אהבה לעצמנו

הרבה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת את עצמי!!!!!!!!!!!! אוהבת את איך שאני נראת ואת האופי שלי לא הייתי מחליפה בי את השער שלי את הפנים שלי בעלות היופי של אלה יוונית (זה נשמע מתנשא אולי אבל זה מה שלמדתי בשעורי אומנות על פרטים חוזרים בפסלים יווניים, שער מתולתל עם מצח ישר שמתחבר לאף ישר וככה אני ניראת) את החזה שלי ואת רוב האופי שלי

שיריקוץ

New member
אוהבת...אוהבת...אוהבת...

את זה שאני מצליחה לתקשר עם כל אדם. בין אם מדובר בעמך ישראל ובין אם מדובר בפרופסור למדעי האטום. אוהבת גם את ההומור העצמי שלי (למרות שהוא עצמי בלבד. אם מישהו יצחק עלי על דברים בהם אני צוחקת על עצמי-אסרס אותו). לא הייתי מחליפה את היכולת לחקות אפים. שימו לידי כל בנאדם בפרופיל. אביט על אפו ומיד אעשה לו חיקוי אף מושלם...

lizush

New member
אני...

קודם כל אני אוהבת את עצמי- את ההיסטריות שלי, את השלווה שלי, את הדינמיות בחיי, את המרדף אחרי הצדק והאמת וכמובן את האומץ שלי. חיצונית לא הייתי משנה את האף המיוחד שלי שמקנה לי מראה ילדותי. פעם בבית הספר קראו לי דן דין ע``ש הגמד השופט.. אבל נראה לי שדיברנו על זה פעם... דה ז`ה וו...

יפעת*

New member
יש לזה שני רבדים

הרובד הפיזי - מאוד אוהבת את מבנה הגוף שלי, צורת שעון החול הנשית והפרופורציות. מאוד אוהבת את הפנים שלי(בעיקר אוזניים ואף) ברובד השני - אוהבת את היכולת שלי לראות מצבים מכל מני כיוונים, ולעזור לאחרים ולעצמי. את היכולת שלי להנות מהדברים הקטנים, את היכולת שלי להעניק אהבה ואת הלמידה שלי לקבל..... (כיוון שאני יכולה לדבר על עצמי שעות, כדאי שאני אעצור כאן
)

דריה27

New member
אוהבת את הניגודיות שבי

את הניגודיות בין המראה העדין שלי, אולי אפילו ילדי וקצת תמים (בדרך כלל לא מאמינים לי שאני אוטוטו בת 28), לבין הפנים האסרטיבי, הנושך הבועט. את הניגודיות בין הקשיחות שלי,העקשנות , שבאה לידי ביטוי במיוחד בעבודה שם אני נאלצת להתמודד עם "בולדוזרים" לא קטנים, לבין היכולת להיות רכה ועוטפת. את הניגודיות שבין היכולת שלי לשים ראש, להישען להיות מובלת לבין היכולת להוביל. את הניגודיות שבליפול ,אפילו חזק- וכן היו לי נפילות לא פשוטות בחיים, לבין היכולת לנחות על שתי הרגליים. והכי חשוב מה שלא הייתי מוותרת עליה זו האינטואיציה שלי שעד היום לא איכזבה אותי. שיהיה לכולנו חג אהבה שכל כולו מלא אהבה אהבה אהבה. אוהבת אתכם
דריה

../images/Emo23.gif הכי אוהבת../images/Emo23.gif

אותי כמוצר . אוהבת את טוב הלב שלי , נהנית להעניק לאנשים אחרים, אוהבת להיות שם כשצריך. אוהבת בי את האכפתיות , אוהבת את הגוף שלי שהפך למשהו קטן יותר אוהבת את האצבע הפצועה
ירדתי קילו מימה שהוציאו לי שם
אוהבת את העבודה שלי אוהבת את האהבה שלי אוהבת את הנשמה שבי אמן ולא אשתנה לעולם
אוהבת את הפורום הזה ואת החברים שלי כאן

פיזית אני אוהבת בעצמי את הציצי../images/Emo6.gif

השאר? (חוץ מהפנים) הייתי משנה... רוחנית לא הייתי משנה דבר כי אני חושבת שאני אחל'ה בנאדם (וגם צנועה
) אני אוהבת לעזור אני טובה (יותר מדי לפעמים) אני רגישה ודואגת לכולם

solee

New member
אחלה שאלה... ../images/Emo13.gif

עד כמה מתנשא שזה נשמע אני אוהבת בי את הכול חוץ מהקילוגרמים המיותרים. חוץ מאלה לא הייתי משנה דבר. לא בחיצוניות ולא בפנימיות. אני יפה מבפנים ומבחוץ.

DANDI 30

New member
../images/Emo23.gif

מה אתן/ם הכי אוהבות/ים בעצמכן/ם? בגדול אפשר לומר את הכל, ואם להכנס לקצת יותר פרטים אז אני את מי שאני, את מה שאני, את מה שההורים שלי לימדו אותי וחינכו אותי להיות. איזה דבר בכן/ם לא הייתן/ם מחליפות/ים לעולם? את האני שלי

ניצם

New member
מה אני אוהב בעצמי?

את האיכפתיות שבי,אני יודע להיות חבר טוב ואת הטוב לב שבי.

א-א-אהבה פי-תום היא....

מה אני הכי אוהבת בעצמי.... את הגמישות, לא הפיזית, הגמישות שמביאה בסוף שאיכשהו, אני אשתחל לאן שרציתי אפילו שאת כל הדרך עשיתי בשמיניות במקום חד וחלק. איזה דבר בי לא הייתי מחליפה בחיים? את האופי הג'ינג'י, כולל הקריזות.

roxie

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

פיזית- אוהבת את הגומות שלי- יש בהן משהו עם המון כנות- הן מופיעות כשממש בא לי לצחוק או כשאני נבוכה ולא ממש מאפרות לי להסתיר את מה שאני מרגישה או חושבת
מבחינת אופי אני הכי אוהבת את חוש ההומור והיכולת לצחוק ולהצחיק את עצמי בלי לדאוג מה חושבים כל הסובבים אותי על העובדה שאני מאד משועשעת מהדמיונות שלי
מה לא הייתי מחליפה? את התמימות, כל יום אני מגלה מחדש כמה אני חושבת ופועלת בצורה תמימה- לא מחליפה את זה.

עכשיו שעבר החג

אני אוכל שאריות קרות. אוהבת את העינים ואת התלתלים. אוהבת את הציניות, ואת הרגישות שעומדת מאחוריה (לפעמים). לא אחליף את ראיית העולם שלי, עם כל מורכבותה.

למעלה