אדום באייברוקס

יואב ק.

New member
אדום באייברוקס

היום, 22:05, אייברוקס, גלאזגו, סקוטלנד, משחק הגומלין בין הפועל לריינג'רס כשלהפועל יתרון 2:1 מהמשחק הראשון. הפועל צפויה להיות בסגל מלא ולוין לא מתכוון לערוך שינויים מהמפגש הקודם. משמע, פאס וחן על הספסל ובאדיר שוב בלם. נקווה שלוין יודע מה הוא עושה. יאללה הפועל מ-ל-ח-מ-ה ! ! !

adi cb14

New member
יאללה הפועל!

אין שידור למשחק וכנראה שלא יהיה.בושה ענקית למדינה! פשוט לא נורמאלי... אני הייתי מכניס את פאאס מעביר את באדיר לקשר אחורי ומעיף את אוגבונה לספסל.

adi cb14

New member
יש שידור!!! ערוץ 10 יצאתם גדולים!!

בהתחלה יהיה פריצות לשידור כי זה יוצא על המשחק של חיפה אבל המחצית השנייה תשודר במלואה.

בדיוק קראתי ורציתי לספר

אבל הקדימו אותי. מחצית שנייה תשודר .אבל מחצית ראשונה בגלל שחיפה משחקת. יהיו פריצות. תודה לכל מי שטרח. באמת מכל הלב .

RoieL

New member
אתם לא מבינים עד כמה הטעות של

ניר לוין גדולה- פאז לא משחק -> באדיר משחק -> באדיר לא בקישור. תוצאות: א. אין משחק מאורגן ב. הגול הראשון של פרגוסון נגרם כי לא היה בלם שישמור עליו. פאז היה משחק -> התוצאה עכשיו היתה שונה לגמרי, הפועל לא היו משחקים בלחץ וגם הגול השני לא היה נגרם. צריך להוציא את אבוקסיס ולהכניס את דה ברונו ופאז. והעצירה של דגו ענקית.

טוב אז הפסדנו.

לא נורא. לוין עשה טעויות. אבל צריך להרים את הראש. להתחזק בליגה וב"ה שנה הבאה ננסה שוב. הם היו מהירים ויותר טובים. אין מה לעשות. בכל אופן ולמרות הכל. אני מוחאת כפיים לפועל שהגיעו עד כאן. מכינרת אחרת האדומה שמברכת את חיפה. קצת עצובה. אבל חייבים להמשיך הלאה.

RoieL

New member
זה דגו..

אם דגו היה מבקיע את השער ההוא במשחק האחרון בשלב הבתים ולא היה בועט לשער ריק מחצי מגרש, לא היינו עפים והייתה לנו הגרלה יותר קלה

SnipeR3

New member
מלחמה?! ממש הסכם שלום. ה-ש-פ-ל-ה!!!

אין כמו קצת שמחה לאיד. יאללה הפועל, חזרה לקרקע, אתם סתם עוד קבוצה שחולמת ומכוונת גבוה מדי.

כואב ../images/Emo4.gif, אבל מעט צפוי.

אין מה לעשות עכשיו, מלבד להרים את הראש ולהמשיך הלאה. אם עברנו את פרעה, נעבור גם את זה.

לפעמים החגיגה מסתיימת

רואים את השחקנים עם עיניים עצובות. כשראיתי את אלימלך מתראיין. ממש בא לי לבכות יחד איתו. זה עצוב להפסיד. כולם כל האוהדים מהקבוצות האחרות .שצוחקים ומלהגים. אם היינו מנצחים. פתאום כולם היו אדומים. צריך להפסיד בכבוד. הגענו לשלב אחרי הבתים. וזה הישג מרשים. נכון לא הלך כלום שם בניכר. אבל באמת צריך לקחת הכל בקלות. אני מציעה והלב שלי אומר אחרת. כבו האורות באצטדיון ריינג'רס. והשחקנים בדרך הביתה. נקבל אותם באהבה רבה. הליגה עדיין קשה וצריך לעבור כמה קבוצות פה. באש ובמים בנצחונות ובכשלונות אני איתך הפועל לעולמים. כי אין לי ארץ אחרת ואין לי קבוצה אחרת. זה שלי. מכינרת אחרת האדומה שהיום קצת עצובה

henoz5

New member
לא נורא

יבואו ימים של אושר. זה רק גביע אופא. הייתם מתקדמים שלב. הלחם הוא הליגה. בהצלחה

כאוהד מכבי חיפה משתתף באכזבה

חבל שלא עליתם גם,אבל לא נורא חברים עשיתם הישגים נפלאים באירופה כולל הניצחון הסנסציוני 4:2 על פ.ס.ז,אנחנו שמחים באירופה וכיון שאליפות כנראה כבר לא ניקח אני מאחל לכם מכל הלב שתיקחו את האליפות מבית"ר השנואה!!! שבת שלום.

RoieL

New member
חשבתי על זה רגע

אם דגו היה מבקיע את השער ההוא במשחק האחרון בסבב הבתים ולא היה בועט לשער ריק מחצי מגרש לא היינו עפים עכשיו והייתה לנו הגרלה יותר קלה

RoieL

New member
חשבתי רגע

אם דגו היה מבקיע את השער ההוא במשחק האחרון בשלב הבתים ולא היה בועט לשער ריק מחצי מגרש, לא היינו עפים והייתה לנו הגרלה יותר קלה

למעלה