אהבה כ..מעצור

nerissa

New member
אהבה כ..מעצור

בשתי מערכות היחסים הבדסמיות שלי נתקלתי באותה תופעה. אני מאזוכיסטית. מתענגת מכאב ברמות גבוהות וחלק נכבד מהשליטה המנטאלית עלי כולל השפלות. אני בבדסמ מעל לשנתיים. מערכת ראשונה היתה מעל לשנה עם המאסטר שלימד אותי בערך כל מה שאני יודעת
(וזה הרבה!) גם שם ככל שהעמיקו האמוציות.. ככל שהתאהב יותר - כך נחלשה עוצמת הבדסמ ביננו והפכה ונילית יותר ויותר. הפכנו נאהבים כשהבדסמ הוא רק תיבול. עוצמות הכאב וההשפלה שספגתי בתחילת הקשר הלכו ודעכו עד שהפכו ל.. ארוטיות. מעודנות.. כך גם עם בעלי. הוא לא מצליח להגיע לרמות אליהן אני אוהבת ומתענגת להגיע.. הוא בפירוש אומר שהוא לא מסוגל כי.. הוא אוהב אותי. קשה לו הלכאיב לי ולהשפיל אותי כמו שאני זקוקה.. הוא טוען שעם שיפחה אחרת היה נוהג אחרת. אני פשוט לא מבינה את הקונפליקט הזה. מה המעצור הזה שהאמוציות מכניסות? הרי דוקא אם אוהבים רוצים לענג יותר.. למה פתאום ההיסוס לפני הרמת השוט או התעדנות ההשפלה המילולית? אני מתחננת ליותר. אני כל כך מאוכזבת לקבל כל כך מעט.. מכירים את הרעב הזה שלא מצליח להיות מסופק מבפנים? לגעת/לא לגעת? להיות כמעט שם? זו התחושה שנשארת. האם גם אתם נתקלתם בתופעה דומה? שמערכות יחסים העמיקו אמוציות וזה בא על חשבון הצד הפיזי/מנטאלי בבדסמ?

מכירה בהחלט.

זה בדיוק הדבר שגרם לפרידה שלי מהמאסטר הקודם שלי. קחי זוגות נשואים וניליים. יש המון מקרים שלפני הנישואין האישה היא מה שקוראים "נמרה" במיטה (ואני מדברת על אישה כי זה בד"כ היא, או קיי?) לאט לאט עם השנים, ואחרי החתונה והילדים וכל המשכנתא - הגבר מרגיש פתאום איך האישה שלידו הפכה להיות במקום אשתו, זו שהיתה משתוללת לו במיטה, שהיתה מעירה אותו באמצע הלילה ואומרת לו "או שתזיין אותי עכשיו או שאני מתה" - אז היא הפכה להיות אמא שלו. היא מבשלת לו, מכבסת, מנקה עבורו, מגדלת לו את הילדים, שולחת אותו לקופת חולים ומזכירה לו לקחת סוודר. זוכרים את הסרט "בוא נדבר על זה"? שם אל פצ'ינו משחק גנגסטר שהולך לטיפול אצל בילי קריסטל הפסיכיאטר וכשהוא מדבר על מציצות וגמירה בפה הוא אומר בזעזוע משהו כמו "שאני אגמור בתוך הפה שמנשק את הילדים שלי????" יש תהליך שהופך את בן הזוג לאיזשהו סוג של הורה, ואז הוא דואג והופך הרבה יותר עדין ומחבק והרבה פחות "חרמן". לדעתי זה קורה גם ביחסי בדסמ. המאסטר (לא שמעתי שזה קורה אצל מלכות, אבל אולי אחרים יכולים להעיד על זה) רואה בשפחה שלו מעין ילדה קטנה הזשקוקה להגנתו, הוא מרגיש חזק, אבל מה פתאום שיכאיב לקטנה העדינה הזו. זה כבר לא משנה שזה בדיוק מה שגורם לה להשתולל באורגזמות פראיות.. הוא כבר הפך בעצם לחצי אבא. שווה שיחה העסק הזה. לי זה עזר פעם אחת, היתה שיחה מצוינת, היה שינוי ענקי, אבל לאט לאט המצב החל לחזור לקדמותו. אולי בגלל שלא עמדתי על זה מיד כשחשתי במבט המרחם לפני ההצלפה.

or13

New member
כנראה שזה הטבע האנושי

ואם הקשר שלכם מבוסס לא רק על SESSIONS (בטוח שזה המצב עם בעלך) וזה המצב אליו "הדרדרו" היחסים שלך עם המאסטר הראשון שלך. ייתכן והפתרון הוא מאסטר לזמן קצר וכאשר את מרגישה החלשות בעוצמת הבדסמ זה הזמן לעזוב . אינני יודע אם זה אפשרי עם המאסטר הנוכחי שלך.

nerissa

New member
הנוכחי

הנוכחי אכן לא יכול להיות מאסטר שלי במלא מובן המילה. שנינו מודעים לכך
ישנן פשרות שנעשות ישנם ויתורים ו.. ישנם גם הרבה הרבה בונוסים שהופכים את הכל לשווה

אייבורי

New member
תקווה

אני מבין את הבעיה...חלקה יכול להשתפר ע"י חיזוק מתמיד..כל הזמן ועידוד של המאסטר (סמי-מאסטר \ בעל) להכאיב. לוקח זמן לשחרר את היצר..לקבל את ההנאה שאת מקבלת מכאב..תחשבי שהוא בתהליך למידה כמוך. הוא בודק את הגבולות שלו ושלך. פוחד להכאיב יתר על המידה עקב הרגלים של שנים, חינוך לא לפגוע או להכאיב לאדם אהוב. תקבלי את זה בהבנה. אולי תנסי להראות לו ע"י זר כמה את מתענגת על הכאב.כמה זה מגרה אותך. זה יכול להצית אצלו יצר קדמון רדום, יצר השליטה שלך אייבורי

nerissa

New member
מציאות

אנחנו יחד בקטע כבר שנה. הוא בהחלט לומד ומתפתח. הסיטואציות היחידות בהן הוא מעצים עצמו לרמה סבירה היא כשאנחנו במקום פומבי. הווה אומר = במועדון. יש בעניין הפומביות גירוי שמפעיל אותו הלאה. גם אותי כמובן
אני משייכת את זה לשינוי האווירה. ליציאה ממיתחם הבית/משפחה למיתחם "לגיטימי" לכאורה יותר מהקיים. לסביבה "טבעית" לסוג יחסים שכזה. במסגרת הבית, כשהדי הילדים באוויר, רחשוש הכתובה, ריח הג'חנון של חמותי באוויר וכו' - זה קשה מאוד
דיברנו על כך שעם אחרים נוכל למצות עצמנו יותר בבדסמ. זה ברור לשנינו וגם ניסינו זאת בעבר, תחת גבולות וחוקים מוקדמים נוקשים כמובן (בלי סקס או חדירות כלשהן, בנוכחות מתמדת של אדוני על ידי, אפטרקייר שייך רק לו וכו'..) בסוף החודש אנחנו מצטרפים לערב מיילדום שבו כל הדומים יהיו בדרסקוד שחור מלא, השפחות בלבוש תחתון סקסי בלבד או עירומות לגמרי. האווירה תעשה את שלה. אני בטוחה. עבורנו כזוג זו חתיכת עליית מדרגה ודחיקת גבולות.. מחכה לזה בחשש, סקרנות, התלהבות ובקוצר רוח
תחזיקו לנו אצבעותתתתתתת

אייבורי

New member
מחזיק אצבעות

מתבונן במה שאת כותבת...מרגיש שחסר לך משהו ועם זאת את נראת על מסלול חיים חדש..מקסים ומרתק מדוע חוסר השלמות שאת חשה? שלך אייבורי

nerissa

New member
יש עדכון ../images/Emo8.gif

סיכום של יום חמישי האחרון. תהנו אה. ויש גם קצת ממני שם. בתמונה. עצמי סרוקה בסורק המשרדי

or13

New member
מחזיק אצבעות בעיקר לבעלך

הגבולות והחוקים הנוקשים להם הסכמת (לדעתי מחוסר ברירה) הם שצריכים להיפרץ כדי שתגיעי לרמת הכאב והעונג שאת זקוקה זה יקרה רק כשהוא יוכל לראות גבר אחר כמו בתיאורך : "כשאדונה זורק אותה אל בטנה, כורע מאחוריה, מרים אגנה אליו ושוקע אל זעקת הכאב והעונג שיצאה מפיה כשאברו חודר אל אחוריה. הוא קדח באחוריה בפראות, עדיין טבוע במראה המציצה המפתה, כף ידו נוחתת בקול רעש חזק על הישבן המלא של שפחתו מפני שהוא כבעל/מאסטר לא יוכל להביאך לרמת הכאב לו את זקוקה

Z o d i a c

New member
ברוך הבא אור ../images/Emo42.gif

הייתי מציע לך עוגה ביחד עם הקפה אבל לאור העובדה בפעם האחרונה מישהו כאן שאני לא אזכיר את שמו לא הפסיק להעביר ביקורת אדבק בקפה, תה (יש נענע ולואיזה בגינה) ועוגיות מזרחיות בארון. ומאחר וציינת כי אתה אוהב אותן צעירות אך לא מידי מקדיש לך את שתי הבנות הללו
תרגיש את עצמך בבית

or13

New member
../images/Emo35.gifתודה אבל אני ??

דווקא אוהב אותן בשלות ומבושלות

אייבורי

New member
מסכים איתו לחלוטין

לאור העובדה שנשים בשלות הן הרבה יותר כיפיות ומהנות (זוגתי - מבוגרת ממני בכמה שנים..וזה פשוט עובד נפלא) לנריסה ופומלית...אתן משתבחות עם השנים.. שלכן אייבורי

or13

New member
אור קיצור לאור...גזמות ../images/Emo6.gif והרבה..

לי???../images/Emo123.gif המאסטר שלי אומר

שכל מה שאני צריכה זה קצת רוח כדי לראות את האור.... (במיוחד כשהרוח באה מהכיוון שלו, תוספת שלי)

למעלה