אהבה מאוחרת

yokohoma

New member
אהבה מאוחרת

הסיפור שלי מתחיל לפני 16 שנה פגשתי אותה בצבא אני הייתי שנה וחצי בשרות היא 4 חודשים ואני כזה כאילו ענק וחזק ויפה וחכם ומקובל "אס" אמיתי ומייד היתאהבתי בה והיתקרבתי אליה ב"קוליות" טבעית ולראשונה בחיי התאהבתי ונבהלתי מזה (הפכתי לעלה נידף ברוח) וכל הזמן אנחנו יותר מתקרבים וכבר ידידים ונפלתי למלכודת האפלטוניות מצד אחד אוהב אותה ומצד שני מפחד להיחשף בפניה ולהפסיד את המעט שיש לי וכך עובר הזמן והבעיה מתחדדת - ואין ממני אפילו רמז קל שבקלים על מה שמתחולל בנפשי - ושום בחורה אחרת לא יכולה להתקרב אלי (כולם חושבים שהיא ואני ביחד ושום גבר לא מתקרב אליה) בקיצור זה נמשך עד שלפני השחרור שלי קצת לפני שלה היא עוברת בסיס ואני מחליט לנתק את הקשר כי דעתי כבר טרופה עלי ולא עבר עלי יום בלי לחשוב עליה מאז עד היום לפני שנה וחצי ניתקלתי בה ברחוב דיברנו בנימוס החלפנו מיילים טלפונים אני נשוי עם ילדים היא גרושה עם ילד התחלנו להיתכתב ביננו במייל בהתחלה בתדירות נמוכה מאוד ואז בחודשיים האחרונים התכיפות עולה ל 20 מיילים ביום ואני כבר לא יכול יותר אז אני מגלה לה את כל מה שהיה בעברנו ועל האהבה שנחנקה באיבה והיא כמעט מתעלפת - היא ממש בוכה ו"צורחת" עלי שלא הראיתי כלום ואיך לעזאזל היא היתה אמורה לדעת ? ואני אומר לה שהיא לא אשמה וכלום לא עוזר פתאום היא מבקשת את קירבתי ואומרת לי דברי אהבה שזה הפנטזיה של כל מאוהב לשמוע מאז אני שוקל היפרדות מאשתי (אין ביננו אהבה) אבל מפחד לפגוע בילדים ואין לי מוצא מסבך המחשבות אני הולך היום לפגוש אותה זהו אני מרגיש כמו כלב נובח מול ירח (הייתי חייב לספר למישהו את זה אז אני מספר לכם) אחים ואחיות יקרים - תרגישו חופשי להגיב מכל הבא ללב (ה HTML סופג הכל) עידכונים בהמשך

r e d head

New member
אני לא הייתי

בונה על אישה שביודעין הורסת משפחה. על אף שהסיפור רומנטי להפליא. מה שמזכיר לי שממש לפני כמה זמן הייתי בחתונה של הבת של מי שהיה פעם מאהב שלי - עד שהוא רצה להפרד מאישתו. ולרגע חשבתי לעצמי אך היה נראה הערב הזה אילולא... אבל זאת לא היתה הכוונה בזמנו. אתה אמרת פנטזיה.

ophra

New member
אני לא הייתי

משתמשת בביטוי "הורסת משפחה" אבל זו רק אני....
עפ

r e d head

New member
מי שמחזרת באופן עיקבי

אחרי גבר נשוי עם ילדים שלא התכוון להתגרש ואין לו הסטוריה ענפה של בגידות, שזה כבר הרגל בשבילו מחבלת בחיי הנשואים שלו זה לא חייב להיות שאם לא היא, היתה כבר מישהי אחרת וזאת דעתי

yokohoma

New member
לא הורסת משפחות

היא מצננת אותי בעיניין הזה קצת יש לציין שהיא יותר מפוקחת וריאלית ממני והיא הבהירה לי שלא יהיה ביננו כלום היום ואף על פי כן אני הולך לראות אותה ואלי היא טריגר אבל לא הסיבה האמיתית המחשבה על גרושין חצתה לי את המח יותר מפעם אחת בחיים ואם אותו גבר היה ניפרד מאישתו זה צריך לשבת לך על המצפון ? זה זרימה טבעית של חיינו החד פעמיים ולא איזה מעשה נוראי לדעתי

r e d head

New member
אולי לא הבנתי.............ואולי

אתה לא הסברת הכל ציטוט מדבריך ...."פתאום היא מבקשת את קירבתי ואומרת לי דברי אהבה שזה הפנטזיה של כל מאוהב לשמוע מאז אני שוקל היפרדות מאשתי (אין ביננו אהבה) אבל מפחד לפגוע בילדים ואין לי מוצא מסבך המחשבות..." אני לא מתווכחת אני קוראת את מה שכתבת היא - מבקשת את קרבתי ודברי אהבה - זה לא נחשב לצנן ואתה - מאז שוקל הפרדות מאישתך לא היתי ליד מחשב כמה שעות, רציתי להוסיף עוד קודם מי ששלם עם הדרך שלו לא היה כותב ושואל אותנו אני ממליצה להשקיע את כל האנרגיות שלך בבמקום באהבה הישנה במקום ב 20 מיילים ביום ומפגשים חטופים תשקיע בשיקום הזוגיות הקיימת שלך. ואולי אני מושפעת מסיפור ששמעתי השבוע על בחור אחד שקם בוקר אחד וגילה שהחיים שלו התנפצו כי לאישתו יש אהבה אחרת.

אני מחזק כל מילה שלך

אבל... וחבל... אני קורא את מה שהוא כותב, ויש לי הרגשה שהבן אדם מכושף כבר.

ophra

New member
מכל הבא ללב

ביקשת... רומנטיקה קסומה עומדת בפני פגישה עם מציאות לא קלה את הבחירות שלך תעשה בסופו של דבר אני יכולה רק להמליץ שתעשה אותן עם עצמך בעיקר רק אל תצפה מהדרך להיות קלה עפ

yokohoma

New member
לא קלה היא לא קלה דרכנו....

כן אני יודע מול כל ההתעלות הרגשית המציאות מחכה לי עם נבוט אני לא עיוור עד כדי כך אבל לפעמים גם בעיטה בתחת גורמת לך להתקדם מה שאני מתכוון שאולי יש כאן ירידה לצורך עליה יהיה קשה - גם הזוגיות החדשה לא חברת ביטוח אבל נכון להיום היכן שאני נמצא אני לא יכול להעמיד פנים שהכל בסדר כי הכל לא אז אם אני נוקט בצעד הפרידה נראה לי שבעיקר אני עושה טובה לעצמי(היפרדות) אם יצא מזה זוגיות חדשה וטובה זה בונוס אדיר אבל לדעתי שווה לי בכל מקרה ה"היפרדות" תודה על העידוד עופרה

antigone

New member
../images/Emo79.gif האהבה הישנה זאת שברחה לי...|תו

יוקו היקר, אכן סיפור נפלא שלא התממש , והיום אתה חושק בו, רוצה להחיות אותו, לחוות את סיפור אהבה שלא בא לידי ביטוי אז , מסיבות שממש לא מובנות לי (אבל זה כבר סיפור אחר) אתה נרגש, נלהב ולהוט כי ניצב מולך מה שנחשב לאבוד , אני יכולה לומר רק משהו מאוד נדוש: לך עם התחושות שלך, אבל , ויש תמיד אבל, אל תנסה לחיות את הלהט שהיה שם לפני 16 שנה, תשקול מחדש את האישה שעומדת מולך, את הרגשות שלך בכל זאת , עברו כמה שנים טובות ,וחלו שינויים בכם מאז היתם חיילים יפים , תמימים ומלאי תשוקה.... ויש לך משפחה שראויה למלוא שיקול הדעת לפני שמפרקים... המון הצלחה!!!

yokohoma

New member
כן כרגע רק המשפחה

יש לי ילדים נפלאים שהדעת נטרפת מזה שאולי הם יפגעו ואם יש שיקול זה רק זה ומיכון שלא שאלתי לדעתם כשהבתי אותם לעולם יהיה בזה קצת צדק שאני אשאר לידם לגדל לחנך לשחק לתמוך לגעור ובקיצור כל מה שאבש צריך לעשות על זה אני נקרע

אם היה זה סרט

הייתי צופה בהנאה ,רומנטיקה במיטבה אבל מה? אלו החיים ובאלו צעד שכזה מביא איתו קשיים לא מעטים. אתה מספר שנשואיך לא טובים וכאן הייתי מציעה לך לבדוק אם אפשר ואם אתה בכלל רוצה לתקן, אם לא קום ועשה מעשה אבל וכאן אבל גדול על תבנה על האהבה הזאת של לפני שנים, עשה זאת למען עצמך והמבחן האמיתי לדעתי הוא כאשר תשאל את עצמך האם אתה מוכן/ רוצה להתגרש גם אם תשאר לבדך ולא תגשים את אותה פנטזיה/אהבה מן העבר. אגב לגבי הילדים - לא נשארים למענם, ילדים לא טיפשים והם יודעים ומרגישים הרבה יותר ממה שאתה חושב. בכולופן - בהצלחה (וספר איך היתה הפגישה
)

yokohoma

New member
תודה על החכמה

אני מניח שאת אישה לא שזה חשוב אבל את אישה חכמה שוב תודה אין לי אשליות שאולי אהבתי נשארה כמו שהיא אבל דא עקא שאהבתי נשארה אליה כל הזמן ואני יודע שיכול מאוד להיות שלא יהיה ביננו כלום אבל לפחות מעגל בתוכי יסגר בקשר לילדים ומה שאמרת - זה אכן החשש העיקרי שלי אז לפי דעתך עלי לקום וללכת כי הילדים לא ינזקו מהמהלך אין בי שום רצון לשקם את היחסים ביני לזוגתי כשמשהו מת - אי אפשר לרמות את חוש הריח

תודה יוקו

ואכן אני אישה אתה מפוכח וזו כבר נקודה אדירה לזכותך כמו גם הרצון לסגור מעגל ( מי כמוני בעד סגירת מעגלים וקצוות). אבל - וכאן אבל גדול לא אמרתי שעליך לקום וללכת , חלילה, את התשובה לכך רק אתה יודע ורק אתה תשלם את המחיר ו/או הרווח על העזיבה.(למרות שכשמשהו מת באמת לא תעזור כל פעולת החיאה). לגבי הילדים, גם כאן לא יהיה להם קל ובכל זאת השאלה איך אתם תעשו את הדברים כך שתהיה מינימום פגיעה על נזק כלל אינני מדברת ,כיוון שחיים בבית שיסודותיו רעועים מזיק הרבה יותר לדעתי.

babymmm

New member
אין סופטוב לסיפור השאלה רק איזה

מחיר אתה מוכן לשלם - מחיר האהבה מחיר הפגיעה בילדים בכל מקרה תשלם אני ממליצה לך בחם ללכת לייעוץ מקצועי ולעשות סדר במחשבות לבי איתך בהחלטה הלא קלה תחליט אשר תחליט

yokohoma

New member
אין ייעוץ שיכול לעזור לי

מה כבר יכולים להדיג לי תאהב את אישתך - אני לא אוהב אותה נימאס לי מהיחסים שלנו - שיתוף פעולה בין שני מכרים אין חום תשוקה אהבה חיבה רגש חמלה עדינות אם אחד מאיתנו מועד השני לא תומך ( גם אני ) אלא מעבירים ביקורת נוקבת אין לי כח לחיים כאלה חצי חיים חלפו לי - לא רוצה להמשיך את היתרה בצורה דומה

babymmm

New member
אני חושבת שאתה יודע את התשובה

עכשיו נותר רק להחליט התקופה הכי קשה שעברתי הייתה בפרק הזמן שהתלבטתי,החלטתי והודעתי אחר כך כבר הכל היה קל יותר

../images/Emo151.gif חה חה חה

אהבה מאוחרת זה יופי הנה יש לך עוד תקוה אתה יכול להתאהב מחדש קבלת הזדמנות שניה יא אחי נצל אותה עד תום עם זו או עם אחרת חיים רק פעם אחת לך על זה

למעלה