"אדמה ותשוקה" - הברזילאית החדשה שתחליף את "סודות ושקרים" - החל מ-29.01 🌽❤️‍🔥

lili1992

Active member
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות): |עדכון|

03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג' - תוחלף ב"בלב הסערה" של טלוויסה |חדש|
11/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג' - תוחלף ב"מחר ולתמיד" של טלוויסה |חדש||עדכון|
02/03 - אהבה של אימא - ויוה טלנובלות
16/03 - בקצב שלה - ויוה טלנובלות
25/03 - הדרך להודו - ויוה טלנובלות

evglev1

Well-known member
מנהל
הסדרות שמסתיימות בקרוב הן (לא כולל טורקיות וקוריאניות): |עדכון|

03/02 - מישהו צופה בך - ויוה וינטג' - תוחלף ב"בלב הסערה" של טלוויסה |חדש|
11/02 - שדרות ברזיל - ויוה וינטג' - תוחלף ב"מחר ולתמיד" של טלוויסה |חדש||עדכון|
02/03 - אהבה של אימא - ויוה טלנובלות
16/03 - בקצב שלה - ויוה טלנובלות
25/03 - הדרך להודו - ויוה טלנובלות
אכן נראה שאפשר להגיד שניבאתי את הבאות, בזמן שהגרסה של טלמונדו רוח הנקמה משודרת בערוץ הדרמות הספרדיות, הגרסה המוכרת של קלונגה תשודר בויוה וינטג'. אגב גם כשקאבו שודרה לראשונה בוואמוס, כישוף שודרה בפעם האחרונה בויוה וינטג', בפעם השנייה בויוה וינטג' ובפעם הרביעית בערוצי ויוה.

באמת חבל שחוץ מטרה נוסטרה לא הגיעו תקופתיות לוינטג' ודווקא כשמביאים את קלונגה מביאים דווקא את הראשונה המודרנית אחרי שלוש תקופתיות ברצף. אה בעצם בפעם היחידה בהיסטוריה של ויוה דומניקה פלטה כדמות טובה.

lili1992

Active member
אכן נראה שאפשר להגיד שניבאתי את הבאות, בזמן שהגרסה של טלמונדו רוח הנקמה משודרת בערוץ הדרמות הספרדיות, הגרסה המוכרת של קלונגה תשודר בויוה וינטג'. אגב גם כשקאבו שודרה לראשונה בוואמוס, כישוף שודרה בפעם האחרונה בויוה וינטג', בפעם השנייה בויוה וינטג' ובפעם הרביעית בערוצי ויוה.

באמת חבל שחוץ מטרה נוסטרה לא הגיעו תקופתיות לוינטג' ודווקא כשמביאים את קלונגה מביאים דווקא את הראשונה המודרנית אחרי שלוש תקופתיות ברצף. אה בעצם בפעם היחידה בהיסטוריה של ויוה דומניקה פלטה כדמות טובה.
בבקשה תנבא לי שהסדרה אחריה תהיה אהבת אמת 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
וכן, הייתה ברזילאית תקופתית אחת בלבד בוינטג' ובספרדיות רק את הבגידה 🫤

evglev1

Well-known member
מנהל
בבקשה תנבא לי שהסדרה אחריה תהיה אהבת אמת 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
וכן, הייתה ברזילאית תקופתית אחת בלבד בוינטג' ובספרדיות רק את הבגידה 🫤
אה נכון גם בגידה תקופתית למרות החובבנות בכל התחומים. אבל הייתה תקופתית בספרדית ותקופתית בפורטוגזית. לצערי לאור הניסיון עם אהבה מנצחת ועכשיו בלב הסערה, הרבה יותר סביר שיביאו את החיים שגנבו ממני מאשר שיביאו את אהבת אמת. אה בעצם אולי לא כי לויונטג' הביאו את האחד המקורית ולא את אל קלון, אבל בטלוויסה הכי ישן שהביאו זה המתחזה, שבעצם אהבת אמת זה אחרי אז יש תקווה. ואפילו אהבת אמת הגיע לויוה פלטינה אחרי שרובי הגיעה לויוה הרגיל, אז גם הישנה ביותר בערוץ היא אחרי אהבת אמת. בכל מקרה סביר להניח שאחרי דילה יהיה שידור חוזר וינטג'י ואחרי יפה שלי טורקית, אז עד סיום בלב הסערה לא יגיע וינטג' לטיני חדש (בגלל שאני צועני 251 פרקים אז גם בלב הסערה ואפילו מחר ולתמיד יסתיימו לפניה) ואם שוב יביאו משבצות של סוף שבוע כמו קוזיי גוניי, חבקי אותי חזק ויאגו או של 16:40 שאמנם האחד הייתה חדשה במשבצת אבל אחריה הכול היה שידורים חוזרים תשוקת הנצים 1, קפה בניחוח אישה המקורי ואחרי הפסקה אזל וקרדאיי אז אלה יהיו שידורים חוזרים. אז אלא אם באמת ייעשו הפרדה בבלב הסערה בין חמישי לשאר לא צפוי וינטג' לטיני "חדש" עד לסיום בלב הסערה. ואם יהיה וינטג' בויוה טלנובלות זה מן הסתם יהיה וינטג' חוזר כמו טרה נוסטרה.

lili1992

Active member
אה נכון גם בגידה תקופתית למרות החובבנות בכל התחומים. אבל הייתה תקופתית בספרדית ותקופתית בפורטוגזית. לצערי לאור הניסיון עם אהבה מנצחת ועכשיו בלב הסערה, הרבה יותר סביר שיביאו את החיים שגנבו ממני מאשר שיביאו את אהבת אמת. אה בעצם אולי לא כי לויונטג' הביאו את האחד המקורית ולא את אל קלון, אבל בטלוויסה הכי ישן שהביאו זה המתחזה, שבעצם אהבת אמת זה אחרי אז יש תקווה. ואפילו אהבת אמת הגיע לויוה פלטינה אחרי שרובי הגיעה לויוה הרגיל, אז גם הישנה ביותר בערוץ היא אחרי אהבת אמת. בכל מקרה סביר להניח שאחרי דילה יהיה שידור חוזר וינטג'י ואחרי יפה שלי טורקית, אז עד סיום בלב הסערה לא יגיע וינטג' לטיני חדש (בגלל שאני צועני 251 פרקים אז גם בלב הסערה ואפילו מחר ולתמיד יסתיימו לפניה) ואם שוב יביאו משבצות של סוף שבוע כמו קוזיי גוניי, חבקי אותי חזק ויאגו או של 16:40 שאמנם האחד הייתה חדשה במשבצת אבל אחריה הכול היה שידורים חוזרים תשוקת הנצים 1, קפה בניחוח אישה המקורי ואחרי הפסקה אזל וקרדאיי אז אלה יהיו שידורים חוזרים. אז אלא אם באמת ייעשו הפרדה בבלב הסערה בין חמישי לשאר לא צפוי וינטג' לטיני "חדש" עד לסיום בלב הסערה. ואם יהיה וינטג' בויוה טלנובלות זה מן הסתם יהיה וינטג' חוזר כמו טרה נוסטרה.
לא הבנתי אם אתה חושב שאחרי "דילה" תשודר סדרה טורקית או לא

evglev1

Well-known member
מנהל
לא הבנתי אם אתה חושב שאחרי "דילה" תשודר סדרה טורקית או לא
שידור חוזר שיכול להיות לטיני ויכול להיות טורקי, אני מצד אחד חושב שרצוי שיהיה טורקי כי אחרת אולי במקום בלב הסערה יהיה וינטג' טורקי כי נראה שהם הולכים להקפיד על שתי טורקיות בערוץ ומצד שני הייתי רוצה משהו לטיני ומצד אחד מבחר לטיני גדול יותר לשידור חוזר ומצד שני בכל שלושת השידורים הקודמים את דילה החליפה רסיסים, אבל זאת לא חוקיות כי גם פעמיים תשוקת הנצים הוחלפה בלמדי אותי לאהוב וזה לא חזר לא פעם שלישית ולא פעם רביעית. פעמיים כישוף הוחלפה בים של אהבה אך בפעם השלישית ולא בפעם הרביעית. שלוש פעמים זה קצת יותר מדי אבל גם זה חידוש עם משבצות וינטג' וגם קצת רחמנות להרוג שוב משבצת עם 283 פרקים כשהיא הסתיימה לא מזמן שהייתה לפני שתולים. אבל בכל מקרה לא חשבתי על רלוונטיות כי בכל מקרה לדעתי כמעט בטוח שזאת תהיה חוזרת אז פחות חשוב אם טורקי או לטיני, ממילא זאת נוסטלגיה שכבר הייתה.

lili1992

Active member
שידור חוזר שיכול להיות לטיני ויכול להיות טורקי, אני מצד אחד חושב שרצוי שיהיה טורקי כי אחרת אולי במקום בלב הסערה יהיה וינטג' טורקי כי נראה שהם הולכים להקפיד על שתי טורקיות בערוץ ומצד שני הייתי רוצה משהו לטיני ומצד אחד מבחר לטיני גדול יותר לשידור חוזר ומצד שני בכל שלושת השידורים הקודמים את דילה החליפה רסיסים, אבל זאת לא חוקיות כי גם פעמיים תשוקת הנצים הוחלפה בלמדי אותי לאהוב וזה לא חזר לא פעם שלישית ולא פעם רביעית. פעמיים כישוף הוחלפה בים של אהבה אך בפעם השלישית ולא בפעם הרביעית. שלוש פעמים זה קצת יותר מדי אבל גם זה חידוש עם משבצות וינטג' וגם קצת רחמנות להרוג שוב משבצת עם 283 פרקים כשהיא הסתיימה לא מזמן שהייתה לפני שתולים. אבל בכל מקרה לא חשבתי על רלוונטיות כי בכל מקרה לדעתי כמעט בטוח שזאת תהיה חוזרת אז פחות חשוב אם טורקי או לטיני, ממילא זאת נוסטלגיה שכבר הייתה.
הבנתי, תודה.
באופן אישי אני מצפה יותר לסדרות החוזרות בוינטג' מאשר לחדשות, על אף שזה תלוי כמובן...
וכמובן שאני מעדיפה שידור חוזר של סדרה לטינית/ברזילאית ולא טורקית.
וגם מתוכן, כידוע יש לי העדפות ספציפיות 😉

evglev1

Well-known member
מנהל
הבנתי, תודה.
באופן אישי אני מצפה יותר לסדרות החוזרות בוינטג' מאשר לחדשות, על אף שזה תלוי כמובן...
וכמובן שאני מעדיפה שידור חוזר של סדרה לטינית/ברזילאית ולא טורקית.
וגם מתוכן, כידוע יש לי העדפות ספציפיות 😉
לא הבנת התכוונתי לחוזר של החוזר כמו שאני בטי המכוערת, תשוקת הנצים 1 וקפה בניחוח אישה המקורי חזרו לערוץ ויוה וינטג' לאחר ששודרו במשבצות ויוה וינטג' וכמו שרובי, כישוף, אהבה מנצחת, חבקי אותי חזק, קוזיי גוניי, פטמגול, יאגו, עמק התשוקות ועכשיו דילה שודרו או משודרות פעמיים בוינטג' וכמו שאנטונלה, אלף לילה ולילה, אהבה אסורה, אהבה ועונש והדרך להודו הגיעו מויוה וינטנג' לויוה הרגיל / ויוה טלנובלות. מאז השידור הראשון של אנטונלה שהוחלף בשידור חוזר מפתיע של רובי יש משבצת של הוינטג' של הוינטג' של שידורים חוזרים בוינטג' שכבר היו בוינטג' קודם. אז אחרי דילה תהיה כנראה סדרה בפעם הרביעית או השלישית, כי חיים שלי שודרה רק פעמיים, וכך גם לה לולה, היו גם סדרות שהגיעו לוינטג' בשידור החוזר הראשון שלהן כמו גם חיים גנובים ואני צועני ששודרו בויוה רק פעם אחת אם כי חיים גנובים הייתה באתר לאחר מכן.

נערך לאחרונה ב:

lili1992

Active member
לא הבנת התכוונתי לחוזר של החוזר כמו שאני בטי המכוערת, תשוקת הנצים 1 וקפה בניחוח אישה המקורי חזרו לערוץ ויוה וינטג' לאחר ששודרו במשבצות ויוה וינטג' וכמו שרובי, כישוף, אהבה מנצחת, חבקי אותי חזק, קוזיי גוניי, פטמגול, עמק התשוקות ועכשיו דילה שודרו או משודרות פעמיים בוינטג' וכמו שאנטונלה, אלף לילה ולילה, אהבה אסורה, אהבה ועונש והדרך להודו הגיעו מויוה וינטנג' לויוה הרגיל / ויוה טלנובלות. מאז השידור הראשון של אנטונלה שהוחלף בשידור חוזר מפתיע של רובי יש משבצת של הוינטג' של הוינטג' של שידורים חוזרים בוינטג' שכבר היו בוינטג' קודם. אז אחרי דילה תהיה כנראה סדרה בפעם הרביעית או השלישית, כי חיים שלי שודרה רק פעמיים, וכך גם לה לולה, היו גם סדרות שהגיעו לוינטג' בשידור החוזר הראשון שלהן כמו גם חיים גנובים ואני צועני ששודרו בויוה רק פעם אחת אם כי חיים גנובים הייתה באתר לאחר מכן.
אז אתה אומר בעצם שאולי יהיה שידור חוזר של סדרה שכבר שודרה בוינטג'? הבנתי נכון הפעם? 😅

evglev1

Well-known member
מנהל
אז אתה אומר בעצם שאולי יהיה שידור חוזר של סדרה שכבר שודרה בוינטג'? הבנתי נכון הפעם? 😅
בעצם אצל ויוה הכול נזיל והיה שנראה שיש משבצת חוזרת קבועה בפרמיום ועם טלוויסה מילאו את שתי המשבצות של פרימיום שהתחלפו לסירוגין כחוזרות ובמקום שתיהן שמו חדשות. כך שגם ערוץ ויוה וינטג' יכול לחזור למה שהוא היה לפני השידור החוזר של אני בטי המכוערת בחיים שלי וגם במקום דילה יכול להיות וינטג' חדש שלא שודר קודם לאור המאגר החדש שנפתח בפניהם מטלוויסה.

Hadar 169

Well-known member

וואו יבגני כל הכבוד על הניחוש!;-)|כתר|חח איזה קטע שזה באמת חוזר:-0 פעמיים פרננדו בערוצי ויוה.. כבוד|זורו| וארבע מקסיקניות שמגיעות תוך זמן קצר!👏

lili1992

Active member
וואו יבגני כל הכבוד על הניחוש!;-)|כתר|חח איזה קטע שזה באמת חוזר:-0 פעמיים פרננדו בערוצי ויוה.. כבוד|זורו| וארבע מקסיקניות שמגיעות תוך זמן קצר!👏
+1
כבר חמש מקסיקניות, ויוה הודיעו על סדרה חדשה בויוה פרימיום, ונתנו לה את השם "גאות של תשוקה" (התרגום לשם המקורי הוא: "ים של תשוקות". לסדרה יש 65 פרקים, אז היא כנראה תתחיל ביום חמישי הבא במקום "ברית דם" שמסתיימת...?
בכל מקרה מדובר בסדרה די חדשה משנת 2024.

evglev1

Well-known member
מנהל
+1
כבר חמש מקסיקניות, ויוה הודיעו על סדרה חדשה בויוה פרימיום, ונתנו לה את השם "גאות של תשוקה" (התרגום לשם המקורי הוא: "ים של תשוקות". לסדרה יש 65 פרקים, אז היא כנראה תתחיל ביום חמישי הבא במקום "ברית דם" שמסתיימת...?
אולי היא במקום עומר הטורקית ואז ויוה פרמיום יחזור להיות מה שהיה בתחילת דרכו, ערוץ לטיני טהור.

Hadar 169

Well-known member
+1
נראית טלנובלת חוף מושקעת|שמש|גם הקאסט טוב..!|פצצה|

lili1992

Active member
מה שכן, פתאום הבנתי שלא תהיה סדרה ברזילאית בייוה וינטג' בזמן הקרוב ☹️

evglev1

Well-known member
מנהל
מה שכן, פתאום הבנתי שלא תהיה סדרה ברזילאית בייוה וינטג' בזמן הקרוב ☹️
גם בזמן מלאך ושטן לא הייתה ברזילאית בוינטג', אבל זה מחזק את הסיכוי שהאחד או טרה נוסטרה יחליפו את אהבה של אימא או הדרך להודו כי הדרך להודו ברזילאית מאז מלכת הקצפת ואהבה של אימא ברזילאית מאז שהערוץ הפך לויוה טלנובלות והפסיקו לשדר טורקיות במשבצת. ולאור העובדה שממש לא מזמן שודרו בפרימיום גם מתים לחיות וגם מקום תחת השמש יש סיכוי שגם טרה נוסטרה וגם האחד יחזרו במקום הדרך להודו ואהבה של אימא. אבל די ברור שבמקום אחת מהן תהיה ברזילאית. אה סליחה שכחתי את המועדפת גם יכולים להחזיר את אדמה קשוחה במקום אהבה של אימא או במקום הדרך להודו.

למעלה