אהבה וסקס

אהבה וסקס

ערב טוב ידידיי שמעתי לא פעם וגם מאנשי מקצוע את המשפט הבא: גברים משתמשים באהבה כדי לעשות סקס. ונשים עושות סקס כדי להגיע לאהבה. אגב היום שמעתי זאת פעם נוספת מאשת מקצוע באחת מתוכניות הטלוויזיה. שאלתי: עד כמה משפט זה משקף את המציאות ? אם בכלל ?

עץ הדעת

New member
הפרד ומשול...

המציאות של מי? נוח לאנשים לשים תוויות,,,לקטלג. שחור לבן,ימין ושמאל, ערבים יהודים וכו,,,גם אם זה נכון כדפוס התנהגות {ואינני חושב כך}הוא מובנה, בחינוך, בסביבה, ובהחלט ניתן לשינוי, איפה שתמצא דפוסי מחשבה שכאלו המשיכים זאת לגנטיקה,ותעמיק, סביר שתמצא עוד מיני פנינים שהמרחק בינהם וגזענות מוטל בספק.............אינטגרציה במערכת החינוך ומיד..

amigor

New member
אומרים, שהאהבה היא מחלה חולפת -

הנרפאת בעזרת נישואין היא מכילה 4 אותיות 3 הברות ו2 אידיוטים סתם... בדיחה,
אחח איזה אשה אלימה בחרתי
נו...כתבתי בדיחה! חופשי נכון שזה שאלה לנשים? היא מתווכחת איתי, הינה הוא אמר נכון. עמי

מצאת אישה מצאת טוב

מצאת אלימה עוד יותר טוב? נו טוב יש גברים שמתים על זה לא?
אבל אם היא מגזימה תקרא לי אני אבוא לעזור לך ושים לה כמה
ים מנגד. חופשי , לא יודעת מה לאמר לך בשעת עיפות שכזו אף פעם לא חשבתי לכיון הזה... שאני עושה סקס כדי למצוא אהבה? לא נראה לי כי אני עושה סקס לאחר תחושת האהבה.

ואם כבר שאלות אנשים..

אולי נפסיק לדבר ונתחיל במעשים יש לי הרגשה שיותר מידי אנו חוקרים ושואלים ומי יודע למה ומה חסר לנו (סתם כאילו לא יודעת) אז אולי כולנו קצת נתחיל לזוז ולהזיז ענינים ונוכל להגיע אל תחושת העננים. ואז אולי נראה קצת ....
ים (ולא התכונתי לסקס חרמנים)

מוצאת איזו יצירתיות יקירתי../images/Emo6.gif

מה פה קורה פה? להזיז ענינים זה תמיד טוב להשאר מקובע בתניות ומצבים זה הדבר הכי "קל" אבל מתסכל... וחופשי לגבי הנשואים? מסכימה איתך לחלוטין זה המתכון להרס האהבה.

לוקח לי קצת זמן הפעם אבל זה קורה לי

סוף סוף אני מרגישה שאני יושבת לי סתם, דוחה כל אדם ודבר ואז מתמרמרת לי עם עצמי ולמה? בגללי , אמשיך ביום אחר אני בורחת לי לישון קשה לי קצת כי יש לי מחשבות מחר אני עולה לקבר של אימי ז"ל שהוא יום השנה קצת קשה וקצת זקוקה לזה מתגעגעת רוצה להתקרב אליה אל אמא האחת והיחידה שלי שאהבה אותי כל כך שדאגה לי גם בימים קשים וגם עם כל שטות שלי וגם כשהייתי ילדה רעה תמיד היא היתה שם בשבילי ועכשו אין לי מה לעשות למענה כבר מזמן לא היה לי והדבר היחיד שאוכל לעשות זה לחשוב עליה לדבר אליה ולאחל לה שתנוח בשקט מהסבל מהמחלה ומעולם הזה בכלל.

מוצאת

לכי לך לאמא מחר תשלחי לה אור והרבה אהבה זה הדבר שתוכלי לעשות למענה ועוד יותר מזה,לא להיות ממורמרת, להמשיך בדרך עם חיוך כמו שאת רגילה אני בטוחה שזה מה שהיא היתה רוצה עבורך.

תודה ניצת

גם לך חיבוק חיבוק שכל כך חסר יותר מכל החיבוקים שבעולם חיבוק של אמא חיבוק של אמא הוא אמיתי ללא תמורה הוא בא מהלב מחזק ותומך עם המון חום כן ניצת- תמיד רצתה שאהיה מאושרת ועשתה הכל בשביל זה יותר מכל לא היתה נותנת שאתגרש מאהבה כמובן אבל הכל היה אבוד והיא חלתה ותמיד ביקרתי וחייכתי ואת הדמעות חזק מאוד שמרתי כדי שלא תראה אותם למרות שלא הגיבה שנים ראיתי את הכל בעיניה את האהבה את הדאגה ואת הפחד ממה שקורה ויקרה ועכשו היא למעלה שומרת עלי כאילו היא כאן לידי ואולי היא תזכה ביום מן הימים לראות את ילדתה באמת מאושרת....

מוצאת - מזדהה עם דבריך

גם אמא שלי היתה כולה נתינה ענקית, מלאה בחום ואהבה. בזמנים הקשים שלי תמיד רצתי אליה והיא הבינה. זוכרת אותה בחדשים האחרונים בחייה כשלא היתה יכולה לדבר, ורק העיניים שלה דברו אלי ואמרו לי דברים שרק אני הבנתי. עוד נחנקת מהזכרונות.

כן הכי קשה בעולם אני חושבת זה לאבד

את אמא, אני מדברת אליה כמו מטורפת , יש לי תמונה שלה בסלון וכל הזמן אני מדברת אליה ומרגישה אותה לצידי, לפעמים זה מפחיד אותי והיתה תקופה שהורדתי את התמונה, אני לא מצליחה לחלום עליה למרות שיש לי זכרון בבקרים שחלמתי עליה ופשוט לא זוכרת, אך ביום שישי חלמתי פעם ראשונה על הגרוש שלי חלום טוב (אולי רע ) חלמתי שאנו מדברים ואוהבים ורוצים לחזור ובחלום אנחנו הולכים לרב שיקדש אותנו ואני כולי מאושרת בעננים ואז התעוררתי עם חיוך דבילי בפרצוף ותחושת פרפרים משונה בבטן, לא ידעתי עם לצחוק או לבכות, ועכשו פתאום אני מקשרת ויודעת שזו בטח המשאלה שלה של אמא שלי, היא אהבה אותו כי הוא ידע איך לדבר איתה ואהבה אותנו יחד, וכשכמעט התגרשנו בשנה השניה לנישואים היא וחמתי שיגעו אותנו והחזירו בינינו, ואם היתה חיה בטח היה שוב עם חמתי בעסק, הייתי מוכנה שתחיה ובשבילה הייתי מנסה, היא היתה הבטחון שלי לכל דבר, כמה שהיתה אישה פשוטה אשת בית טובה ומסורה.

היא עדיין איתך

גם לי יש תמונות של אימי ואבי ז"ל על השידה בסלון, תמונות של פעם כשהיו צעירים. אולי החלום הוא מעין מסר ובשלות שלך לאהבה חדשה. להורים מאוד קשה עם הגירושים של ילדיהם. לא תמיד מבינים שלפעמים עדיף להפרד. את ממש מרגישה אותה לידך? אני חולמת על אמא שלי כמעט כל לילה והרבה פעמים היא אומרת לי שהיא לא מתה ואז אני מתעוררת..

amigor

New member
זכרונם לברכה! הם בעולם האמת!

הם
נשמה כמלאכים עבורנו השומרים עלינו מכל רע. שבוע שעבר סיימתי אזכרה לאבי. אל לנו, להכניס אותם כאן זה לא יאה. באיחולי לילה טוב! ושמוצאת תמצא את בחיר ליבה וכולכם יחדיו ושתרוו רק אושר! כמו המחלה האוהבת שמצאתי! עמי

כן וזה מפחיד להרגיש את זה

ממש ישנם ימים שאני יושבת או שוכבת לי וחושבת ולפתע פתאום אני חשה כאילו מישהו איתי לידי, מרגישה את הנוכחות וזה מפחיד אותי, זאת הסיבה שהורדתי לכמה חודשים את התמונה, אך לא יכולתי והחזרתי אותה שוב. עבר הבוקר, ביקרתי אותה והרגשתי עצבות גדולה וכאילו שוב את אותה התחושה משנה שעברה, מקווה שהזמן ירפא מעט. וכרגיל בעבודה חרא חרא חרא, עדיין לא יודעת מה קורה, הולכת להיות לי שיחה בשבוע הבא עם בוס בכיר יותר יחד עם הבוסית האישית שלי, כי ההבלה לא יכולה עלי וצריכה גיבוי, כנראה שעומד להיות לא נעים ולפי מה שאני מכירה את עצמי לא אומר הרבה. ממש קשה לי לקום בבוקר ולהרגיש את העצבות של ללכת לעבודה, בחיים לא קרה לי דבר כזה, מקום עבודתי לרוב משמש כבית שני, מקווה לטוב, המצב רוח שלי ממש לא הכי הכי היום.

חופשי לגבי ההנחה שלך

איני יודעת אבל יש כאן סוג מסויים של הכללה , נכון כולנו נוטים מדי פעם לעשות הכללות אבל בכל זאת... יודעת שלא אכנס למיטה עם גבר שאין לי ניצוץ של רגש אליו (התאהבות ששונה מאהבה...),אין לי ספק כי סקס מקדם את הרגש ומשרת אותו אבל יכולה גם להיות אהבה שאינה תלויה בסקס (וסקס לא יהיה שם לעולם). גברים משתמשים באהבה כדי לעשות סקס? למה הכוונה?

ניצת . זו לא....

ההנחה שלי. ציינתי ששמעתי זאת לא פעם מאנשי מקצוע בתחום הזוגיות. אני מבין זאת כך. שנשים משתמשות ב "נשק " הסקס בכדי לרכוש את אהבת הגבר. וגברים . מחזרים. מצהירים שאוהבים וכו בכדי לקבל את הסקס.

אוקי

עכשיו זה ברור יותר וכמו בכל דבר בחיים יש מי שנוהגים כך ויש שאחרת. לדעתי זו הכללה גסה מדי איך ניתן לשים את כל האנושות במקום אחד?

חשבתי על

ההנחה הזו. ואני די מסכים איתה. לדעתי האשה היא מינית ויצרית יותר מהגבר. לאשה יש עוצמה סקסית יותר חזקה מאשר יש לגבר. כושר הפיתוי של האשה גדול יותר משל הגבר. וידוע ומפורסם הוא שנשים עושות שימוש בעוצמה זו עמ לקדם כל מיני אנטרסים שלהן ובכלל זה לרכוש את ליבו של הגבר. הן עושות זאת משתי סיבות . האחת . כי הן מודעות לעוצמה זו. והשניה כי הן מודעות לחולשת הגבר בעניין זה. לתפישת עולמי זהו שימוש לגיטימי.

עמי יש לומר

כי אתה צודק במשהו ואכן יש הרבה נשים שמשתמשות בעוצמה זאת. בעיני זה לא לגיטימי... (מי מתנדבת ללמד אותי
)

amigor

New member
נו! טוב שאת מצדיקה אותי

בנתיים קיבלתי
מהחברה ועוד כתבה פה והשמיצה אותי, לא! רק שרציתי שלא ידעו דעותיי מדיי עמי

למעלה