אהבה וצרות אחרות..

Dark Godess

New member
אהבה וצרות אחרות..

יש לי חבר כבר למעלה משלוש שנים ובזמן האחרון משהו לא מסתדר בינינו. לאחרונה שנינו השתחררנו מהצבא ובחודשיים האחרונים אנחנו רבים המון. על הכל: עבודה, לימודים אקדמיים, משפחה שלי ושלו, רצונות וצרכים. בסוף איכשהו הכל מסתדר. הוא התחיל לעבוד בחברה חדשה והוא הכיר שם מישהי שהפכה להיות ידידה מאוד טובה שלו. מדברים הרבה צוחקים ביחד. גרם לי לאיזשהי קנאה והיו לנו בהתחלה מריבות קטנות על הנושא. לפני 3 ימים היא התקשרה אליי לפלאפון ואמרה לי "היי מאמי" שהיא בעצם חשבה שהיא הגיעה לנייד שלו במעין קול סקסי ומתחנחן כזה. אני לא יודעת מאיפה יש לה את המספר שלי וגם לא מבינה איך הגיעה אליי אם היא ניסתה לחייג אליו השמות שלנו לא דומים ואפילו לא מתחילים באותה אותה. חברה שלי הציעה שאולי היא עשתה את זה בכוונה על מנת לגרום לנו לריב אבל זה נראה לי לא הגיוני למה שבנאדם יעשה דבר כזה. מאותו יום אני וחבר שלי בקושי מדברים. הוא מתקשר ואני כמו אדישה אליו.אני אפילו לא יודעת איך להתחיל לפתוח את הנושא כי שאמרתי לו על זה לפני יומיים הוא אמר שזה בטח היה לה בטעות או משהו. אבל עדיין אני לא מצליחה לדבר איתו בגלל הכעס שלי עליו. מה הייתם עושים אם הייתם אני? האם אני באמת דואגת יותר מידי או לדבר איתו יותר לעומק על הנושא? ואיך להתחיל את זה בכלל? ומה לעשות בקשר לכל הריבים שלנו? כיצד הופכים את הקשר למעניין חזרה ומלא ריגושים? תודה

את מלאת סתירות פנימיות

קודם כל סיפור המסגרת של איוב - את מתארת שיש המון ריבים... נשמע מציק אבל בטח לא משעמם... ובנוסף הידידה מוסיפה מתח.... אבל את מבקשת פיתרון לקשר ללא ריגושים.... איך מחזירים את הריגושים... הבעיה, ובקשת הפיתרון אינם קשורים. לגבי הידידה - את מתעסקת בשטויות. אפילו אם היא עשתה את זה כדי לסכסך, מה הוא אשם? אם יש לך בן זוג שווה, הרבה בחורות רוצות אותו, מנסות להתחיל איתו... והוא בוחר בך. אז מה הקנאה? אם כבר, היא צריכה לקנא בך.

seeyou

New member
"יש לי חבר כבר למעלה משלוש שנים"

"שנינו השתחררנו מהצבא ובחודשיים האחרונים" הרבה פעמים זה קורה ש"חברות" בגילכם לא מחזיקה מעמד כול כך הרבה זמן . עם השיחרור הצעירים "פותחים עיניים" והחשק שלהם הוא לכבוש את העולם(נשים-גברים קשרים חדשים...) הריבים שלכם הם ביטוי לרצונות-צרכים שונים. זה קורה בדרך כלל גם אם "אוהבים". "כיצד הופכים את הקשר למעניין חזרה ומלא ריגושים?"
לערכתי-אין סיכוי. בכול קשר יש מידה דועכת של ריגושים ובטח שאין קשר עם מלא ריגושים. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין חזרה אחורה, רק תנועה קדימה (בלי פוליטיקה)

קודם כל, החברה שלך צודקת. עובדה! ההיא התקשרה ואתם עכשיו בכסאח. נראה לי שההיא החליטה להתלבש עליו, ונשמע גם שיש מצב שהיא תצליח. לגבי מה לעשות: הקשר שלכם נבנה על תקופת הצבא. עכשיו הכל השתנה, חוץ מהראש שלך. אני מציע שאת תעשי שיני בתפיסות שלך. הקשר לא יכול כנראה לגלוש לו בנחת כמו קודם. איזה שינוי בדיוק לעשות אינני יכול להגיד לך, כי אני לא מכיר אותך ואת המצב, אבל ברור לי שאם תמשיכי לנסות לדבוק בעבר, רק תרחיקי אותו. בדרך כלל בני אדם (ואני מכליל בזה גם גברים
) נוטים כן לומר לנו מה הם צריכים מאתנוץ אנחנו רק לא מקשיבים אם זה לא מתאים לרצונות שלנוץ אני מציע שתקשיבי לו בתשומת לב רבה, ותגלי שכל המידע שם. מריוס

אייבורי

New member
אכן צרות אחרות

הבעיה, רכושנות. לדעתך החבר שלך הוא מעין רכושך הפרטי. לכן זאת סיבה טובה לריב איתו, להתקוטט במקרה והוא לא מיישר קו לדעתך. האמת כרגע יש לך תחרות אני מציע שאם ברצונך להמשיך בזוגיות לשנות גישה ולהפסיק לריב איתו, להפסיק לטחון לו את המוח וגם לנסות להיות נחמדה אליו. בכל מקרה, אומרים שכדאי להחזיק את החברים קרוב ואת האוייבים קרוב יותר, זה הזמן להזמין אותה לצאת איתכם בערב. [אין כמו לסמן את החבר בנשיקות והתמרחות רבתית, שלישיה איתה יתקבל בברכה]

Master Stav

New member
או לחילופין

להביא אותה אליכם הבייתה על 2 מיזרנים בסלון להציע לה קרב האבקות ולתת לו את בקבוק שמן התינוקות שישפוך עליכם .....

גל1 האחת

New member
........ רגע

למה שהיא תתקשר אליך ? מאיפה יש לה את המספר שלך ? מאיפה את יודעת שזאת היא ? הרי אתם לא מכירות ? או שכן ? לא הבנתי את הקטע

pasa24

New member
לא הבנתי את הקטע

מי שלא קורא נכון, לא מבין נכון. עולים לכיתה א אמרתי?

טוב, זה קל -

כנראה שפעם הוא התקשר אליה מהנייד שלך והיא רשמה את המספר תחת שמו - היא לא יודעת מי את, זה לא מעניין אותה, לא סופרת אותך ממטר. ואני מניח שגם לרוב העניינים האחרים שאתם רבים בגללם יש הסברים פשוטים והגיוניים אבל את מעדיפה לכעוס מאשר לברר - זה מה שכנראה מרגש אותך כרגע.

Rey De La Selva

New member
להתחנף? הסברתי למה אני חושב שאתה טועה.

ואני ממש לא שואל אותך אם להגיב לך.

Rey De La Selva

New member
ולמה נראה לך שאתה מעניין אותי?

אמרת שטות מפגרת - ואני לא מסכים איתך, והחלטתי להגיב לך. כמו שאני מגיב לכל אחד אחר שבא לי. עכשיו תבחר - סתום ת'פה, או שתגיב לעניין.

Rey De La Selva

New member
לא שמתי לב שאת המפגרת שענית.

אז התשובה שלי אלייך - אני אגיב למי שבא לי, מתי שבא לי. לך, ולחבר המפגר שלך ה"מדען" דימיטרי. אתם אלו השניים שהתחילו להכנס בי, אז עכשיו אתם מתפלאים שאני עונה? למה אני כנראה הראשון שנכנס במאפיה הקטנה שפתחתם פה? מה הבעיות שלך? את כל החסכים והבעיות שלך מהחיים האישיים את משליכה על מבקשי העצות כאן?? קחי את עצמך ותזרקי את עצמך מאיזה גג, תעשי טובה לכולנו.

למעלה