אהבה בלתי אפשרית

אהבה בלתי אפשרית

שלום... יש לי בעיה הייתי רוצה שתכתבו לי מה אתם חושבים... ואולי שמישהו/י יתנו לי עצה שתעזור לי כבר כי אני עומדת להשתגע... אז ככה.... יש מישהו שאני נורא נורא אוהבת אהל אני אתחיל את הסיפור שלי מההתחלה... לצורך העיניין נקרא לו גיא (שם בדוי) אני והוא התכתבנו לפני שנתיים באינטרנט דיברנו די הרבה וגם דיברנו בטלפון הרבה מאוד וממש התאהבנו אחד בשני והחלטנו שניפגש וניפגשנו פעם אחת, הוא גם בצפון ואני בדרום כך שזה נורא קשה שניפגש הרבה היינו בקשר 3 חודשים ואז מסיבה לא ברורה בכלל ניתקנו קשר לגמרי... עברו שנתיים ובשנתיים האלו היה לי חבר 8 חודשים שגם בעיר שלי אבל כשנפרדתי מימנו חשבתי על כל הקשר שהיה בינינו והגעתי למסקנה שהייתי איתו רק כדי לשכוח את גיא וגם התאהבתי בחבר הזה כי הוא היה נורא דומה לגיא בהכל: באופי בחיצוניות בדיבור אפילךו בהליכה ממש בהכל אבל הבנתי שאני לא אוהבת אותו אלה אני אוהבת את גיא. החלטתי לטוס לחו"ל לטיול של שבוע שבועיים להתאוורר קצת אולי גם קצת לשכוח וטסתי לדודים שלי ובסוף נישארתי שם שנה! אתם קולטים? נשארתי שם שנה כיח ידעתי שאם אני אחזור לארץ גיא ישאר לי בראש ולא יצא ויותר גרוע ישאר לי בלב... לבסוף חזרתי לארץ וכל החברות והידידים שלי ממש שמחו לראות אותי ועשו לי מסיבה ממש פצצה עם די ג'יי והכל אבל לא שמחתי לא הייתה לי שימחה בלב זאת הייתה רק מסכה של חיוכים וכשמורידים את המסכה וחיים באמת את המציאות הכל ניראה שחור ולא טוב. עברו שנתיים מאז דיברתי עם גיא בפעם האחרונה, בעקבות חלום שחלמתי עליו החלטתי ליצור איתו קשר וכדי שאני אדע שאני לא לוחצת עליו לדבר איתי שלחתי לו מכתב אם הטלפון שלי וחשבתי שאם הוא באמת ירצה הוא יתקשר אלי... לאחר כמה ימים היה לי טלפון וממי? מגיא כמובן.... התחלנו לדבר ומאז אנחנו מדברים כל יום גם בטלפון וגם באי סי קיו ואנחנו מדברים כבר חודשיים והוא אמר לי שהוא אוהב אותי ואני מרגישה שגם אני אוהבת אותו אבל עדיין המרחק בינינו לא הישתנה ולמרות שגדלנו קצת אין לו או לי רישיון וזה נורא בעיה ואנחנו ממש סובלים מזה.. תגידו לי מה אני יכולה לעשות??? ואל תגידו לי לשכוח מימנו כי זה לא יקרה!

tivol man

New member
טלטל

אני רוצה לספר לך משהו, שתקשיבי, ותשפטי בהגיון, בשלווה, ובניתוק אפטי. ישנם שניים. הם שניהם יודעים שהשני אוהב אותם, כמהה להם ורוצה לגעת בהם, מתגעגע למגע המלטף.... דרך עשרות קילומטרים של שממה הם מרגישים את הזרמי חשמל מקצוות אצבעותיו של השני. הם יתנו לדעתך למסלול וחצי או כביש שניים להפריד ביניהם
סעי באוטובוס, תמצאי עבודה בשבילו והוא בשבילך שתממנו לעצמכם נסיעות, מוקדם מאוד אני בטוח שתשנו אחד אצל השנייה. הכול יוכיח את עצמו. אהבה אמיתית היא זו שעומדת דווקא כשדוחפים אותה למטה...
*מאוהב*

ה מוזה

New member
אהבה היא אפשרית

מרחק פיזי לא משנה את הרגש אהבה מתקיימת לה בכל מקום או מרחק אז כעת מפרידים בינכם קילומטרים וביחד עם זה כשרוצים ומוכנים מעט להתאמץ תמיד אפשר למצוא את שביל הזהב לא אגיד לך לשכוח ממנו כי ללב דרכים משלו תמצאו ביחד פתרון תמיד אפשר להפגש באמצע הדרך לבלות כמה שעות יחד עם הזמן אולי לבלות סוף שבוע פעם בביתך פעם בביתו ... ולהבין שאהבה היא מתנה ששווה להשקיע בה מרחק וזמן את יכולה גם לשתף את ההורים שלך אולי תוכלי להעזר בהם מדי פעם שיקחו אותך אליו או אם יש לך אח / אחות עם רישיון יש הרבה פתרונות .. מאחלת לך בהצלחה והרבה אהבה

dance of life

New member
המ..

הייתה לי אהבה החזקנו 3 שנים ביחד, למרות שהוא גר מאחק עצום ממני, ולא הייתה מכונית או רשיון לפעמים גם לא כסף לנסיעות להפגש ולא זמן ולא כח אבל זה החזיק 3 שנים. האמיני, היי סבלנית, היו ביחד בלב ובנפש וכשהזמן יבוא, היו ביחד פיזית כאחד. אל תוותרו, אתתם תצטערו על זה כל כך.. בהצלחה!

תודה לכולם..

אני מודה לכם על העצות והחיזוק באמת תודה אבל כמו שידוע לכם אין עכשיו הרבה מקומות לאהבה וזה הרבה כסף לאוטובוסים או רכבת אבל אני אנסה את זה תודה לכם קיבלתי הרבה ביטחון ממה שכתבתם תודה

למעלה