הי אופרי.
אני מצטערת להגיד לך, וכנראה שאני בעמדת מיעוט, אבל כנראה שההורים שלך צודקים, או יותר נכון - אני מצדדת הפעם בהורים שלך. למה? לא בגלל עברו של הבחור ( למרות שגם זה משחק כאן תפקיד, אבל תיכף נגיע לזה), אלא בעיקר בגלל עברה של אחותך. את בעצמך כתבת שהיא "נכוותה מאהבות שבהן נתנה את כולה לכאלה שלא הגיע להם", ושגם במקרה הזה הוא "שטוען שהיא המלאך המושיע שלו בעולם", אני לא יודעת מה איתך,אני מריחה פה שוב חזרה על הדפוס של לתת את הכל לאנשים לפני שבדקתם מספיק טוב שהוא ראוי לזה. ועכשיו נגיע לנושא העיקרי - ההורים שלך ומערכת היחסים שלהם עם אחותך, בתכלס, כשאני מורידה את החיוך המקסים של האהוב, את העובדה שהוא יכול להקסים הרים וגבעות ושאחותך באמת באמת אוהבת אותו. כל הטיעונים שלהם נכונים לחלוטין - הוא בגד ( ואם הגירושים עדיין לא נכנסו לתוקף - בוגד) באישתו הראשונה, הוא שיקר לה לגבי מצבו ( ויקירתי, את אולי לא מודעת לזה, אבל זה התירוץ הקבוע של נשואים שמנהלים רומן מחוץ לנישואים :" אני בתהליכי גירושין...") והטיעון של החבילה ( היא הולכת לקבל ילד לא שלה ואדם שמחוייב במזונות) הוא הטיעון היחיד שאולי, אולי הייתי מוכנה לתת לו את הכינוי פרימיטיבי, שני האחרים מוצדקים לחלוטין. מה לעשות? את יכולה לבחור צד - נראה לי שאת כבר בחרת לעמוד לצד אחותך "מול" ההורים שלך, עצם התיאור שלך מעיד על הצד שבחרת, ואולי את עשית בחוכמה ( להבדיל מההורים שלך). אני אהיה חוזת שחורות ואגיד שזה יקח שנה, זה יקח שנתיים, זה יקח חתונה וילד ( או שניים) עד שאחותך תגלה שהיא שוב נתנה הכל לאדם שלא ראוי לה, וכדאי שלפחות את תהיי שם בסביבה כשהיא תגלה את זה. ההורים שלך כנראה לא מבינים שהם הורסים את רשת הביטחון שהם מהווים לה.