אהבה ללא תנאי

maof

New member
../images/Emo13.gif

אל נבקש הכל לדעת אל נסתקרן לגבי המחר יש לפעמים שסיבה לא נודעת יש לפעמים שנבצר הדבר מעוף

jane34

New member
למה? אבל אני כזו סקרנית

רוצה תמיד לקבל תשובות בגלל זה קשה לי עם כל רעיון הסוד והקבלה אני חייבת תשובות לכל שאלה ותשובה לכל בעיה...... מה אני כזאת אני...מעופי....תודה על השיר היפה.....

maof

New member
תראי כתוב "בקבלה" ../images/Emo13.gif

אנשים חכמים יודעים להפוך צרות גדולות לקטנות, ואל תנסו להטביע אותם כי הם יודעות לשחות ואת מסוג האנשים שיודעים
מעוף

כברלא

New member
שיתוף קצר

ראשית,כמה כיף שיש עוד כמוך...חחח שנית,אשתף אותך במשהו שעבר עליי: בני הבכור לא מאורגן,בלשון המעטה.. ניסיתי כול דבר אפשרי.. עד שקלטתי...שאני וארגון רחוקים מלהיות חברים.. התנצלתי בפניו,ובחרנו,יחד,להטיל משימות יומיומיות זה על זו. ההסדר עובד יותר מחודשיים, וזה מדהים..מה שקורה כאן, הרוגע,הביחד, אני יכולה רק להציע שתבדקי מה לא עובד לך עם הילדים,ותחטטי עמוק בעצמך, יש אפשרות לדרך חדשה,ביחד...

jane34

New member
זו לא הנקודה בכלל

יש לי באמת ילד מקסים עם אנטואיציות מדהימות ויכולות מדהימות אבל זה לא מעיד על ה"בעיות" האחרות שלו. יש לו קשיי קשב ורכוז והוא נמצא בבעיה חברתית רצינית...... הוא תמיד זקוק לתיווך. זוכרת שהלכנו פעם לרפוי בעסוק(כסדנת הכנה ומוכנות לכתה א) ואני זוכרת שהלכנו בחום דרך אכורה ואז הוא אמר לי(בן 5 וחצי בזמנו:אמא אני כל כך מעריך את מה שאת עושה למעני...ואני כלך כך מצטער שאני מטריח אותך...ושאת צריכה ללכת בחום הזה בגללי ולסבול) ואני בהלם מחייכת ואומרת: חמודי זו לא טרחה בשבילי.... אני אומרת דבר אחד אבל מרגישה דבר אחר בליבי כי באמת, רבאק מה לא הייתי נותנת באותו רגע רק בשביל לא להיצלות בחום הזה....אבל הוא מרגיש אותי והוא בכלל לא מקשיב לי למילים אלא למה שהלב משדר לי.....לא יכולה ממש לומר שאני מעבירה מסר כפול אבל אין ספק הוא בא לי בהפוך על הפוך....הוא כבר עונה לי בשאלה...... הוא מכיר אותי ...... היום שאלתי שאלות רבות למה הוא לא כזה וכזה? למה לא? וכו כו אבל הבנתי שאני לא יודעת לאהוב בלי תנאים כי גם אותי לא אהבו בלי תנאים..... אמרו לי לכי לטפול אולי תתלמדי לאהוב בלי תנאים...... זה מזכיר לי פעם שממש כעסתי עליו והוא אמר לי: אני יודע שאת לא אוהבת אותי עכשיו ועניתי זה לא נכון אני אמנם כועסת אבל אני תמיד אוהב אותך ובעיניי זה הבולשיט הכי גדול שיכולתי לומר לו.....והוא בעצמו אמר לי: את לא צריכה להגיד לי את מה שאני רוצה לשמוע את יכולה לומר לי את האמת אמא רואים לך בעיניים שאת לא אוהת אותי כמו שאהבת אותי בבוקר כשהערת אותי....אמא את יכולה לנשק אותי ולהרגיש בלב שלך את מה שהרגשת כשהערת אותי ואכלת אותי עם נשיקות? לא.אני צודק? אמא אני ידוע שאת כועסת ולפעמים קצת לא אוהבת רק קצת קצת......

maof

New member
מסתבר......../images/Emo13.gif

שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ
מעוף

כברלא

New member
הבנתי

אז יש רגעים של נפילה, של תחושה ש..אוף,הייתי רוצה את הדברים אחרת, וזה קורה לכולנו. אנו אמהות,לא מלאכים.. החוכמה הנה במה שעושים/מבצעים, ומתוך דברייך אני קוראת שאת פועלת נהדר.. ממשיכה,הולכת עם הילד, נותנת כלים כדי ליצור משהו אחר.. וזו,להערכתי,אהבה ללא תנאים.. שולחת לך חיבוק אדיר

איזה ילד מדהים ....

אני חושב שהתנאי היחיד לאהבה הוא שעדיין קיים אצלנו הרצון להיות בנתינה כלפי מושא אהבתנו. התנאי מתקיים או לא מתקיים אצלנו ולא אצלו. כל פעם שאנחנו מרגישים שהרצון לנתינה קטן, קטנה האהבה. הכל אצלנו לא אצלו. איזה כיף שיש כזה ילד שאומר אמת בפנים, ככה לומדים. לא?

jane34

New member
כזה זחל חכם

מה יהיה כשתהיה פרפר? יפה לך האבחנה... רק עכשיו שמתי לב לתגובית....SORRY

לא יודע מה יהיה

מה שבטוח הוא שלפני זה אני צריך להיות גולם וזה מה שמדאיג אותי חחחח וגם העובדה שברגע שאהיה פרפר יש לי שלושה ימים לחיות, אז אני לא ממהר לשם

maof

New member
אהבה ללא תנאי ......

אין חיה כזאת
גם שזה מופנה כלפי הילדים הרף הוא מאוד גבוה אבל גם כאן אני מאמין שיש את הקצה של הקו האדום. מעוף

jane34

New member
יו מעוף אתה לא יודע איזו הקלה

אני חשה בכל פעם שמישהו כותב את זה כאן עכשיו.... היום הרגשתי ממש במיעוט בשיחה הזו שהייתה לי.....הרגשתי כל כך אמא מוזרה...כן מה לעשות כשאני כועסת אני לא יכולה לומר באותו הרגע שאני אוהבת מאושרת ולשמה עם כל מה שיקרה...... היתה לי מין תחושה מוזרה כזו שכל האמהות בלידה קבלו ערכה אלוהית כזו של אמהות וכאלו אני קבלתי קצת מהשאריות אבל הרבה מהאינטואיציה למשל: אם הילד מאחר ואני כבר מחליטה להזיז את עצמי כדי לדעת מה קורה אז הוא נמצא בבירור אצל המנהל או בשיחת מוטיבציה עם המורה..... אבל לא קבלתי שק מלא בלהיות אמא- הפכתי להיות אמא בזכות מי שאני... איזה מזל שיש לי ילד כזה מיוחד ....ורק פעמים קצת מעצבן..... קצת לפעמים ממש טיפונת ואפשר מיד לשכוח כי הוא מין ג'ואן קטן כזה..... מיד שוכחים.....

כברלא

New member
הגיוני ביותר

או קיי, אז יש רגעים שעולה כעס, אז מה? זזים הצידה,חוזרים לאיפוס, ומנהלים שיחה,יחד, מתוך הקשבה.. וכמו נס מדהים..הכעס עובר, וחוזרים להיות אותה אמא שבחרנו להיות..

maof

New member
כברלא ...

אני לא רוצה להיות קיצוני אבל... (מתוך דברים שקראתי בעיתון) אמא של יגאל אמיר עדין אוהבת אותו (למרות שלא מסכימה לפי דעתי) המשפחה מנסה לצאת בתעמולה שהוא קורבן של הנסיבות. אמא של זוהר ארגוב באותו הרגע שהוא נתן לה מכות שתתן לו כסף לקנות סמים, קשה לי להאמין שאהבה היא ראתה מול עינייה. סליחה שהייתי קיצוני
מעוף

כברלא

New member
הי איש

בוא נבדיל... דיברתי על אהבה,לא על קבלה עיוורת של ילדינו.. נהפוך הוא, אהבת ילדים מגיעה מתוך יצירת סביבה מחויבת, הצבת גבולות,ובמקביל,הקשבה.. לטובת ילדינו,ולטובתינו..

maof

New member
אוקי...בואי נבדיל ../images/Emo13.gif

המבדיל בין קודש לחול המבדיל בין תפל לעיקר המבדיל בין קיצוניות למציאות ברוך הוא ברוך שמו
מעוף

למעלה