אהבה לעצמנו

עופר 123

New member
אהבה לעצמנו

ט"ו באב, יום של אהבה. בואו נקדיש רגע קצת אהבה לעצמנו - מה אתן/ם הכי אוהבות/ים בעצמכן/ם? איזה דבר בכן/ם לא הייתן/ם מחליפות/ים לעולם? חג אהבה שמח
עופר, שאוהב בעצמו את היכולת לחייך גם כשקצת אפור, ולא היה מחליף את העיניים הכחולות

../images/Emo23.gifשאלה מצויינת עופר../images/Emo23.gif

מה אתן/ם הכי אוהבות/ים בעצמכן/ם?
אני אוהבת בעצמי את הכל! עם כמה שזה ישמע מתנשא, אני בכלל אוהבת את עצמי!
איזה דבר בכן/ם לא הייתן/ם מחליפות/ים לעולם?
לא הייתי מחליפה בעצמי 2 דברים: 1. את העיניים שלי--------> פשוט אוהבת אותן!!! 2. את החיוך שלי---------> אין אהבה יותר גדולה מלחייך תמיד!

chicka

New member
אני הכי אוהבת...

את רוח השטות האינסופית
לעולם לא הייתי מחליפה את היכולת לחקות חיות קטנות וחמודות כמו אוגרת וכלב-ים
(בקיצור את החיוך, אף ועיניים) חג אהבה שמח לכולם ולאהובי בעל העיניים הכחולות הכי יפות בעולם

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עופר, אני שמחה שפתחת את ההודעה הזאת כי כבר תקופה שאני חשה שגופי זר לי ואני זרה לו. ובכן זה הזמן להכרות מחודשת בין הגוף לנפש. אני הכי אוהבת בעצמי את הרגישות והטוב. את האהבה ללא תנאים ואת היכולת לקבל אנשים כמו שהם. לעולם לא הייתי מחליפה את המחשבות וההרהורים, את הירכיים הכי סקסיות בתבל, את העיניים הקטנות שלי ואת רגל ימין (אני יודעת שזה נשמע מוזר
). ליאור שיודעת שאוהבים אותה וצריכה להמשיך לאהוב את עצמה.

polegra

New member
אוהבת לא אוהבת....

לא יום טוב עבורי לשאלה כזו אבל אני אנסה בכל זאת מה אני אוהבת בעצמי ? את העניים , חולה על העומק האין סופי שאני מגלה בהן החיוך , חצי מבוייש חצי מטזר את האינפנטיליות שאני מגלה בעצמי כל פעם מחדש , אני כמו ילדה קטנה לפעמים ואני אוהבת את זה את התמימות , אוהבת את הילדה שבי את הציצי שלי חולההההההההההההההההההההההההה עליווווווווווווווווו את הדברים שאני יודעת לעשות עם היד (ראש כחול תרגיעו!!! לא זאת הכוונה) פשוט יש לי דמות מסויימת שאני עושה עם היד והיא מקבלת חיים משל עצמה...עזבו זה מביך :) מה לא הייתי מחליפה? את הצחוק שלי אוהבת אותו ואוהבת שהוא מצחיק אחרים ואת היכולת שלי להתחבר לילדה שבי ולילדים אחרים וזה ישמע טפשי...אבל את הבכי אוהבת שקל לי לבכות ולפרוק לשחחר את הנפש טלי שלא ממש אוהבת את עצמה היום... אבל מרשה לעצמה קצת חסד

polegra

New member
../images/Emo12.gif זה...זה...

זה בילתי אפשרי!!! רק הפולני ראה את זה והשנה במקרה ראיתי את זה אצל אחי פעם ראשונה בחיי שראיתי עוד מישהו עושה את זה ומשתבר שגם לו יש יש עם אישיות משל עצמה זה כמו בובת גרב...רק בלי הגרב :)

גבוהית1

New member
וואי אחלה שאלה

מה אני אוהבת בעצמי אממ תשער הבלונדיני המהמם שלי, תעיניים הירוקות, תשפתיים היפיפיות.. ובכלל תעובדה שבכל מקום שאני הולכת כולם מסובבים תראש
מה לא הייתי מחליפה לעולם אממ מלא דברים תיכולת שלי לתקשר עם כולם שימו לידי זקן, נכה, מלך, גבר בן 50 עו"ד, אישה בת 40 רווקה.. כולם בתוך 5 דקות הופכים להיות החברים הכי טובים שלי. תעובדה שאני בחורה מאודד משעשעת תפתיחות והבוטות שלי ותעובדה שאני מינית בטירוף

וואווו, השתניתי בטירוף אנשים!!!../images/Emo12.gif

בשנתיים האחרונות עברתי המון המון שינויים, אם זה בזכות הצבא, הפורום ובכלל החיים שביגרו אותי... האמת היא שאני אוהבת מאוד את השינויים שחלו בי... מה אני הכי אוהבת בעצמי?
את ההומור ואת הלשון החלקלקה לעיתים.
את היכולת להקשיב ולתת עיצה חכמה בזכות ניסיון החיים שצברתי למרות גילי הלא מופלג כלל.
את החום שבי-היכולת לחבק ולתת הרגשה טובה.
אני גם מאוד אוהבת את ההתפלספויות שלי, אני חושבת שאני מגיעה לדברים מאוד עמוקים מתוך חוכמה וראייה מעניינת על החיים.
את הכנות שבי.
את היכולת לשמור סוד.
את הנאמנות לאהבה שלי, כשאני אוהבת זה עד הסוף, נותנת את כל הנשמה.
את המיניות שבי שזה מתקשר מאוד למזל שלי-עקרב, שגם אותו אני מאוד אוהבת כי הוא מאוד מאפיין אותי גם מבחינות אחרות, עקרבית טיפוסית...
את הנוכחות והבולטות שלי במקומות אליהם אני נכנסת ואת הרגשת החוסר בי כשאני עוזבת.
אני אוהבת שאומרים לי שאני קורנת, אני עד היום מחפשת את הקרניים שאמורות לצאת ממני
האופטימיות, השמחת חיים והיכולת שלי להעביר גם יום באסה בסבבה.
הטירוף שלי לפעמים והשיגעונות, הקולות של "יהב"- למי שזכה להכיר...
הג'דעיות. איזה דבר לא הייתי מחליפה בי לעולם?
את שמחת החיים/ההומור.
את החוכמה וההתפלספויות.
את החיוך
את העיניים שמבטן עמוק, חודר לתוך נשמתך כאילו חוקר את פנימיותך.
את הסקסיות שאני משדרת. (ככה לפחות אומרים, אני עד היום לא ממש מצליחה להבין במה מדובר אבל כייף לשמוע את זה בכל פעם מחדש!
). לאחר שעניתי על השאלות האלה הבנתי שבעבר בכלל לא אהבתי את עצמי או שבעצם היום אני אוהבת בעצמי המון המון דברים שבעבר לא הבחנתי בהם כלל... אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזאת לפני שנתיים, אני בטוחה שהייתם מקבלים תשובה שונה לגמרי וקצרה בהרבה יותר. אני רוצה לנצל את הזדמנות זו ולאחל לנסיכה שלי יום אהבה מאושר ושמח, אני אשתדל להקיף אותך בכמה שיותר אהבה היום ובכלל, שתרגישי הכי נאהבת בעולם (כמו שאת רגילה להרגיש כל עוד זה תלוי בי
כי האהבה שלי, את יודעת... לא מוגבלת ליום אחד-ט"ו באב, אלא שהיא מתפרשת לנצח...) ולכולם- יום אהבה שמח מלא ב
, ב
, ב
, ב
וב
... בהמון אהבה לכולכםםם...
אפרת.

אוהבת אותך על מה שאת ועל

זה שהפנמת סוף סוף כמה מדהימה את בהמון מובנים. נשיקות נני

וואו. שאלה טובה

מה אני אוהבת בעצמי...? את זה שאני יכולה לעמוד על שלי, אבל גם יודעת להתפשר. על זה שאני יודעת להיות חברה. על זה שאני יודעת לאהוב ולהתמסר, ולתת את כולי ולא להרגיש רע עם זה. על הכנות. על היכולת להקשיב. על הספונטניות.. על ההבנה... על האינושיות. על היכולת לסלוח. על היכולת לראות את הבנאדם כאישיות ולא כקבוצה בהכללה.. מבחינה פיזית? את כל הגוף. מקצות האצבעות עד הקודקוד. אני אוהבת נורא את הטיירים שלי. אבל יודעת שיותר טוב לי בלעדיהם. יותר בריא לי. אני אוהבת את השפתיים שלי, את העיניים, את הידיים, את הרגליים, את המותניים, את התחת, את הציצים, את הפנים..את השיער.. את הכל! כל סנטימטר בגוף שלי הוא שלי שלי ואך ורק שלי. על מה בחיים לא היתי מוותרת? אלך דווקא על התכונה ולא האיבר גוף. בחיים לא ארצה להחליף בעצמי את היכולת לאהוב ולהתמסר עד הסוף.

יאני1

New member
../images/Emo99.gif

אחחח איזה שאלה נפלאה...איזה כיף להקדיש לעצמי רגע או שניים אני הכי אוהבת את מאגר האהבה שיש בי ואת הנתינה שלי. בחיים בחיים בחיים לא הייתי מחליפה את המגע שלי, זה דפנטלי הדבר הכי מוצלח בי :) אם כבר אז כבר...בואו ניסחף השיער שלי הגובה שלי האף שלי הקול שלי הסקס אפיל שלי..מיאווווו אהבה (עצמית וככלית וכל היוצא בזה) מעיין

../images/Emo23.gif הכי אוהבת בי ../images/Emo23.gif

את החיוך שלי ואת הטוב שבי ואת השינויים שאני עוברת זה שאני מרשה לעצמי לרכוש חברים ולהעיז לעשות דברים חדשים במיוחד שאתמול הלכתי בפעם הראשונה למועדון לבד ורקדתי ונהניתי ופגשתי אנשים והיה ממש כיף ולא הייתי מחליפה בעצמי כלום אני לומדת לאהוב את עצמי יותר ויותר בכל יום
אושר ואהבה לכולם

../images/Emo24.gif תודה על הפירגון../images/Emo25.gif

ותאמינו לי שאת האומץ והתעוזה אני שואבת מכם אתן מקרינות עוצמה ונחישות וגרמתן לי לרצות גם אני שמחה שיש לי חברות כמוכן

למעלה