אדם למברט

reedgreenwhait

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo189.gifלא מתלהבת ממנו בכלל

בין היתר אולי כי כולם מתלהבים ממנו יותר מדי. ובין אם הוא גיי ובין אם לא, לק שחור על ציפורניים זה לא הולם לגבר.

Juliann

New member
הבעיה היא לק שחור??? חחח

באיזה מאה אנחנו חיים? גם דייויד קוק נהג לשים לק על הציפורניים גם ליבי מכוכב נולד הישראלי עשה את זה זה די "מקובל" בעולם הרוק את יודעת...
אולי את לא אוהבת אבל מצחיק שאת אומרת "לא הולם"...

LeAnnDylan

Well-known member
גם אותי זה מטריד האמת

כל שאר הדברים בו אני יכולה לתרץ ולהבין אבל לק בציפורניים לגברים זה אחד הדברים הדוחים לדעתי. "לא הולם" זו המעטת המאה

SilviC

New member
הדבר היחידי שמעצבן אותי אצלו

היא התסרוקת המפגרת שלו. היא נ ו ר א י ת!!!!

Fairywitch

New member
שתקי../images/Emo3.gif

האת שהתייחסתי להודעה בכלליות- אבל ידוע שזה מקובל בעולם הרוק. חוץ מזה שהוא כזה אימו בוי

Fairywitch

New member
הוא לא הומו- הוא אימו../images/Emo6.gif

סתם, הייתי חייבת
אדם
מוחה על "אבל הוא מדהים"- ממתי זה מתנגש עם גיי?
והוא גם הפייבוריט שלי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא סגורה על מה הוא,

כשראיתי אותו בשבוע הוליווד הייתי בטוחה שהוא גלאם-רוק כזה, אבל הוא לא. והוא אימו במראה, אבל לא בסגנון... מבלבל, הבחור.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif זה נכון,

אבל אנשים בדרך כלל בוחרים לעצמם סגנון מסוים כדי שיבטא שייכות לאיזושהי קבוצה. you know what I'm sayin'?

נכון, אבל לא תמיד...

אני למשל אוהבת את סטייל המטאל, אבל אם אני אלבש משהו מהסגנון זה לא יהיה בשביל שיגידו "אהה, זאתי מטאליסטית". זה פשוט בגלל שאני אוהבת את הסטייל
.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif נו, ברור.

כי את אוהבת את הסגנון ומתחברת אליו, לא כי את וונאבי. גם "לאהוב את הסטייל" זה להביע חיבה לסגנון מסוים.

shesek17

New member
אותי הוא מעצבן

לא אוהבת אותו וכנראה אני כבר לא אצליח לאהוב אותו לא משנה מה הוא יעשה. לא מתחברת אליו פשוט. ואני שונאת את מראה האימו שלו. עיפרון שחור בעיניים אצל גברים זה כזה איכי. בכיף הייתי מחליפה אותו בג'סי או מייגן שהן יותר צנועות ואליהן אני יותר מתחברת. זה נכון שיש לו קול גמיש ויכולות ווקליות ובלה בלה בלה אבל בשבילי זה פשוט לא עובד. איך אני רואה שהוא הולך להישאר ולעצבן אותי עכשיו כל העונה...

Theshe

New member
הוא מעצבן גם אותי.

ולא בגלל העפרון השחור בעיניים, כי עם זה דווקא אין לי בעיה. מעצבן אותי הפמפום של ההפקה, מעצבן אותי המניירות של הדרמה-קווין, מעצבן אותי שעוד לפני שהתחילה העונה חצי מהצופים (החצי השני שייך לדני-אשתי-מתה-בבקשה-תצביעו-לי) כבר מכורים לו, מעצבן אותי שהגינות בעונה הזאת כבר לא תהיה. וכן, יש לו מנעד מטורף, ברור לי. סאמק!

l TearDrop l

New member
הוהו!../images/Emo6.gif

עוד לא הגעתי למצב שאכפת לי כי העצבים מהוליווד שאבו לי את האנרגיות, אבל נראה לי שאיתרתי מישהו ששאג את הטענות שלי גם בשמי
. אני גם לא רואה כבר טעם לכעוס על דני אם מספר כזה של אנשים כבר מצא לו מקום בגיהנום!D: פי, אולי עוד יישאר משהו מהמערכת עצבים שלי בסוף העונה הזאתO:

למעלה