אהבה גנובה

karmy66

New member
אהבה גנובה

הגיע האביר רכוב על סוסו ראשו כתם פז לחיו אדומות כשושנים יצאה היא לקראתו כד שיכר אחזה בידה מעסיס רימוניה רקחה בשבילו שדוד והלום רצתה אותו בין זרועותיה הביט בה בשתיקה יפה שכזאת לא ראה ימים רבים עינייו גללו מלבושיה מעליה כי לא ידע שכמותה והיא לידו עירומה כיום הוולדה חשה מיחושים ברחמה הליטה פנייה ממנו שלו יראה במבוכתה קח אמרה לו שתה מכדי רקחתי רק בשבילו מלכי לבטח עייפת מהדרך הארוכה לשונך נשתה מצמא קרב אליי וגמע מידי אכן השנים נתנו בי אותות אך מופתים עשיתי כדי כך להראות אמרו לי כפירים כי יפיתי ואתה אבירי אלופי הגד לי דעתך? השיר אליה מבט חשה כי נחרך בשרה הרך חייך ללא אומר ומילים אחז בפרק ידה הימני והצביע בעינייו לבוסתן הקרוב לחורשה שידעה אהבות רבות חשה דגדוגים לאורך ביטנה :שלא נעצרו בגבעת-האהבה השחומה שחננה בורא עולמים רגע !אפילו לא שאלת לשמי ואף לא לשם משפחתי איך תדע אותי ואני פלונית? ואלמונית? חיכך בגרונו חייך וענה זה כל הקסם אישה ברוכה הפשילי שמלתך ואדעך לראשונה לא סיים האביר לדבר ורזיה היפים למול עינייו צבט בלחיו סטר על האחרת כי לא האמין למה שמולו יפתה היא כנימפה שעלתה מן הרחצה לאחר אובדן תומתה יפתה היא מאיילה צעירה שרעתה באחו למול שקיעה אדמונית נתן בא אותותיו ללא לאות עת הגיעה שעתה את מותניו לפתה וללא מילים נתנה דרור לגופה ובלבה ידעה כי אביר לה יהיה לכשיעבור בכפר לבטח יחפש מעונה

אביר

הגחת אלי כאביר פתעם פתאום והארת לי את היום. הייתי כאוניה נלחמת בסופה ואתה באתָ הטלת בי את עוגן הדממה נתת לי את השלווה שכה יחלתי לה. הדלקת את האור בעיניי החזקת לי את שתי ידיי והחזרת לי את החיוך לפני. לחשת לי מילים רכות הבערת בי תשוקות לימדתני לחיות,להיות להרגיש,לרצות. הייתָ לי כאביר כבירעל סוסו הנותן מכל נפשו למען אהבתו למען אהובתו.

karmy66

New member
אביר חלומותייך

אני רק רציתי לקחת מעט מעולך רק ביקשתי להקל על גבך כריתי אוזני לרחשי ליבך לפרוק מעט מלבך נסיתי להיות לך עוגן בדממה כי סירתך נטרפה ללא אומר ומילה הבטתי בעינייך ונסכתי בך שלווה באתי לנגב דמעותייך קרבתי עד אלייך התכולות הפכו חכליליות מכובד בדידותך נגשתי להושיט לך את ידי אחזי בי אל תפלי מנעי רגלך מדחי מחשבות רעות הדיחי יהיה שכר לפעולתי פעולתך את תצאי לחיים תגאלי מבדידותך כי אותך חנן בורא העולמים יש בך רוך אהבה ורחמים

בשורת -אביר

אבירי בא בדהרה, מביא בפיו בשורה א ד י ר ה בניגון ושירה.. כי תמו עיתות מלחמה, ותיקווה בילבנו פנימה, פעמינו נשים קדימה והמורל נרימה.

למעלה