אהבה בבעיה
היי, אני פה בגלל אחותי... אספר את סיפורה, ואבקש את עזרתכם/עצותיכם... היא בת 28 בקרוב. ילדה יפה ותמימה שלא נגסה בעולם מכל הכיוונים, ובעיקר נכוותה מאהבות שבהן נתנה את כולה לכאלה שלא הגיע להם. בשנה האחרונה היא מצאה אהבה גדולה בדמות גבר שסיים פרק א' ארוך ומרוקן, שהפלוס היחיד שיצא ממנו זה ילד מקסים. לקח לו קצת זמן להודיע לה שהוא בהליכי גירושים (שייסתיימו ממש בקרוב)- בתחילת הכרותם הם נהיו לידידים טובים, וכשהחלו רגשות לעלות ביניהם הוא סיפר לה את סיפורו. היא חשה מרומה ובמשך תקופה ארוכה לא דיברה איתו. לאחר תחנונים רבים, אינספור זרי פרחים
ומאמצים רבים מצידו הסכימה לשוחח איתו. הוא הסביר שהשקר נועד לשמור אותה לצידו (סיבה שלכשעצמה לא מספקת) אך לא אכנס לעובי הקורה, שכן לא חשוב אם הוא "בסדר" או לא, השורה התחתונה היא שהיא או האמינה או סלחה ובכך בחרה להיות איתו. הוא לא גר עם אשתו בנפרד מאז שנפתחו הליכי הגירושים, ומחששות אחותי שנתנה יד לפירוק משפחה, לקח אותה איתו אל עורך דינו שהראה לה את מסמכי פתיחת התיק מתאריך שקדם רבות לימי הכרותם הראשונים. לאחר המבוא אגיע לשורש הבעיה- הורינו. לכאורה ועד היום, אנשים פתוחים, נוחים, מודרניים ועם תפיסות נאורות, אולם לאור "עברו" של אהובה של אחותי, אינם מוכנים לקבלו. טוענים ששיקר לה, שבגד באישתו, שגרר את אחותי לתת יד בזה, שאחותי לא פסולה ופגומה שהיא צריכה לקחת "חבילה" ועוד סיבות פרימטיביות וקשות לקליטה אחרות... אחותי קרועה בין אהבתה העזה לבחור שמהווה בשבילה הכול והפך את חייה לנפלאים (לדבריה), שטוען שהיא המלאך המושיע שלו בעולם, לבין אהבתה הגדולה להורינו והרצון להשביע את רצונם. לאחר תקופה ארוכה בה נאלצה לספוג את עלבונותיהם ועייפה מניסונות לדבר אל ליבם שלפחות יכירו אותו ורק אז יביעו דעתם על הקשר הזה, חדלה מלבקר בביתם, והיא הרוסה וזה קורע לי את הלב. כל הניסיונות שלי לדבר עם הוריי בנושא נדחים על הסף עוד בתחילת ניסיוני לשוחח על הנושא. מה עושים?
היי, אני פה בגלל אחותי... אספר את סיפורה, ואבקש את עזרתכם/עצותיכם... היא בת 28 בקרוב. ילדה יפה ותמימה שלא נגסה בעולם מכל הכיוונים, ובעיקר נכוותה מאהבות שבהן נתנה את כולה לכאלה שלא הגיע להם. בשנה האחרונה היא מצאה אהבה גדולה בדמות גבר שסיים פרק א' ארוך ומרוקן, שהפלוס היחיד שיצא ממנו זה ילד מקסים. לקח לו קצת זמן להודיע לה שהוא בהליכי גירושים (שייסתיימו ממש בקרוב)- בתחילת הכרותם הם נהיו לידידים טובים, וכשהחלו רגשות לעלות ביניהם הוא סיפר לה את סיפורו. היא חשה מרומה ובמשך תקופה ארוכה לא דיברה איתו. לאחר תחנונים רבים, אינספור זרי פרחים