אדוני ראש הממשלה...

פורטי40

New member
אדוני ראש הממשלה...

אם הוא יעבוד כפי שהוא נראה...
נהיה במצב טוב.
מה אתם אומרים?

dekelsagi

New member
שההודעה שלך מטופשת אולי?

לי זה נראה כ ילד מפונק שלא הוכיח את עצמו ולא עשה כלום בחייו וקיבל מאבא(?) את המפתחות לפרארי חדש למרות שמעולם לא נהג אפילו על הונדה סיוויק.
וההכרזה שלו בנוגע ליבוא 25000 פליטים מסוריה מבלי לדעת את הפרטים והעלויות מרמזת על חוסר נסיונו. מקווה שיביא פריחה כלכלית.
וכן הוא נראה יותר טוב מהרפר. לעומת זאת ציצולינה נראתה בזמנה הרבה יותר טוב ולא הייתי מעוניין שהיא תנהיג את קנדה.

michaelbl

New member
אני מסכים

הוא נראה לי זחוח מדי ויותר מדי מרוצה מעצמו. התחושה שלי שהוא נבחר כי הוא בחור צעיר ונאה עם אילן יוחסין, וכי לאנשים נשבר מהשמרנים, אבל לא הצלחתי להבין במה הוא כן טוב.

Anonymizer

New member
אוקי תקשיב

אתה ח י י ב לנסות את סביח עובד ברמתגן/גבעתיים. זה מדהים, אחד הדברים הכי טובים בעולם. באמת, אם יש משהו ששווה לחזור בשבילו לארץ זה זה.
&nbsp

sagi dekel

New member
על טעם וריח...אבל את האיש איני יכול לעכל.

ואם ההצגה המטופשת שלו עובדת כל כך טוב מה זה אומר על עמך ישראל. ובאותה קטגוריית אפשר להכליל את אלישה והסנדביצים שלו את הסובל והפיצה ואת כל החקינים שלהם. אני מחפש אוכל טעים ולא סטנד אפ קומדי. והסביח של עובד לא להיט. סלט קצוץ דק דק מלפפונים חמוצים קצוצים עד מוות בפוד פרוססור... תנסה את המקורי ברמת גן ובייחוד את הסמבוסק ונדבר. זה התחיל בר"ג ובאמת שהם אחרי 45 שנה שומרים על עקביות המרשם.

ymusafi

New member
מילא ההצגה

הייתי נוכח במופע אימים שלו שצרח על עובד מטבח שלו בצורה כל כך מבזה ומשפילה, שפשוט עזבתי את המקום ולא חזרתי מאז.

dekelsagi

New member
העובד הזה מסמל עבורי את כל מה שלא אהבתי בישראל.

והסביח שלו בינוני ביותר. הוא מצליח כי כנראה רוב הלקוחות שלו באמת עונים למכנה המשותף הנמוך ביותר.

Anonymizer

New member
אוי חדל

לא יודע דבר לגבי האיש, אבל הסביח פשוט מדהים. עבודה. נקודה. זהו.
ומכנה משותף למדתי בבית ספר יסודי וכבר מזמן שכחתי.
&nbsp

idohatam

New member
הסביח הוא סביח, לא יותר לא פחות. בסדר.

גרתי ליד ואף פעם לא הרגשתי צורך עז לרוץ לעמוד בתור ולקנות שם.

פורטי40

New member
טוב, שוכנעתי. אגיע לשם

אם לא בביקור הזה (שמסתיים בעוד ימים ספורים), אז בביקור הבא בארץ, אם ירצה הקדוש בוֹרוּך הוא , יסבוֹֹריך שְמוי לעד אוּמייין!

פורטי40

New member
היתי משנה את שורת הנושא שלך.הייתי גם בודק מה כתוב בהודעה שלי

כלומר, שלא כתבתי שמכיוון שהוא נאה הוא גם יעבוד טוב.אלא כתבתי "אם".
שמת לב להומור שבהודעה שלי?...

למעלה