אהבה בשיבטה?

DullCe

New member
אהבה בשיבטה?

נשמע כמו התחלה של סיפור רומנטי....... אבל זה לא. בכל אופן, אני מקווה שכן! :) התאהבתי בחייל שלי... (אני בסגל טירונים). אם אני זורק לו סימנים אז הוא לא מגיב בצורה הומופובית. אבל אני יודע שהייתה לו חברה, והוא מזיין בנות ו... נו אתם יודעים... כל השטויות האלה שסטרייטים עושים. מה אני עושה? איך אני בודק אם הוא בקטע או לא? ולמי ששואל את עצמו- למה אני נמצא בפורום הזה- אז זה בגלל שאולי הוא ביסקסואל... ואני רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים אם הייתם במקומו? מה צורת המחשבה אולי? וחוץ מזה- איפה ההומואים האחרים של שיבטה?????

lost green eyes

New member
שמע..

אם הוא מראה סימנים של הומופובים זה אומר שהוא לא מעוניין.. לא ? :) אתה בקשר סבבה איתו? ז"א.. אתה יכול לשאול אותו בעקיפין כזה? איך הגעת לזה שהוא ביסקסואל אם אפשר לשאול?

DullCe

New member
תראו...

בואו נגיד שדברנו פה במסנג'ר ואמרתי לו אחרי שיחה ארוכה- יא איזה חבל שאתה לא בת, או שאני לא בת, או שאנחנו לא הומואים... כי אז היינו יכולים להיות זוג ממש טוב... אז הוא שלח סמיילי ורשם שמה שבעייתי זה המרחק.. זהו! זאת הייתה התשובה! אני לא יודע... ואני סתם פה ושם שולח ידיים והכל כזה בצחוק תמיד אבל מצד שני אני יותר בקטע שאני מדבר איתו ועוזר לו. אני באמת מרגיש כמו המלאך השומר שלו- כל פעם שהוא צריך משהו אני מקמבן אותו איכשהוא... ועוזר לו פה ושם... ממש דואג לו... יש עצות?

מממממממממ

בטוח שהוא בי.. כאילו.. התשובה שלו שזה בגלל המרחק? אולי באמת יש לו משהו כלפייך..

clean grunge

New member
|יבחוש|או...

או שהוא התכוון למרחק בינו לבין "הנטיה המינית הלא מוסברת שלך"...

DullCe

New member
אממ לא...

הוא התכוון למרחק גאוגרפי... וזה לא אומר שהוא בי! אוףףףףףף אני לא יודע! אולי הוא כן בי, אבל הוא לא סגור על עצמו? אולי הוא אמר את זה סתם בגלל התת מודע שלו אבל הוא לא התכוון לזה? ואולי הוא סתם אמר את זה כי הוא בחור ממש חמוד.... מי יודע? רק הוא כנראה, ואפילו זה לא בטוח... אין דרך וודאית שתקבע מה הוא? איך אני מברר? ואפילו אם נגיד נפגש באזרחות סתם כזה בכיף... ונצא וכאלה... מה אני אומר אז? הכי רחוק שאני יכול להגיד זה איזה משהו אבל אז לצחוק על זה או לתת איזה רמיזה ואז סתם כזה לצחוק - כדי שלא יחשוב שאני בקטע במידה והוא סטרייט. ואז זה תמיד משתמע לשני פנים והוא אפילו לא יבין...

שמע,

לדעתי אתה צריך פשוט לחכות שהוא יצא מחזקת "חייל שלך" בשביל לעשות משהו, ורק לאחר מכן תוכל ממש לשאול אותו ולגמור את זה.. (או להתחיל זוגיות מופלאה
) מתי זה יקרה? מתי אתה לא תהיה המפקד שלו
ואיך יש לך את המסנג'ר שלו ולו את שלך
ממש מעניין חחחחח רן.

אולי הוא מתנהג ככה, כי אתה...

"מקמבן אותו איכשהוא... ועוזר לו פה ושם... ממש דואג לו..." יכול להיות שזה מתוך אינטרס. (התחנפות). תחשוב על זה.

בעיה..

לומר לך את האמת, אני ממש מציע לך להתרחק מהמקרה הזה כי הוא מסוכן בשבילך.. זה דבר שלא עושים פשוט, לא יוצאים עם חייל שלך וכאלה כל עוד אתה לא יודע שהוא באמת חושב כמוך לגביך.. אתה פשוט לוקח סיכון ענק כשאתה עושה דבר כזה. איך לברר
וואי שמע זה פשוט קשה חחח כי לפעמים יש לך כאלה שמשדרים סטרייטיות והם הכי הומואים ולפעמים יש לך כאלה שהם שיא הסטרייטים אבל מתנהגים כמו הומואים לאללה. קשה לדעת.. תעדכן בכל מקרה
רן.

alexandron

New member
?!?

מה, אתה מתכוון שאתה מתחיל עם איזה טירון שאתה המפקד שלו?! זה לא לגמרי אסור? ואפילו אם לא אסור זה נראה לי נורא לא מתאים ולא נעים....

DullCe

New member
למי שלא הבין!!!!

אני לא מפקד! אני איש סגל אחר! קיצר, אין "דיסטנס" ביני לבינו... והוא לא ממש פקוד שלי או חייל שלי... הוא חיל מהפלוגה... חוץ מזה, הוא כל כך מתוק וחמוד שאין מצב שהוא "מתחנף". הוא פשוט בן אדם ממש טוב. הוא תמיד עוזר שם לכולם גם ככה...

למעלה