אהבה או אובססיה

mosheh

New member
אם לא תיסע ותבדוק את העניין,

כל החיים תחוש החמצה גדולה, ותחשוב מה היה קורה אילו,
אז סע תבדוק, ובהצלחה

תגובה

אל תמהר להגדרות של ספת טיפולים..
אובססיה זו אובססיה וגעגוע הוא געגוע...

אין לך מה לטוס, אין לך מה לברר - אם היה משהו
היית מקבל איתות מצדה. חווית רומן שהוא בגדר פנטזיה
של כולם, ממש כמו בסרטים, אל תהפוך את זה לדבר הכי
חשוב ומשמעותי של חייך. ראה בזה כעוד פרק ועבור הלאה.

אני מחזקת את מריו

ואומרת שבאמת אם לא תיסע
כל החיים תשאל את עצמך "מה אם..."

תגייס תקציב ותיסע
מקסימום היתה לך חופשה

בהצלחה

ivgy1980

New member
התחלתם על פרידה, אז הקשר נגמר

הגלגל לא מסתובב חזרה. אתה רוצה לשבור לו ת'שיניים?

אריה 88

New member
ivgy

החלטנו על פרידה והקשר נגמר...אבל הגלגל בהחלט יכול להסתובב לכל מיני כיוונים...אתה בעצם טוען שזה צעד לא טבעי??
בני אדם מאז ומתמיד מבולבלים ברצונתיהם, יעידו על כך רבים וטובים...הקשר אכן נגמר על זה אין וויכוח, זה בהחלט אפשרי, השאלה היא אם יש פרטנר או לא...
אבל אתה בהחלט קשוח בגישה...מה שנגמר מת ואי אפשר לשנות. אם אני מסכים איתך או לא, זה כבר משהו אחר.

אתם עדין בקשר?

אם אתם עוד מדברים פה ושם (בעצם גם אם לא אתה יכול לפתוח בשיחה, למה לא בעצם?) אז אני ממליצה לגשש קודם שאין לה אף אחד, בהנחה שאכן אין לה אז אתה יכול לספר שאתה מתכנן טיול לארצות הברית ולראות מה התגובה שלה, אם היא מעוניינת להיפגש...
אני חושבת שכדאי שהפגישה בינכם תהיה חברית ונעימה בלי הגדרות מפוצצות כמו "לנסות מחדש", בסך הכל עבר לא מעט זמן. תיסע, תתראו, תבדוק אם מה שהיה שם עדין שם ובכלל איך הפגישה הזאת מתפתחת- ותזרום עם זה, כמו שכבר כתבו כאן מקסימום הרווחת טיול

אריה 88

New member
ברווזה עליזה

מאז שפרסמתי את הפוסט אני חושב על זה הרבה כמובן...מדבר עם כולם ושומע הרבה דעות שונות.
המצב שאת מתארת יהיה נפלא...זה באמת גישה טובה...בלי הגדרות מפוצצות מדי, נראה לי שכבר חיסלתי אותה עם כל הדרמות :[ מסכנה...

למה שזה יחשב אובססיבי?

היה משהו שהתנתק, אולי היא אהבת חייך?

למה שמשהו כזה יחשב כשלילי אם הפרידה או הקשר היו טובים?

למה נפרדתם? למה לא שמרתם על תקשורת כלשהי?

לדעתי לפני שאתה עושה משהו כזה, כדאי לברר אם היא מעוניינת, אחרת זה יכול להיות מאכזב.

בגדול , רומנטי מאד

למעלה