אהבה וסקס

הכללה

היי ניצת בעניין הכללות אומר לך כך. אין ולו תחום או נושא אחד שניתן להחיל לגביו את ההכללה. פרט אולי למוות שהוא משותף לכולנו. ולכן מיותר לציין זאת בכל פעם.

ophra

New member
חופשי!!!

שמת לב איך אתה העלית לדיון נושא שקשור לסקס והן עברו לדבר על האמהות שלהן.... ?
סתם, סתם, לא רוצה להעליב אף אחד, רק שימו לב למה שקרה... תכף תגובתי העניינית לחופשי.

ophra

New member
גברים- ../images/Emo150.gif... ונשים - ../images/Emo68.gif

גם אני מכירה את המשפט וברור שבשלב הראשון חייבים להגיד (שוב) שזו הכללה שזה לא תמיד נכון שיש גברים אחרים ונשים אחרים וכו´ וכו´..... נרשם שאמרנו? אז אני מפרשת את המשפט הזה ככה: גברים (כפי שאמרת) מחזרים ומצהירים אהבה כדי לקבל סקס ונשים (בניגוד לדעתך) לא משתמשות בסקס כ"נשק" אלא להפך - עושות סקס עם הגבר בתקווה שככה הוא יאהב אותן. ויותר מזה - נשים נוטות להתאהב במי שהיה איתן במיטה. (בהנחה שהיה טוב להן איתו במיטה כמובן... [אוףף אין אייקונים]) אינטימיות מהסוג שקיים בסקס נותן לאשה תחושה של אינטימיות רגשית (מה שלא בהכרח קורה אצל גבר). גם לזה שמעתי פעם הסבר חצי-פסיכולוגי, אבל זה טיפה מביך להכנס פה ככה לפרטים... גברים - מצידו השני של המטבע - מייחסים חשיבות מאד גדולה לכיבוש. החיזור, המאמץ, עד לנקודה שבה "הצליחו לכבוש" גם אם הבחורה מקסימה ונהדרת בעיניהם, והם באמת רוצים להמשיך קשר איתה - משהו משתנה אחרי הצלחת הכיבוש... (גברים - אני צודקת? יש בזה משהו...?) ושוב (והפעם לגמרי-לגמרי ברצינות) א ס ו ר ל ה כ ל י ל ומה שאמרתי - זו דעתי האישית ובוודאי שיש דעות נוספות. שיהיה לכולנו יום נפלא

דנוטציה

New member
זה לא שאסור.....

מותר....רק שזה לא נכון.גם אם תקחי אלף גברים ונשים והם יצדיקו את דבריך אחד לאחד .{קיים סיכוי טוב לכך} לא יהיה זה בגלל היותם גברים או נשים, אלא הדרך בה הם תופסים את גבריותם או נשיותם. דרך בה הם חונכו וגדלו. אין זה מחויב עלידי הביולוגיה.................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

ophra

New member
אתה נכנס כאן לדיון

ארוך סבוך ומעניין ולמיטב ידיעתי אינסופי: "כמה מתוך מה שאנחנו זה תוצר מולד, וכמה תוצר של החברה שבה אנחנו חיים?" ד"א - יש סדרה עכשיו חדשה (של ה-BBC נדמה שלי) שנקראת "ילדי המילניום" שמתייעדת לטפל בשאלה זו בדיוק. מעניין לצפות

../images/Emo45.gif אכן ארוך סבוך ומעניין

ויחד עם זאת חושבת להבדיל ממך דונוטציה כי יש דברים מולדים שאנו מביאים איתנו.היום כבר ידוע למשל כי נטיה מינית היא מולדת ועוד מיני הנחות שפעם תלו אותן בחינוך וסביבה מתגלה כי הן מולדות וטמונות בגנים שלנו. חינוך יכול לרכך או להחמיר אך לא לשנות מהבסיס.

דנוטציה

New member
יש דברים מולדים....

אין לנו שום מחלוקת.אבל אף ילד לא נולד אם תפיסה של מושג האהבה. הוא רואה, מעתיק, לומד דרכנו להרגיש, לומד גם איך לכנות זאת. לנטיות מיניות האדם {באופן פרטי}והחברה יכולים להתכחש, להתאפק, להלחם בעצמם, אפילו לרמות את עצמם אבל אף אחד מהדברים הללו לא ישנה את עובדת היותם. שחק מספיק אם רגשותיו של ילד והמחיר יכול להיות שאהבה תהיה לו מושג הפוך לגמרי מאחר.........................אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

רגע אנחנו צרכים להפריד בין הדברים

אהבה וסקס.כל אחד מהם יכול להתקיים ללא האחר אבל אני חושבת שלא יהיה מי שיאמר שאין כלל להשוות סקס סתמי , לסקס שיש בו אהבה (בעצם מי שחושב שסקס הוא בדיוק כמו פעילות אירובית בטח יסתור את דברי
). ילד לא נולד אמנם עם ה"מושג" אהבה זה נכון , אבל הוא נולד עם הצורך לאהבה,הצורך לחם, רגש וקבלה אין כאן כל העתקה. תינוק בן יומו בוכה לא תמיד בגלל שמשהו מציק לו אלה הרבה פעמים בגלל שהוא זקוק לאהבה,לתחושת החיבוק והחם ,אף אחד לא לימד אותו זאת הוא נולד כך. (אגב להבדיל נזכרתי שכשרכשתי את כלבתי בהיותה גורה המגדל אמר לי - בסך הכל מה שהיא צרכה חוץ מהמזון זה חם ואהבה בדיוק כמו בן אדם...). נכון שבמהלך החיים משדרים לנו מסרים כפולים בקשר לאהבה (מכניסים לנו את האגו) ויותר מכך בקשר לסקס ובכל זאת עדיין יש את מה שאיתו נולדנו. תחשוב לרגע מה עושה חדירה לאישה? הרי חודרים לתוכה!!! כשהחדירה באה מאהבה הכל נראה אחרת ולכן נשים (ואיני מכלילה יש גם אחרות) מחפשות יותר את האהבה עם הסקס ולאחר הסקס מצפות להמשך (גם אם לפני לא היתה אהבה).

ophra

New member
הצורך באהבה... ../images/Emo23.gif

אצל ילדים הוא קיומי הם מאמינים שהם זקוקים לה בכדי לשרוד ולכן יעשו הכל כדי לקבל אותה מכאן החשיבות הגדולה של להעביר לילדים את המסר (ושהם גם יקלטו אותו נכון!!!) שאנחנו אוהבים אותם ל ל א ת נ א י בעיני זו אחת המשימות הסבוכות, המהנות והמלמדות ביותר כאמא וניצת - דבריך בעניין החדירה לגופה של אשה קלעו בדיוק לכוונתי בעניין אותם דברים אינטימיים בהודעה הקודמת... כל הכבוד על האומץ וחוסר העכבות....

עופרה

היו לי בחיי הרבה עכבות אבל עם הזמן הבנתי שהן רק עיכבו את התפתחותי,עיכבו את היותי מי שאני והיום אין דבר עליו לא אהיה מוכנה לשוחח ולפתוח דיון,רק בדרך זו אנו יכולים לגדול ולהתעצם...

אחת עם2

New member
לגבי אהבה ומגע

זה מוכח מדעית שתינוקות הניזונים היטב, ומטופלים היטב מבחינה רפואית שאינם זוכים בינקותם לחום ואהבה, נידונים לעיכובים משמעותיים ביותר בהתפתחות הפיזית, הקוגניטיבית, ומן הסתם גם הרגשית. נסויים שנערכו בגורי קופים, הראו שהם יעדיפו להתכרבל בזרועות בובת קוף מרופדת - ללא מזון, מאשר בזרועות בובת קוף עשויה מתכת המספקת מזון. בקיצור, בינקותנו ובילדותנו אין כמו חיבוק של אמא (ואבא, סבתא, מטפלת וכו´). ובאוירה ביתית חמימה ונכונה הצורך והיכולת לחבק ולהתחבק נשמרת ומועצמת. אנחנו זקוקים למגע בכל גיל, ואם יש לנו מזל אנו יודעים לבטא זאת, ויכולים לקבל זאת. ולכן, המגע החמים, הנעים, הלא פולשני אלא הרך והמלטף, מתקשר במוחנו לאהבה ולנתינה, ולהרגשה שמישהו "גדול" ו"מיטיב" דואג לנו.... יכול להיות שמכאן נובע חלק מן הערבוב הזה בין סקס לאהבה, בין קרבה נפשית לאינטימיות גופנית, בין מגע החיבוק להרגשה ש"מישהו אוהב אותי ושומר עלי". וחוץ מזה, כמו שכבר כתבו כאן - אין דבר כיפי כמו סקס עם בין אוהבים...

הניסוי שסיפרת עליו

נעשה עוד קודם בבית יתומים בזמן השואה. קבוצת תינוקות קיבלה את המזון כך שהבקבוק הוכנס לפיהם עם תמיכה ללא מגע יד אדם,וקבוצה שניה של תינוקות הואכלה בידי הנזירות וקיבלה מגע. מי ששרדו היו התינוקות שקיבלו חם ואהבה.

../images/Emo24.gifים

קראתי ואף מסכימה שחום ואהבה חשובים אך החיבוק עצמו יש לו המון משמעויות וצדדים מיד אמשיך ..... יש טכנאי בביתי.....

המשך .....

טוב היה טכנאי מקסים (אל תדאגו לא קרה כלום), סידר את הממירים בבית. אז במהשך למה שכתבתי בקשר לחיבוקים, שמתי לב שיש אנשים שמחבקים בכל מצב וכל אחד אני לעומת זאת לא ככה, אני אחבק והמון את מי שאני באמת אוהבת לא יכולה לחבק כל אדם וגם לא לגעת בכל אדם, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה מהבית או גנטי אך זכור לי שגם אימי ז"ל הייתה כמוני, או אולי זה העקרב שבי שבוחן וחוקר לפני????

סקס בין אוהבים

אין כל ווכוח שסקס בין אוהבים הוא כייפי . מהמשפט הזה שלך אני מבין שיש גם סקס אחר. ולמעשה זו עובדה ידועה. הנושא הוא. האם נכון הוא להשתמש בסקס כדי להגיע לאהבה? שאלה נוספת . סקס שנעשה שלא בין אוהבים. מאיזה מקום הוא בא ??

למעלה