וואווו, השתניתי בטירוף אנשים!!!../images/Emo12.gif
בשנתיים האחרונות עברתי המון המון שינויים, אם זה בזכות הצבא, הפורום ובכלל החיים שביגרו אותי... האמת היא שאני אוהבת מאוד את השינויים שחלו בי...
מה אני הכי אוהבת בעצמי?
את ההומור ואת הלשון החלקלקה לעיתים.
את היכולת להקשיב ולתת עיצה חכמה בזכות ניסיון החיים שצברתי למרות גילי הלא מופלג כלל.
את החום שבי-היכולת לחבק ולתת הרגשה טובה.
אני גם מאוד אוהבת את ההתפלספויות שלי, אני חושבת שאני מגיעה לדברים מאוד עמוקים מתוך חוכמה וראייה מעניינת על החיים.
את הכנות שבי.
את היכולת לשמור סוד.
את הנאמנות לאהבה שלי, כשאני אוהבת זה עד הסוף, נותנת את כל הנשמה.
את המיניות שבי שזה מתקשר מאוד למזל שלי-עקרב, שגם אותו אני מאוד אוהבת כי הוא מאוד מאפיין אותי גם מבחינות אחרות, עקרבית טיפוסית...
את הנוכחות והבולטות שלי במקומות אליהם אני נכנסת ואת הרגשת החוסר בי כשאני עוזבת.
אני אוהבת שאומרים לי שאני קורנת, אני עד היום מחפשת את הקרניים שאמורות לצאת ממני
האופטימיות, השמחת חיים והיכולת שלי להעביר גם יום באסה בסבבה.
הטירוף שלי לפעמים והשיגעונות, הקולות של "יהב"- למי שזכה להכיר...
הג'דעיות.
איזה דבר לא הייתי מחליפה בי לעולם?
את שמחת החיים/ההומור.
את החוכמה וההתפלספויות.
את החיוך
את העיניים שמבטן עמוק, חודר לתוך נשמתך כאילו חוקר את פנימיותך.
את הסקסיות שאני משדרת. (ככה לפחות אומרים, אני עד היום לא ממש מצליחה להבין במה מדובר אבל כייף לשמוע את זה בכל פעם מחדש!
). לאחר שעניתי על השאלות האלה הבנתי שבעבר בכלל לא אהבתי את עצמי או שבעצם היום אני אוהבת בעצמי המון המון דברים שבעבר לא הבחנתי בהם כלל... אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזאת לפני שנתיים, אני בטוחה שהייתם מקבלים תשובה שונה לגמרי וקצרה בהרבה יותר.
אני רוצה לנצל את הזדמנות זו ולאחל לנסיכה שלי יום אהבה מאושר ושמח, אני אשתדל להקיף אותך בכמה שיותר אהבה היום ובכלל, שתרגישי הכי נאהבת בעולם (כמו שאת רגילה להרגיש כל עוד זה תלוי בי
כי האהבה שלי, את יודעת... לא מוגבלת ליום אחד-ט"ו באב, אלא שהיא מתפרשת לנצח...) ולכולם- יום אהבה שמח מלא ב
, ב
, ב
, ב
וב
... בהמון אהבה לכולכםםם...
אפרת.