"אדמה ותשוקה" - הברזילאית החדשה שתחליף את "סודות ושקרים" - החל מ-29.01 🌽❤️‍🔥

Hadar 169

Well-known member
גם בזמן מלאך ושטן לא הייתה ברזילאית בוינטג', אבל זה מחזק את הסיכוי שהאחד או טרה נוסטרה יחליפו את אהבה של אימא או הדרך להודו כי הדרך להודו ברזילאית מאז מלכת הקצפת ואהבה של אימא ברזילאית מאז שהערוץ הפך לויוה טלנובלות והפסיקו לשדר טורקיות במשבצת. ולאור העובדה שממש לא מזמן שודרו בפרימיום גם מתים לחיות וגם מקום תחת השמש יש סיכוי שגם טרה נוסטרה וגם האחד יחזרו במקום הדרך להודו ואהבה של אימא. אבל די ברור שבמקום אחת מהן תהיה ברזילאית. אה סליחה שכחתי את המועדפת גם יכולים להחזיר את אדמה קשוחה במקום אהבה של אימא או במקום הדרך להודו.
גם אני חושבת שיש סיכוי לטרה אחרי הדרך להודו גם בויוה הרגיל(y)|כתר|

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אני חושבת שיש סיכוי לטרה אחרי הדרך להודו גם בויוה הרגיל(y)|כתר|
האמת הם יכולים להחליף ובמקום אהבה של אימא לשים מוינטג' ובמקום הדרך להודו מפרימיום או מויוה הרגיל, אין שום כללים ברורים. עובדה שלפני ההפרדה השינוי של ויוה טלנובלות וויוה איסטנבול לפני הראשון מבינינו מויוה פרמיום שודרה אהבה אסורה הטורקית מויוה וינטג' באותה משבצת וגם לפני המועדפת היה אהבה ועונש טורקית מויוה וינטג'. אבל מכיוון שיש ברזילאית חדשה בויוה פרמיום, סביר להניח שלא תהיה ברזילאית חדשה נוספת בויוה טלנובלות כמו שכל הפרחים שודרה לפני נמלטות. אבל עוד שבועיים לכל היותר כבר נדע מה המחליפה של אהבה של אימא.

Hadar 169

Well-known member
ועוד לגבי אדמה ותשוקה-הטלנובלה הזו משודרת לפני לחיות מאהבה אז יוצא לי לפעמים לראות קצת סוף של פרק והאמת היא נראית פחות כבדה משחשבתי ויותר מושקעת משחשבתי חח|משוגע| סך הכל לא חוסכים שם בסצנות חוץ ונראית די עניינית. ולגבי הקאסט חוץ מטוני ראמוס ראיתי שגם דבורה פלאבלה משחקת שם ודבורה אוזוריו.. ככה שיכול להיות שבעתיד אני כן אתן לה צ'אנס, אם ויוה לא מוכנים לקנות גם את הכפריות של הרצועות האחרות:p

lili1992

Active member
ועוד לגבי אדמה ותשוקה-הטלנובלה הזו משודרת לפני לחיות מאהבה אז יוצא לי לפעמים לראות קצת סוף של פרק והאמת היא נראית פחות כבדה משחשבתי ויותר מושקעת משחשבתי חח|משוגע| סך הכל לא חוסכים שם בסצנות חוץ ונראית די עניינית. ולגבי הקאסט חוץ מטוני ראמוס ראיתי שגם דבורה פלאבלה משחקת שם ודבורה אוזוריו.. ככה שיכול להיות שבעתיד אני כן אתן לה צ'אנס, אם ויוה לא מוכנים לקנות גם את הכפריות של הרצועות האחרות:p
אני הצצתי עליה פה ושם, למקרה שיש לך שאלות.
וכן, אולי גם בגרסה המקוצרת היא מהנה יותר לצפייה.

Hadar 169

Well-known member
אני הצצתי עליה פה ושם, למקרה שיש לך שאלות.
וכן, אולי גם בגרסה המקוצרת היא מהנה יותר לצפייה.
הבנתי שהגרסה המקומית המלאה שלה היא 221 פרקים חח באמת ארוכה ככה שלמעשה קיצצו 101 פרקים!|אקשן|
איך התרשמת ממנה באופן כללי?

lili1992

Active member
הבנתי שהגרסה המקומית המלאה שלה היא 221 פרקים חח באמת ארוכה ככה שלמעשה קיצצו 101 פרקים!|אקשן|
איך התרשמת ממנה באופן כללי?
היא לא ממש הטעם שלי...
כשבסביבה כפרית יש איש עשיר ובעל כוח, שמשתמש בו לרעה ויש לו אנשים "עושי דברו" שעוברים על החוק, בלשון המעטה, זה לא הכי מהנה לצפייה. אגב זה מוכר גם מסדרות אחרות, כמו במקסיקניות.
קראתי בזמנו שבוצעו שינויים בקווי העלילה המקוריים, כי חלקם דמו מדי לסדרה ששודרה אחריה במשבצת ("להיוולד מחדש"), ובשביל זה הקימו לתחייה דמות שמתה בעבר 😂
הביאו גם תסריטאית נוספת לעזור בכתיבה, כי היו לסדרה בעיות ברייטינג.

Hadar 169

Well-known member
כשבסביבה כפרית יש איש עשיר ובעל כוח, שמשתמש בו לרעה ויש לו אנשים "עושי דברו" שעוברים על החוק
כן נראה שטוני ראמוס משחק שם את הרשע של האיזור|שטן| ויש לו גם צד של אב קשוח ושמרני-מה שבעיקר הזכיר לי את הדמות שלו מזמן לאהוב שהוא שיחק שם את האב הקשוח של הראשית. מה שכן, איזה שחקן|זורו||כתר|
הביאו גם תסריטאית נוספת לעזור בכתיבה, כי היו לסדרה בעיות ברייטינג.
וזה עזר?😜

lili1992

Active member
כן נראה שטוני ראמוס משחק שם את הרשע של האיזור|שטן| ויש לו גם צד של אב קשוח ושמרני-מה שבעיקר הזכיר לי את הדמות שלו מזמן לאהוב שהוא שיחק שם את האב הקשוח של הראשית. מה שכן, איזה שחקן|זורו||כתר|

וזה עזר?😜
הוא היה פורטוגלי ב"זמן לאהוב"? הוא שיחק כבר כיווני, הודי ואיטלקי (בני זממנו) ❗️
ספויילר קטן לסדרה: הם מחליפים/שומטים את הסיבה שאנטוניו לא אוהב את בנו קאיו.

האם התסריטאית החדשה עזרה? יחסית כן, אבל זה לא שהסדרה הפכה ליצירת מופת.
לאחרונה לא קל לסדרות של תשע בערב להתחבב על הקהל הברזילאי.

Hadar 169

Well-known member
הוא היה פורטוגלי ב"זמן לאהוב"? הוא שיחק כבר כיווני, הודי ואיטלקי (בני זממנו) ❗️
ספויילר קטן לסדרה: הם מחליפים/שומטים את הסיבה שאנטוניו לא אוהב את בנו קאיו.

האם התסריטאית החדשה עזרה? יחסית כן, אבל זה לא שהסדרה הפכה ליצירת מופת.
לאחרונה לא קל לסדרות של תשע בערב להתחבב על הקהל הברזילאי.
אכן|V|לגמרי מרשים הרזומה חחח
בהמשך הוא מתרכך בזמן לאהוב, אבל בהתחלה הוא היה מפחיד כמו פה:-D|קר|
את יכולה להרחיב על הספוילר לא מפריע לי:p וגם לא ממש יצא לי להתעמק ביחסים בינו לבנים אלא רק ראיתי איזה שתי סצנות עם דבורה אוזוריו מסכנה הוא די קשה איתה😬😰

אם אני אחליט לעקוב אחריה בהמשך, נראה שאצטרך גם להתרגל למבטא הכפרי הברזילאי שהשחקנים מקפידים לעשות פה😜

lili1992

Active member
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות): |עדכון|

03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"בלב הסערה" של טלוויסה
11/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"מחר ולתמיד" של טלוויסה
02/03 - אהבה של אימא - ויוה טלנובלות - תוחלף ב"מרגריטה", סדרת ילדים/נוער חדש של כריס מורנה מארגנטינה |חדש| |עדכון|🔜
16/03 - בקצב שלה - ויוה טלנובלות
25/03 - הדרך להודו - ויוה טלנובלות

lili1992

Active member
נראה שלסדרה "מרגריטה" יש 40 פרקים בלבד, אז נמתין בסבלנות לראות מה ישדרו אחריה.
נחמד שהביאו אותה, רק לא הבנתי למה לויוה ולא לאחד מערוצי הילדים.
מדובר בסוג של ספיין-אוף ל'פלורסיינטה", והדמות הראשית, מרגריטה, היא בתה מבלי לדעת זאת.
הדמות הרעה לקחה ילדה אחרת וקראה לה מרגריטה וסיפרה לכולם שזו מרגריטה האמיתית כדי להשתלט על ההון של הוריה, כך שבסדרה יש שתי מרגריטה.
הדר, מה זה מזכיר לך? 😉

Hadar 169

Well-known member
נראה שלסדרה "מרגריטה" יש 40 פרקים בלבד, אז נמתין בסבלנות לראות מה ישדרו אחריה.
נחמד שהביאו אותה, רק לא הבנתי למה לויוה ולא לאחד מערוצי הילדים.
מדובר בסוג של ספיין-אוף ל'פלורסיינטה", והדמות הראשית, מרגריטה, היא בתה מבלי לדעת זאת.
הדמות הרעה לקחה ילדה אחרת וקראה לה מרגריטה וסיפרה לכולם שזו מרגריטה האמיתית כדי להשתלט על ההון של הוריה, כך שבסדרה יש שתי מרגריטה.
הדר, מה זה מזכיר לך? 😉
נדמה לי שמאז אספרנסה מיה לא שודרה טלנובלת נוער בויוה, באמת לא צפוי. מעניין אם אחריה ימשיכו את המשבצת הברזילאית.
וואלה אותו רעיון של "גניבת זהות" כמו עם ביה וביאטריס מ-Garota do momento |משוגע| אגב הצלחת להתקדם איתה?|אקשן|
ואהבתי את התמונה החדשה ששמת ליד השם!🤩

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
נדמה לי שמאז אספרנסה מיה לא שודרה טלנובלת נוער בויוה, באמת לא צפוי. מעניין אם אחריה ימשיכו את המשבצת הברזילאית.
וואלה אותו רעיון של "גניבת זהות" כמו עם ביה וביאטריס מ-Garota do momento |משוגע| אגב הצלחת להתקדם איתה?|אקשן|
ואהבתי את התמונה החדשה ששמת ליד השם!🤩
נראה שויוה מכינים את עצמם למקרה שטורקיה תפסיק למכור לנו סדרות והם מחפשים לחדש את כל הז'אנרים הלטיניים שבנו את הערוץ ובמקביל רוכשת מספרד ומאיטליה מדי פעם, כדי שיהיה להם מה לשדר גם אם יהיה חרם טורקי גורף נגד ישראל. אם כי קריאה לערוץ הטורקיות של ויוה "ויוה איסטנבול" מלמד על רצון להמשיך עם הטורקיות, אך לא הכול תלוי בהם. אז כמו שהשלימו עם טלוויסה מחזירים ארגנטינאיות מכל הסוגים קודם חיים גנובים ואחר כך אני צועני ועכשיו מרגריטה כסדרה חדשה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות): |עדכון|

03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"בלב הסערה" של טלוויסה
11/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג' - הוחלפה ב"מחר ולתמיד" של טלוויסה
02/03 - אהבה של אימא - ויוה טלנובלות - תוחלף ב"מרגריטה", סדרת ילדים/נוער חדש של כריס מורנה מארגנטינה |חדש| |עדכון|🔜
16/03 - בקצב שלה - ויוה טלנובלות
25/03 - הדרך להודו - ויוה טלנובלות
נראה שצריך להוסיף את דילה לרשימה, כי אין שום וודאות שהמחליפה שלה תהיה טורקית וגם אין וודאות שהמחליפה שלה תהיה חוזרת.

lili1992

Active member
נראה שצריך להוסיף את דילה לרשימה, כי אין שום וודאות שהמחליפה שלה תהיה טורקית וגם אין וודאות שהמחליפה שלה תהיה חוזרת.
הוספתי אותה ובפעם הבאה שיהיה עדכון (בשבוע-שבועיים הקרובים אני משערת), היא תופיע ברשימה.
אני רוצה להוסיף גם את "עומר" הטורקית בויוה פרימיום, שגם מסתיימת בקרוב, אבל שכחתי מה מחליף אותה.
הסדרה המקסיקנית "גאות של תשוקה" אולי?
גם את "סגולה כמו הים" אני לא זוכרת מה מחליף.

evglev1

Well-known member
מנהל
הוספתי אותה ובפעם הבאה שיהיה עדכון (בשבוע-שבועיים הקרובים אני משערת), היא תופיע ברשימה.
אני רוצה להוסיף גם את "עומר" הטורקית בויוה פרימיום, שגם מסתיימת בקרוב, אבל שכחתי מה מחליף אותה.
הסדרה המקסיקנית "גאות של תשוקה" אולי?
גם את "סגולה כמו הים" אני לא זוכרת מה מחליף.
את סגולה כמו הים לא ידוע עדיין מה מחליף ואת עומר אכן מחליפה סדרה מקסיקנית גאות ותשוקה.

Hadar 169

Well-known member
את סגולה כמו הים לא ידוע עדיין מה מחליף ואת עומר אכן מחליפה סדרה מקסיקנית גאות ותשוקה.
אני רואה שבאתר של ויוה יש כבר את העמוד של גאות ותשוקה עם הפרומו ותאריך העלייה 11.3 מה שאומר שהיא אכן מחליפה את עומר.
מוזר שהם עדיין לא מפרסמים רשמית את האתר, ושלא העלו לשם עד כה אף סדרה במלואה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני רואה שבאתר של ויוה יש כבר את העמוד של גאות ותשוקה עם הפרומו ותאריך העלייה 11.3 מה שאומר שהיא אכן מחליפה את עומר.
מוזר שהם עדיין לא מפרסמים רשמית את האתר, ושלא העלו לשם עד כה אף סדרה במלואה.
הם עדיין מעלים רק תקצירים וגם לאלה שאין ספרייה של ויוה בינג' אפשר לראות מה יש באותה ספרייה גם אם הם לקוחות הוט ופרטנר שאצלם היא אין אפילו באפשרויות רכישה. וגם התקצירים מעודכנים יותר מבאתר הקודם. אבל לא נראה שלאור הכסף שהם סוחטים עם ספריות וי או די הם מתכוונים לעלות סדרות לאתר, מקווה שאני טועה ויעלו בקרוב. בכל מקרה גם הפרומו של גאות ותשוקה עלה לערוצים.

למעלה