אהבה כ..מעצור

אייבורי

New member
שוב אני מוצץ גבעול

פווווווווווווו פוווווווווווווווו פוווווווווווווווווווו

princeOFdream

New member
ובכן,

אני חושב שהעצם פטרתם לעצמכם את הבעיה- אתם מתכוונים (וגם עשיתם כבר) משהו שמראש רציתי להציע לך עד שקראתי כאן את כל התגובות וראיתי שמצאת את הפיתרון... והרי מדובר על BDSM עם מישהו שמחוץ למערכת היחסים שלכם, ברוב המקרים זה לא, אבל במקרה שלכם זה נראה לי בהחלט פיתרון טוב לזוגיות בריאה. אני מבין את זוגך- זה מאד טבעי לדעתי שכאשר את כבר נכנסת לקשר רומנטי אמיתי עם אדם הרגשות עזים מאד ואם הקשר בריא ועל הצד הנכון והטוב הרצון הוא בהחלט לא לפגוע. אני מצידי הייתי מנסה לעבוד על עצמי דווקא- מפני שלדעתי שולט טוב הוא שולט חזק וקשוח והוא חייב להיות מסוגל לעמוד בפני הרגשות שלו ולדעת לשלוט גם עליהם. אבל אולי בן-זוגך לא מתאים לכך.. בכל מקרה שהוא, אני מאחל לכם בהצלחה רבה, ונראה שאתם על הצד הדרך הנכונה.

Z o d i a c

New member
בהחלט יכול להבין את בעלך

כשהחייתי עם זוגי הקודם התחלתי להכיר את עולם השליטה, תמיד זה היה בפנטזיה ואיתו הרגשתי מספיק בנוח להתנסות בזה, ככה על קצה המזלג. ככל שעבר הזמן הוא דרש יותר, שאשלוט יותר, אכאיב יותר, אכניע יותר. ככל שעבר הזמן התאהבתי בו יותר, רק מעצם המחשבה של גרימת כאב העבירה בי צמרמורת. לא הייתי מסוגל. הקונפליקט היה אדיר - לפני השינה הייתי מפנטז על העבד המושלם והנה לידי שוכב בחור יפיפה שרוצה להביא אותי לשם ואני לא מסוגל. לא יכול. אין לי הסבר רציונלי יקירתי וגם לא פתרון הולם, זה משהו בפנים שרוצה לגונן, להגן, ולא להכאיב אפילו אם מדובר בגרימת הנאה לצד השני.

sapirac

New member
איך משלימים ?

אני יכול לתאר לעצמי את התחושה של חוסר סיפוק שהיה בעבר. רצתי לשאול את את שלימה את החסר ? או את הצורך בשליטה יותר אגרסיבית מימה שיש לך היום ?

nerissa

New member
אני לא

אני מתפשרת. אני מתמודדת עם הרעב. אחד הדברים שלמדתי בתקופת הכשרתי כשיפחה היה - איפוק. אין לך מושגגגגגגגגג כמה אני משתמשת בזה

or13

New member
גם היום עם כל הפומלית הזאת ../images/Emo68.gif

בטוח שהכסא שלך רטובבבבבבב

or13

New member
נהפוך הוא פומלית

אני סוכן של כסאות משרדיים שניזוקו מרטיבות יתר.

Z o d i a c

New member
ברוך הבא למתעניין! ../images/Emo29.gif

ספר לנו מעט על עצמך, מה אתה אוהב, ואולי תקבל קצת יותר מהצעות...

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif נשים .....

בכל צורה ....נראה לי שאדע להתאים את עצמי

Z o d i a c

New member
בכל צורה אתה אומר...

הבנתי אותך... אם כך תרשה לי להקדיש תמונה עם ברכת Wellcom
תרגיש את עצמך ב-

nerissa

New member
זודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אתה לא יכול לעשות לי כאלה דברים!!! עכשיו תגיד לי שהיא לא דו מינית! אני רוצה כזה! <רוקעת עם הרגל על הריצפה ומותחת שפתיים למטה> רוצה כזה! רוצה כזה!

למעלה