אהבה ומוסיקה

אהבה ומוסיקה

כשיצאתי בשאלה אני מאוד התאהבתי במוסיקה לועזית וקצת ישראלית. ומוסיקה דתית/חסידית אני עד היום לא סובל. ואתם? תגיבו

אני - מוסיקה עברית שקטה

ושירי אהבה לועזיים. אולי זה קשור לרקע שלי בריקודי עם ישראליים...
חסידי? איכס. מצ'עמם.

naf86

New member
כשהייתי קטן

התלהבתי מזה שהשגתי חתימה של אברהם פריד. בצבא גיליתי שיש אחלה מוסיקה בשבת.

ממאדים

New member
א. שלום לכולם ב.אני גיליתי את

המוזיקה הישראלית. אבל, אי אפשר בלי קצת נוסטלגיה... יש לי את אוצרות יהודים.1 ואיך אפשר בלי השיר של כל הזמנים "אדרבה"? אפילו חברה שלי שהיא תינוקת שנשבתה למדה לאהוב אותו.

בעיקר רוק..

רוק לועזי..עברי..קצת שירים ישראלים..והרבה מוזיקה ספרדית.. איכס מוזיקה חסידית...חוץ מכמה שירי ילדות

mndi gold

New member
בעיקר קאנטרי,ומוסיקה חסידית

כשעזבתי את העולם החרדי,הפסקתי לשמוע מוסיקה חסידית,אחרי קצת יותר מעשר שנים, קיבלתי דיסק חסידי של m.b.d וזה מאוד תפס אותי.היום אני שומע לעיתים רחוקות את מרדכי בן דוד,יעקב שאווקי,אברהם פריד,וטיפה מנדלסון אך האהבה האמיתית היא למוסיקת הקאנטרי האמריקאית.

לי ולעצמי יש את אותו הטעם בערך

אוהב רוק פופ לועזי [הרבה] חסידית קצת ... יש כמה יפים . ישראליים וזהו [עצמי אומר שהוא לא רוצה לספר אז ביי]

uri80

New member
בעיקר עברית. אהוד בנאי, מאיר אריאל, פוליקר,

חווה אלברשטיין, אריק אינשטיין וכו'

uri80

New member
אין לי חיבה מיוחדת לספרי טלפונים.

רצוי שיהיה הגיון כלשהו מאחורי המילים או לפחות נסיון לקשר ביניהן. (סתם תרוצים, משום מה פשוט לא משתגע עליו במיוחד. עוד זמר.)

hafraapsichotit

New member
לזכר ימים עברו...

כרטיס ללונה פארק/ שלמה ארצי קניתי לך כרטיס ללונה פארק עם כל הליצנים, לחשוב שהחיים טובים בסך הכל. קניתי לך כרטיס אבל אמרת אנחנו נכנסים אם אתה מבטיח... כן, הבטחתי לך, לאהוב אותך, בכל המקומות. איש המוות כבר גסס מהנפילה של האופנוע, וליוו אותו אותו בסך כל האנשים, איך בכית? את לא הכרת אותו ממש, וברמקולים שמענו שיר: איש המוות, איש המוות על אופנוע, הוא עזב את, הוא עזב את החיים, איש המוות, איש המוות על אופנוע, ואני הבטחתי לך לאהוב אותך. קניתי לך כרטיס לרכבת השדים עם כל המיואשים, שחושבים שהחיים הם מן טיול כזה מוצלח ללונה פארק. קניתי לך כרטיס למראות ההפוכות, היינו מכוערים, היינו הפוכים, אבל הבטחתי לך לאהוב אותך בכל המקומות. כדורים מפלסטיק שם ירינו, ברווזים שכבו בלי נוע, כשרקדנו העמדנו שם פנים, של שני קדושים, וראינו איך בעיר שלמה, לוחם שם איש הכוח, וברמקולים שמענו שיר: איש המוות, איש המוות על אופנוע, הוא עזב את, הוא עזב את החיים, איש המוות, איש המוות על אופנוע, ואני הבטחתי לך לאהוב אותך. כן קניתי לך כרטיס ללונה פארק, עם כל האנשים שבאים לחגוג, לקחת ממגבלות חופשה, לשחק מין חג, הרי יום אחד בהיר יצלצל הגונג. קניתי לך כרטיס, אבל אמרת, אם אתה מבטיח לי לעד. כן, הבטחתי לך, לאהוב אותך, כן הבטחתי לך, בכל המקומות. בגלגל ענק בזמן הנע ברוח הסתובבנו, הסתובבנו בחיים זרוקים בג'ינס שני אנשים, במכוניות המתנגשות בגבול הים נגענו, וברמקולים שמענו שיר: איש המוות, קיר המוות, על אופנוע, איש חדש יסע הלילה על הקיר, האחרון נסע ללונה פארק גבוה, נשארו עוד כמה כרטיסים.

hafraapsichotit

New member
אחרי הכל את שיר

אחרי הכל את שיר מילים ולחן: שלמה ארצי אחרי הכל את שיר, לא עוד בשר ודם, לא עוד אישה חיה, אבל את שיר קיים. והוא עטוף מילים, מילים ומנגינה, וקצב מסויים, אחרי הכל - את שיר קיים. אז לפעמים כשקר לי, בשקט מתיישב איתך, ושר בלי מילים - אני שר לי. אחרי הכל, את שיר, את שיר נכתב. כל המילים שאת לחשת בי, כל המילים שאת לחשת - הן שיר עכשיו, אוהבת, ועוד מה שחשת בי, מילים, מילים, מילים בשיר נכתב. אני קרוב בשיר כמו הנשימה, באהבה נפתח, ונסיים במה? ונסיים במי? אולי בך, אולי בי? אולי בלי מילים, אחרי הכל, עכשיו את שיר שלי.

hafraapsichotit

New member
אוי, גיל ששעשרה הרחוק והטוב :)

ליד הבית שגרתי בו ירח לב שבור לרסיסים נבראתי לך וכו' וכו'... נו, שמישו יעצור אותי...

למעלה