מה הקשר
1. "כי בעלי החיים יכולים לחוש בדיוק את אותו הסבל שחשים בני אדם" זה ממש לא קשור אני מתכוון שזה בגלל שהם חשים סבל, וכדי להמחיש לך את זה אני כותב שזה כמו הסבל שחשים בני האדם זה ממש לא משנה כמו מי הם חשים סבל, מה שמשנה זה שהם חשים סבל וזה מקנה להם מעמד מוסרי. 2. נכון, אתה צודק בכך שאתה אומר שבגדול אי אפשר לחיות ללא גרימת סבל לבעלי חיים, כדי להוסיף למה שאתה אומר אני אגיד שגם מים מנוסים בבעלי חיים ויש עוד הרבה דברים שגורמים לפגיעה בבעלי חיים, ותשובתי לטענה שאתה העלת היא: 1) אם כל מי שבעד זכויות בעלי חיים ימות מכיוון שהוא לא יכל לחיות עם העובדה שהוא גורם לפגיעה בבעלי חיים מי ילחם על בדברים הקשים באמת במטרה להפחית בהדרגה את הסבל של בעלי החיים מהסבל הגדול ביותר לסבל הקטן ביותר? 2) הגישה של או הכל או כלום אני חושב שהיא די לא רצינית, אם משהו הוא לא מושלם אז זה לא שווה כלום? יש הרבה דברים שהם לא מושלמים אז זהו מותר לרצוח, לאנוס, להתעלל, מי שהוא לא צדיק מושלם אז שיהיה כבר רשע 3. "הצורה הנכונה לשנות זאת היא ע"י חקיקה, פוליטיקה ודעת קהל - לא ע"י התנזרות התורמת בטיפה בים" משפט מענין אמרת, זה בהחלט יהיה מאוד טוב אם זה ישתנה אבל זה לא מענין אף אחד, בשביל שיהיה שינוי בתהליכי הגידול של בעלי החיים צריך תמיכה, אבל צריך לעשות את זה, זה לא יעזור אם אנשים ישבו בצד ורק יגידו מה צריך לעשות, אני נתקל בהרבה אנשים שאומרים שצריך לסדר את זה בחקיקה אבל מה שהם שכחו זה שהם לא עושים כלום, זה לא עובד ככה צריך לעשות משהו. אתה רוצה לתרום משהו אתה מוזמן להתקשר לאנונימוס ולהיות חבר שם זה עולה 40 שקל לשנה, רק מבחינה רשמית שאתה תודיע שאתה תומך בזה, ואז אם נגיד כולם יהיו כמוך אז המצב ישתנה. אני אישית חושב שאם יגדלו את בעלי החיים בלי סבל אז אין בעיה גדולה לאכול אותם ואת הפרשותיהם, אבל שוב אני בספק אם זה יכול לקרות מהסיבות שכתבתי לך בהודעות הקודמות, ושוב, יפה שאתה מעלה את הרעיון הזה אבל צריך להבין שזה לא המציאות, ובמציאות מצב בעלי החיים הוא גיהנום שאתה וכל האנשים מממנים את זה, ו 4000 בעלי חיים בעלי חיים שאדם מממן את הרצח וההתעללות שלהם זה די הרבה ובטח זה גם הרבה יותר סבל עם ניקח בחשבון שפרה שמביאה חלב חיה בערך 4 שנים אז זה בטח הרבה יותר התעללות ממה שזה. זה יפה שאתה אומר שצריך לעשות משהו ואני חושב שגם מי שמממן את ההתעללות העכשווית של בעלי החיים יכול לעשות משהו, יש לי שאלה אליך, גם תרומה של כסף זה טיפה בים? כי גם זה יכול לעזור עקב מצבה הכלכלי הקשה של אנונימוס מה דעתך? אולי תצתרף לעמותת אנונימוס ב 40 שקל לשנה? 4. אני לא מבין בשביל מה צריך חלבון מעופות, כדי להשיג חלבון מלא צריך לאכול דגנים וקטניות, בכלל אני לא נכנסתי לכל הענין הזה שזה יותר בריא ויותר אקולוגי וזה גם משפר את בעית הרעב בעולם, אני כבר כתבתי שאם כל העולם היה ניזון מתזונה צמחית היה אפשר להאכיל 6 מיליארד אנשים (משהו כזה לא זוכר). וחוץ מזה זה גם יותר טבעי, לידיעתך חלק גדול מהאנשים בעולם במדינות יותר עניות הם כמעט טבעונים, מכיוון שהמשקים המתועשים זה לא מפותח אצלם הרבה וגם כל הענין של המשקים המתועשים זה בכלל לא טבעי כי זה דבר שהתפתח רק בדורות האחרונים, לפני זה התזונה של האנשים הייתה מבוססת לרוב על מזון צמחי, ובכלל הרבה תזונאים ממליצים על טבעונות כדרך חיים בריאה יותר.