אהבה ללא תנאי

jane34

New member
אהבה ללא תנאי

משפט מעלף מדהים מכיל בתוכו כל כך הרבה אבל עדיין מבחינת רבים מאיתנו משפט יפה לציטוט אך קשה ליישום. אתם מאמינים ביכולת לאהוב ללא תנאים? אתם מסוגלים? אשמח לדוגמיות....

זו אהבה של הורה לילד לא של בן זוג

ומי שטוען אחרת טועה ומטעה.תמיד יש תנאי או סייגים שעולים מוקדם או מאוחר שכן איננו מושלמים.אהבה ללא תנאי היא אהבה שמוותרת מראש על אהבה בחזרה.זו אהבה של הורים לילדים. והמשפט מעלף ומהמם מבחינה רומנטית אבל אנחנו לא חיים בטלנובלה.

jane34

New member
הורה לילד?../images/Emo4.gif

לא משנה מה הילד יעשה תמיד תאהבי אותו? באמת באמת? תמיד תהייי מרוצה מכל הבעיות ההפרעות וכו רק מכיוון שהוא הילד שלך? שואלת בעקבות שיחה ארוכה ועניינת שהיתה לי היום.....

jane34

New member
לא ממש בטוחה ....

לא חושב שעצם היותינו הורים גורמת לנו בהכרח לאהוב ללא תנאי..... הבן שלך למשל מתבגר ומתנהג בצורה מאד אלימה(כלפיך)גם אז תמשיכי לאהוב ללא תנאי? אני לא ממש מאמינה במושג אולי זה עוד חלק ממלחמת ההישרדות והקיום היומיומית שנאלצתי לעשות בכדי לשרוד..... אני גדלתי בבית שכן היתה אהבה עם תנאים אולי בגלל זה קשה לי עם הרעיון..... לא חושבת שמעצם היותינו הורים נתברכנו ביכולת האלוהית לאהוב ללא תנאי.....למרות שלמדתי וקראתי מאמרים עד שיצאו לי מהאף מעולם לא התחברתי ממש לתזות ולכל העקרונות של אהבה ללא תנאי על הנייר זה נשמע נהדר...במציאות קצת קשה יותר...לי לפחות....

אהבה ללא תנאי

זה מצב של הוויה. אהבה ללא תנאי אינה תוצאה של עשיית יותר אהבה, או עשיית דברים של "למצוא חן בעיניי האחרים", אהבה ללא תנאי היא תוצאה טבעית וברורה של להיות ולמקם את עצמך במצב של הבנה עצמית והכרה עצמית. ברגע שתעזבי את הכתוב ולא תצמדי לתזות וסיפורים, תלמדי את עצמך, זה יעשה יותר ויותר טבעי לאהוב ללא תנאים. לאהוב ילדים זה בכל מצב ובכל מקרה, {אבל לצערי זה לא מושרש בכל אדם} בכלל, לאהוב, מלכתחילה, אמור להוציא את ההתניה מהפונקציה הזו. כל אהבה בלי קשר לאם, או קירבת דם, היא נתינה, ברגע שאת מתנה את הנתינה זו כבר לא אהבה לדעתי. המציאות היום יומית שעל פיה אנחנו חיים מערימה קשיים מן הסתם, אנחנו לא אוהבים לפי המאמרים, או התזות, כי אנחנו לא חיים בתזה ולא בתוך ספר. אנחנו אוהבים כי טוב לנו.

jane34

New member
אקסייטרית..

אוהבים כי טוב לנו? וזו לא אהבה עם תנאי? מה קורה כשלא טוב לנו? על זה בדיוק אני מדברת.....

jane34

New member
זה מצוין ליהודים../images/Emo6.gif

צרת רבים נחמת טפשים

maof

New member
זה אחלה ..../images/Emo6.gif

יעני נאמר.....חצי צרה
מעוף

גם את...?

מאמינה בשטויות רומנטיות מהסוג הזה?אהבה ללא תנאי קיימת רק בסרטים ורק בטלנובלות.בחיים יש תנאים וטוב שכך.

jane34

New member
שטויות רומנטיות?../images/Emo2.gif

איזה שטויות רומנטיות? לא ראיתי כאן אף שטות רומנטית...אלא סתם שטויות רגילות..... את רואה דברים שאני לא רואה?
גלי לי.....

maof

New member
טוףףףףףףףףף נו ....../images/Emo9.gif

מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? מעוף

כברלא

New member
מהי אהבה?

להערכתי,אהבתינו את הזולת משקפת את מי שאנחנו במערכת יחסים, כיצד אנו יוצרים עצמנו... ולכן,אין חיה כזו:אהבה ללא תנאי, פרט לילדים,בהנחה שהגענו לשלב בו אנו אוהבים את עצמנו, שכן ילדים הם שיקוף.....

jane34

New member
O.Kהבנתי אבל מה קורה במצב

שבו אנחנו כן מקבלים ואוהבים את עצמנו אבל הילדים הם לא ממש השקוף שלנו? בדיוק על זה אני מדברת .....מנסה להבין אמאלה ואני היוםבשיחה חשבתי שאני ממש אמא מוזרה...שרק אני כזו..... שיו איזו הקלה....

למעלה