אדם למברט

CrazyInLove

New member
אדם למברט

זאת רק אני הוא שיש לו מנעד מטורף והוא פשוט פרפומר מדהים?? התאהבתי בו מהרגע שראיתי אותו בהוליווד...מהמם.. ככל הנראה מדובר פה בגיי אבל הוא גיי מדהים... כבר למדתי לזהות הומואים...ככה זה שכל מי שסובב אותי בערך הוא הומו...אמנם אצלו זה מעט מבלבל כי החזות שלו היא לא הומואית במיוחד אבל אני ככל הנראה סגורה על זה שהוא הומו... ראיתי הופעות שלו ביוטיוב בקברטים למיניהם ובכל מיניי מקומות... עוד מישהו כמוני מחשיב אותו כפייבוריט??... אהה ונ.ב שימו לב גם לוון סמית... לו ולאדם יש סגנון דומה

R o c k s e n

New member
מה זה קשור?

המילה גיי\הומו בכלל לא הייתה צריכה להופיע בהודעה שלך כי זה ממש לא משנה. חוץ מזה אני מסכימה. אני מתה לראות אותו כבר מופיע בטופ 12

Juliann

New member
הוא אדיר.

ממש פריק שואו במובן הכי טוב של המילה. טווח קולי פסיכי לגבר... הוא יכול לשיר פשוט הכל... הבנתי מראיוןן איתו שהוא רצה לתת בראש במיוחד בתוכנית הראשונה כדי להישאר בתודעה ואח"כ הוא מתכוון למתן את זה ולגוון עם סגנונות שונים. אני מתה לשמוע אותו בערבי נושא. ואני חושבת שיש לו הרבה מה להציע לאיידול. יש לו בעיה אחת - והיא שהוא לא עולם לא יצליח לכבוש את מידל אמריקה בגלל הסגנון שלו אבל אני חושבת שהוא הגיע בזמן הנכון, עונה אחרי דייויד קוק שאומנם הוא רוקר עדין יחסית אבל הניצחון שלו פתח את הדלת למישהו כמו אדם (למרות שהם שונים לחלוטין!!

Lady in red2

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif תוצאות

גם אני מחכה לראות אותו בערבי נושא.

LeAnnDylan

Well-known member
לא קשור אם הוא גיי או לא

גם לא ממש איכפת לי אבל כן שיעשע אותי שבהופעה שלו התנוססו להם צבעי הגאווה מאחוריו XD

Bleed for Me

New member
מזה משנה בכלל אם הוא הומו או לא?!

הוא זמר מעולה ופרפורמר מדהים ואני ממש אוהבת אותו

SilviC

New member
אני איתך לגמרי../images/Emo140.gif

אני חושבת שהוא מ-ד-ה-י-ם!!!! מהרגע הראשון באודישנים חשבתי שהוא מדהים. לדעתי הוא צריך לקחת בגדול את התחרות. אני כתבתי בשרשור למעלה שהוא כשרון-על לדעתי עם כריזמה מדהימה, עם קול שלא יאמן שהוא יכול לעשות איתו מה שבא לו. רואים גם שיש לו נסיון בימתי עשיר (הוא אמר שהוא מופיע במחזות זמר מגיל 10) וזה משחק לטובתו. כבר קרה בהרבה פעמים שאנשים היו מבריקים במבחנים והתרסקו בתוכנית אז אני מקווה שזה לא יקרה לו. בתוכנית הראשונה הוא נתן בראש בענק לדעתי. יש לו עתיד גדול מאוד בתחום המוסיקה. בקשר לאם הוא המו או לא ממש לא אכפת לי. שימשיך לתת הופעות מדהימות, זה העיקר. אה, ושיגיע לכל הפחות לגמר.

LeAnnDylan

Well-known member
מצחיק אותי שאומרים

שיש לו עתיד גדול בתחום המוזיקה. כאילו אני מסכימה שיש לו קול אדיר והוא פרפומר מצוין אבל אני פשוט לא רואה אותו משתלב בעולם "המוזיקה העכשווית" כפי שסיימון נוהג לומר. זאת אומרת, איזה סוג של אלבום יהיה לו? חוץ מעל בימות התיאטרון אני לא רואה אותו מצליח בתחום המוזיקה. יכול להיות שאני טועה, אני מקווה גם בשביל אלה שאוהבים אותו שאני טועה, אבל אני פשוט לא רואה אותו באולפן הקלטות מתרגם את הכישרון שלו למכירת אלבומים.

Lady in red2

New member
לא חסרים זמרים תיאטרלים

פה הוא מקצין את זה, במיוחד בהופעה של Satisfaction, אבל בהחלט אפשר לתרגם את הכשרון שלו לאלבומים וכו'. אני אצטט מהכתבה של NRG: "ג'אגר, סטיבן טיילר מאירוסמית', בונו מיו-2, או דיוויד בואי - אלו זמרים שניחנים בחוש דרמה מפותח, ויודעים איך לשלב הגשה דרמטית על הבמה עם השירה שלהם. לעומתם, סלין דיון, ברברה סטרייסנד ודיוות אחרות כדוגמתן, התפרסמו בזכות קול ענק והגשה מלודרמטית, אפילו שמאלצית." ואני אוסיף לרשימה את פרדי מרקורי ולמעשה את כל להקת קווין (
) וגם את מיקה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שעם כל הכבוד לאדם לשים אותו באותה

משבצת של מיק ג'אגר, פרדי מרקורי, סטיבן טיילר או דיוויד בואי זה מוקדם מידי ואם הגבריאלה הזאת הייתה לידי עכשיו הייתה זורקת עליה טלוויזיה על ההשוואה לבונו>< אני לא זוכרת אם פולה או קארה אמרו שהוא נמצא בליגה משלו, ואני מסכימה איתן. הוא בהחלט נמצא בקטגוריה משלו ולכן אני חושבת שכל ההשוואות האלה מיותרות כי הוא לא מגיע לקרסוליים של אף אחד מהנ"ל. אם הוא יגיע לשמינית מההצלחה של אחד מכל אלה שציינת מה טוב, אני פשוט, לא רואה אותו עושה את זה

Lady in red2

New member
תראי, ברור שאי אפשר להשוות זמרים ענקים

עם בחור שאמנם מוכשר אבל רק בתחילת דרכו בתור זמר. הכוונה כאן הייתה להוכיח שיש מקום גם לזמרים תיאטרלים בעולם המוזיקה, והם אפילו יכולים לצאת מוצלחים מאוד.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מסכימה עם זה,

וזו כרגע גם הבעיה שלי איתו. כמו שהדעה שצוטטה מתחתייך אומרת, יש המון זמרים ראוותניים שמצאו את מקומם בעולם המוזיקה - מה זה מצאו את מקומם? אמנים ענקיים שעשו קריירה מפוארת. אבל כל אלה ידעו לשלב את האישיות המוקצנת והדרמה עם חיבור אמיתי למוזיקה שהם עשו. אדם כרגע גם נראה וגם נשמע כמו איש מחזות זמר. אמרתי את זה פה טריליארד פעמים- אני באמת מקווה שהוא ידע איך לקחת כמה צעדים אחורה, יקלף את התיאטרליות ויוכיח לי, ולעוד הרבה אחרים, שיש לו מקום בעולם המוזיקה האמיתי. ואני מאוד מקווה שהוא יוכיח את זה, כי הוא פשוט משובח.

SilviC

New member
הסיבות שבגללן לדעתי יש לו עתיד גדול

הן קודם כל הקול הענק שלו. לא סתם יש לו קול גדול וגמיש מאוד אבל הכשרון שלו הוא כזה שהוא מסוגל לשיר כל מיני סגנונות. לטעמי הוא לא מוגבל לג'אנר אחד של מוסיקה כמו רוב הזמרים, אפילו הגדולים שבהם. דווקא בגלל הגיוון יש לו הרבה אפשרויות. כמובן שבסופוו של דבר העניין תלוי במוסיקה טובה שהם יכתבו או יכתבו להם. שם המבחן הגדול

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

בסופו של דבר יש לו באמת קול אדיר והוא יכול לשיר מגוון רחב של סגנונות, וזה כבר עניין חיובי. אבל כמו שאת אומרת, נצטרך באמת לראות אם הוא אכן יוציא אלבום איזה שירים יהיו בו, זה יהיה המבחן.

למעלה