אדומים 2 אפס לאשדוד

אילוניק

New member
אדומים 2 אפס לאשדוד

אתם יכולים לעשות פרסומת לטיטולים כי אתם סופגים סופגים וסופגי סופג סופ סו ס .........

על האש

New member
אחרי ה2-0...

רציתי לכתוב,כמה זה נראה לא טוב. כמה זו עונה בינונית. בלי קללות,בלי הטחות,בלי אשמים. עם המון אהבה,והמון כאב. אבל בליגה כמו שלנו הכול יכול להיות... נחזיק אצבעות,ואם עדיין ננוצח. שההבדל בין מקום ראשון לבין לפני אחרון הוא 10 נקודות. למרות יכולת בינונית,עד חלשה. משהו בי אומר,שהמועדון חשוב יותר מכול. לא האוהדים עם הקללות,אלה רק אלה האמיתיים אלה שאכפת להם. אבל לקלל ,לגדף ,ולפגוע זה לא הפיתרון.

אילוניק

New member
ושבוע שלם יש לכם לתרגל ולהגיד פאפו

דקה 93 פאפו על המפה ואיזה מיסכן הקשטן והאוהדים תתרגלו תל אביב צהובה גם אחרי השבוע הזה

על האש

New member
אילוניק...

ניצחתם בדרבי,עשיתם את שלכם לעונה הזו. כאן בעצם נגמרו כול המטרות שלכם העונה. היה שלום.

Queen Of Rain

New member
מה יש לכם מקשטן...?!??!?!?!?!

הוא כזה מאמן חמוד
המאמן הכי חמוד בליגה
אחת הסיבות להיותי אוהדת הפועל ת"א דרור קשטן מלחמה!!!! L
L

למרות הכאב והדמעות../images/Emo4.gif

למרות התיקו המעצבן. למרות הכל. יש בי אופטימיות. כן. לחטוף גול בדקה ה92. זה ממש נורא. אבל בואו נסתכל על הכוס המלאה. יש לנו עוד זמן לשפר. זה לא סוף העולם. חזרנו מהפסד לתיקו. כמעט ניצחנו. אני מאמינה באדומים שלי בכל הלב והנשמה. ואני מאמינה שיהיה טוב. אז קדימה תרימו את הראש. ונבוא עם רוח חדשה מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים
חמסה חמסה שום בצל יין

בוסף

New member
חייב לצעוק את זה........

אנחנו הקבוצה הכי "נחמדה" בארץ, הפועל פשוט מחלקת נקודות לכול דורש, לחזור מפיגור בדקת הסיום להוביל מול תשעה שחקנים ולחטוף שער שיויון בתוספת זמן, אין ספק הפועל מחלצת מקצועית של קבוצות בצרה. האמת שאפשר להודות להגנות במשחק הזה ולשוער אשדוד שחילקו גולים על בסיס של חופשי יומי(כמו באגד רק באדיבות מיידאן והגנת הפועל). אומנם המצב הכלכלי קשה אבל הפועל חייבת להביא קשר שמסוגל גם לבנות משחק כרגע החלוצים בעיקר רצים סתם אין מי שימסור להם את הכדור חוץ מיציאות בודדות של הקישור האפרפר. חוץ מזה אפשר לראות את הצד החיובי כי אחרי הכול כמה פעמים בעונה נראה את הפועל מבקיעה שלישייה?

למעלה