף שלנו עושה (אפילו להזיז אצבע) קשורה למוח, המוח נותן פקודה דרך העצבים (לא מלשון עצבני) להזיז את האצבע, כך זה עם אהבה - הוא נותן לנו פקודה להזיז את הראש לכיוון אותו אדם, להרים את זויות הפה ולחייך, לסגור עין אחת ולקרוץ או לדבר וכו'. הלב קשור בהחלט לאהבה. לא זוכרת כל כך את החומר משיעורי ביולוגיה, ולכן לא יכולה להסביר יותר בענין זה. כשאוהבים לפעמים מפחדים: אם חוזרים מאוחר ודואגים לכם, אז מפחדים כי אוהבים אתכם. לפעמים אנו פוחדים שהנה אוטוטו אנו נפרדים, כי לא הבנו את הצד השני נכון(או פוחדים כשהקשר מתחיל לעלות על פסים לא נכונים, ובמקום לטפל בקשר שיעלה על הפסים הנכונים, מתחילים לפחד במקום לטפל בקשר). אני מאמינה באהבה. יש כל מיני סוגים של אהבה. אהבה בין הורים לילדיהם, אהבה של אנשים את המקצוע שלהם כי הם נהנים ממנו, אהבה לחוגים או דברים שעושים לנו טוב (זמרים/שחקנים) ואהבה כמובן בין חברים וחברות או לאותו מין.

למעלה