אדון יקר

dance of life

New member
אדון יקר

"מה שלא הייתי, בטח לא אהיה" אני מצטערת שאינני ולא אהיה לעולם מה שאתה צריך ורוצה שאהיה. אנשים קטנים אנחנו, אני קטנה כל כך שזה בלתי נראה לעיתים, ואז אתה לא רואה אותי בכלל, כמו עכשיו, כמו היום. והייתי כל כך רוצה להיות מישהי אחרת ואז היה לי את האומץ לחיות, בטוח היה לי. אבל עכשיו אין לי ועכשיו אני שוב קטנה ושוב לבד ועכשיו אני כבר כל כך רחוקה ממך, אדון וככל שאתרחק, אהיה קטנה יותר, ככל שאתרחק, תיפול מהות קיומי יותר עמוק באותה תהום נצחית אם הייתי יכולה לבקש דבר אחד במצב הקיים, הייתי מבקשת שתפסיק לשאול לשלומי כי נמאס לי לשקר כל יום אני לא בסדר ממש ממש לא בסדר ולא, אני לא מאושרת ולא, אני לא יכולה לשקר לך יותר. אז תפסיק, בבקשה ממך, די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סליחה כמה פרצי תסכול
לילה טוב אנשים מקסימים. ג'וליה

tivol man

New member
לילה-טוב

ליל-מנוחה לפעמים אנחנו קטנים כמו
ושקטים כמו
ואז מה שאנחנו צריכים לעשות כדי שיראו אותנו זה לקפוץ כמו
, קפיצה קטנה אחת.
שבת שלום

ה מוזה

New member
ילדונת

לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים. יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי איתם קחי לך, ילדה אהובה, את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכול לכי, ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן אל תכעסי, אהובה, אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם לך מחכה לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן אז לכי איתן לא, לא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי אני כאן אני כאן
לילה טוב מתוקה ,מחר תזרח שמש חדשה ..

dance of life

New member
Tivol ומוזית

תודה גדולה *שקראתם* אני בעצמי כבר לא קוראת את השטויות שאני כותבת...
ותודה על המילים המקסימות...! מוזית, תודה על מילות השיר המקסימות, על הנשמה שבך, על הכח שבך *חיבוק ענק* תודה מוז!!! ג'ול.

גו'ליה מקסימונת ...

איך לא נקרא את המילים שלך שטומנות בתוכם כ"כ הרבה קסם ומשמעות גדולה יותר מההבנה שלי ?! הנה קחי
... ההרגשה הזו עוד תעבור ....
הזמן לא משכיח אבל הוא מעמם את הכאב ... ליבי
איתך...

I Was Hoping

New member
ילדה יקרה

הכי עצוב לי - שאת רוצה להיות מישהי אחרת שהיא לא את ועוד יותר עצוב לי - שאת לא מבינה עד כמה את מדהימה, בדיוק כמו שאת. כנראה שהגורל שלך זהה לשלי - עוד אכיר גברים רבים עד שאמצא את האחד שלי, אבל את רק צריכה לזכור, ותמיד להאמין - גם אם עוד תהיינה תלאות רבות בדרך, הרי ש"הוא" יגיע, אותו אחד, שלעולם לא תגידי שבגללו את רוצה להיות מישהי אחרת.

dance of life

New member
אחות יקרה..

אתן הרבה, הרבה הרבה הרבה מאד בשביל לחבק אותך חיבוק אמיתי ממש עכשיו. חבל לי שהקשר שלנו לא הדוק יותר, ברור לי שאושרי היה מוכפל פי כמה מאות אם היה כך. כל תפילה שלי לשיפור בחיי אתפלל גם בשבילך, כל כך מגיע לך האושר הזה שכולנו מחפשים, במיוחד לך. *אוהבת אותך מאד אחות גדולה* ג'ולי.

למעלה