אדי גררו נפטר מהתקף לב

Brockster

New member
תסלחו לי שאני אומר את זה

אבל ההודעה הזו שלכם, בדומה לרוב ההודעות פה בפורום הזה, גובלות בטמטום. רמת ההתנשאות שלכם גורמת לי לגועל ברמות שלא האמנתי שניתן להגיע אליהן, ואתם עוד מעיזים להתנשא ולצחוק על האיות של בן-אדם נסער, שכותב על מותו של אחד מהאנשים שהוא העריץ בחייו? אין לכם טיפה של מוסר או כבוד, בראש המעוות שלכם?! גועל נפש של דבר. ואח"כ מתפלאים למה תפוז מלא בפורומים מיותרים...

גנגי

New member
אני מציעה

שתצא מכאן ולא תחזור שוב. אני מציעה את זה בעדינות, כי בפעם הבאה שאראה התבטאות בטון כזה ובמילים כאלה אצלי בפורום אמחק אותה ואדאג לחסום את הכותב. בברכה - גנגי.

Brockster

New member
ואילו אני מציע

שתלמדו להיות בני אדם, כי אחרי הכל, בחיים אי אפשר פשוט "לחסום" אנשים שמתבטאים כמוכם, כמו שאני רואה שאת עושה לכל כותב שאת לא מסכימה עם דבריו, גם אם הם טיפה תוקפניים, ובצדק! אתם צריכים להבין שאנחנו לא מתמרמרים בשל העובדה שאתם חושבים שהתחביב שלנו הוא בדיחה, שיבושם לכם! מה שממרמר, מכעיס ומגעיל, זה שאתם נטפלים לדקדוק ולשגיאות הכתיב של אדם שאיבד מישהו שהוא מאוד מעריך ואוהב, גם אם הוא לא חלק ממשפחתו. זה לא משנה אם זה אדי גררו, בריטני ספירס או הרב עובדיה- להטפל לפרטים קטנוניים שכאלה כאשר בנאדם טובע בכאב שלו, זו פשוט תת-רמה וחוסר בסיסי באנושיות. בברכה- ברוקסטר.

Brockster

New member
יוסף שמח

"שלא תחשבו שאני בצד שלהם או משהו, יש לי דברים הרבה יותר גרועים לומר על 'ספורט' ההאבקות..."

cenas girl

New member
../images/Emo45.gif

זה פשוט מגעיל מה שאתם עושים, יותר מגעיל מלטעות בלשון, זה לטעות ברגשות.. ושבדקתי אתמול בלב רגשות יותר חשובים. (חשובים? חשובות? לא אכפת לי.)

The RKO Master

New member
מה יש לכם?

אנשים מתאבלים על אדם אהוב שנפטר/מת איך שאתם רוצים ואתם מתקנים אותו על טעויות לשון? פשוט מגעיל!

../images/Emo45.gif הוא צודק! - בנאדם מת

אז מה עם הוא גוי או יהודי? הוא מת! ואנחנו חובבי ההאבקות הערצנו אותו... גם אם אתם לא מכירים אותו תתנו קצת כבוד לבנאדם שמת! וההודעות שלכם פה באמת טיפה מפגרות ... למי אכפת איך הוא כתב מעקל? לבנאדם ולנו היה קשה אם זה בנוסף דבר שאולי לכם לא ישנה שום דבר - הוא היה אמור לזכות באליפות העולם בערב (הוא מת בבוקר) באותו יום!

../images/Emo45.gif

פורום מוזר יש לכם פה, ההקפדה על כללי הלשון יותר חשובה מהפן האנושי. אנאלי-רטנטטיבי משהו.

giba70

New member
הפורום עוסק בשפה, כולל טעויות

ולכן אנחנו מתייחסים לזה. כאשר תראו אותנו עושים טעויות בהיאבקות, תצחקו עלינו בפורום שלכם כאוות נפשכם.

למעלה