אדי גררו נפטר מהתקף לב והמעריץ עדיין לא מעקל
L lior02010201 New member 14/11/05 #2 אם אני לא טועה אז אדי הוא גוי ואין לומר נפטר על גוי כיוון שנפטר הכוונה נפטר מעול מצוות (תרי"ג המצוות) אותם יש רק ליהודים האם אני צודק?
אם אני לא טועה אז אדי הוא גוי ואין לומר נפטר על גוי כיוון שנפטר הכוונה נפטר מעול מצוות (תרי"ג המצוות) אותם יש רק ליהודים האם אני צודק?
ע ע מ י ש New member 14/11/05 #3 זה נכון, גויים סתם מתים אם כי לפני זמן מה מישו סיפר לי שהארנבת של הבת שלו נפטרה. היה לי קשה להסתיר את תדהמתי
זה נכון, גויים סתם מתים אם כי לפני זמן מה מישו סיפר לי שהארנבת של הבת שלו נפטרה. היה לי קשה להסתיר את תדהמתי
ע ע מ י ש New member 14/11/05 #10 אם נגיד או נכתוב את המשפטים "יאסר ערפאת נפטר" או "גבלס הלך לעולמו" וכיוצא באלו, מייד נבין שדברים כה מופלאים יכולים לקרות רק לבני ברית
אם נגיד או נכתוב את המשפטים "יאסר ערפאת נפטר" או "גבלס הלך לעולמו" וכיוצא באלו, מייד נבין שדברים כה מופלאים יכולים לקרות רק לבני ברית
י יוסי ר1 Active member 15/11/05 #13 ארנבת גויה לא. בתרגום השבעים עברתו אותה ל"קלת הרגליים" (כדי לא להסתבך עם אשתו של מזמין התרגום, גוייה שנקראה, איך לא, ארנבת.
ארנבת גויה לא. בתרגום השבעים עברתו אותה ל"קלת הרגליים" (כדי לא להסתבך עם אשתו של מזמין התרגום, גוייה שנקראה, איך לא, ארנבת.
י יוסי ר1 Active member 15/11/05 #23 גויה נישאת? בשום אופן לא. להינשא זו מילה עברית, שמתאימה ליהודים בלבד. וחוץ מזה, כשהוא נולד, היא היתה כבר זקינה בלה בת איזה 2000 שנים. לא נראה לי שעם החוש האסטטי שלו , היה רואה בה מודל לנישואין.
גויה נישאת? בשום אופן לא. להינשא זו מילה עברית, שמתאימה ליהודים בלבד. וחוץ מזה, כשהוא נולד, היא היתה כבר זקינה בלה בת איזה 2000 שנים. לא נראה לי שעם החוש האסטטי שלו , היה רואה בה מודל לנישואין.