אדם לאדם זאב????????????????

אפרת10512

Well-known member
אדם לאדם זאב - מתאר מצב בו בני אדם מתנהגים אחד כלפי השני בצורה מניפולטיבית, תחמנית, מגעילה ואגואיסטית. לא חושבת שבכל בני האדם מתנהגים כך אחד כלפי רעהו.

stavanit

Well-known member
נכון יש אנשים של נתינה ועזרה, אך הם מתמעטים.
כיום, לצערי, שומעים יותר ויותר על אלימות גוברת במגזר הערבי וגם במגזר היהודי.
המגזרים היחידים שבהם לא שומעים על אלימות הם, הדרוזית, צ'רקסית והנוצרית.
נכון,,אבל אני התכונתי בין אדם לאדם,,,חברים

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
נכון ,לא נכון
הרבה פעמים אנחנו מסיקים מסקנות (אודות אנשים) על פי ידיעות שקראנו עליהם בעיתון או בסמרטוטון.
אבל כשאני מביט מסביב אני לא רואה זאבים אלא בני אדם כמוני וכמוך למשל.
טוב, אני לא עושה איתם עסקים, אני לא מתחתן עם בנותיהם.
רק שלום, שלום.
זה הכל.

Harrington

Well-known member
מנהל
חבל לא ראיתי מה נאמר בקצרה אני סקרנית
הראו על קשייהם של שחקנים שמופיעים בפני ילדים להתמודד עם ביקורים שהם עורכים אצל ילדים חולים. התרכזו בשחקנים אך זו תופעה מוכרת גם אצל ספורטאים ואחרים. בקיצור, אהבה בין אדם לחברו נטו.

stavanit

Well-known member
הראו על קשייהם של שחקנים שמופיעים בפני ילדים להתמודד עם ביקורים שהם עורכים אצל ילדים חולים. התרכזו בשחקנים אך זו תופעה מוכרת גם אצל ספורטאים ואחרים. בקיצור, אהבה בין אדם לחברו נטו.
אולי אני טועה, אבל שמתי לב שאצל גברים קימת אחוה חברית יותר מאשר אצל נשים,,חברות בין גברים לעצמם היא חזקה יותר
נטולת קנאה ונקיה,,,אצל נשים יש יותר רכלויות קנאה,,וצרות עין,
אולי בגלל שאצל גברים יש אחות לוחמים,,,אבל החברות בינהם הרבה יותר אמיצה ונקיה מאשר אצל נשים
דיברתי בכללי , ברור שיש יציאות מהכלל,

Harrington

Well-known member
מנהל
אולי אני טועה, אבל שמתי לב שאצל גברים קימת אחוה חברית יותר מאשר אצל נשים,,חברות בין גברים לעצמם היא חזקה יותר
נטולת קנאה ונקיה,,,אצל נשים יש יותר רכלויות קנאה,,וצרות עין,
אולי בגלל שאצל גברים יש אחות לוחמים,,,אבל החברות בינהם הרבה יותר אמיצה ונקיה מאשר אצל נשים
דיברתי בכללי , ברור שיש יציאות מהכלל,
בשידור שדיברתי עליו הופיעו 2 נשים וגבר אחד. לדעתי זה לא עניין מגדרי, אבל לא שערכתי סטטיסטיקה מסודרת בעניין.

ריקי זו אני

Well-known member
למה לעשות את זה לזאבים?
הרי הזאב זו חיה של להקה... אבל כן אדם לאדם זאב...

למעלה