אהבה לא תמימה

karmy66

New member
אהבה לא תמימה

פניי למול פנייך רוח חרישית הומה בנינו לחיי למול לחייך חוברים אנו כמו נשימותינו רק פסע בנינו והירח שומר עלינו חרמשי וללא חת רוצה שנהיה באחד אפי למול אפך מריח את ריח גופך תמהיל וניל וקינמון חש שחיכיתי המון רוצה אותך לדעת כדע אדם את חווה אך עץ התפוח רחוק הוא מישהו אותו ראה? ולא הנחש יקלקל בנינו כי לבטח יצרי המאיים כי מעולם הבטחותיו לא קיים כי לפתח חטאת רובץ תמיד היה לי לרועץ לא יכולתי לכולאו בכיס אהבתי לסוגרו

שמים1

New member
שני מיתרים ../images/Emo79.gif

על מפתן הבוקר מתעלפות קרני שמש פנייך מול פניי בלטיפה קטיפתית. תנגן לי מנגינה בשני מיתרים שחלמו חלום לוהט של אהבה. בגופך מפתח שרוצה אותי לדעת, כאדם קדמון המשתוקק לעץ עלום. ברטט של תשוקה אגיש לך תפוח מנעמי ערגותיי בכף ידי.

ריקי די

New member
קסם

הֵן נָתַתִּי כָּל שֶׁבִּקַּשְׁתָּ וְלֹא אָמַרְתָּ לִי דַּי מִגּוּפִי הֵחם לֹא משת אוֹתוֹ הִגַּשְׁתִּי לְךָ שַׁי. בְּצְבַעִים עֵזִים קָסַמְנוּ שנינו בְּמִכְחוֹל גופות כָּל מַעֲשֶׁה שֶׁחָלַמְנוּ עִצַּבְנוּ בְּלַהַט כֹּחוֹת. שׁוֹטַטְנוּ אֶל תּוֹךְ הַרֶגֶשׁ טופפנו עַל קצות אֶצְבַּעוֹת הַקֶסֶם שֶׁל ליל אֶמֶשׁ נִזְכֹּר עוֹד שָׁנִים רַבּוֹת.

karmy66

New member
גיטרת-אהבים

גיטרה ביקשתי מחרש עץ לי לבנות שתהיה לי מזכרת מגופך הענוג עד כלות אריח כל לילה את עץ האורן אגע בטיפת השרף ואזכור איך גופי מלהט נחרך שני מיתרים לי יעש כדי שאפרוט כשאוהב על מיתר אדום וכשאחשוק על מיתר כחול וכשניהם יבואו לי כשתי וערב על שניהם אפרוט במלוא אצבעותיי ורק שלא יקרעו הן מכובד אהבותיי תשוקותיי כי שריתי עם מלאכית ויכולותי לה ולאביונותה וידעתי את הדרך גע גם בליבה

למעלה