אדוות השקט...

טאKילה

New member
אדוות השקט...../images/Emo79.gif

הלילה כיבה אורות והתעטף בגלימת חשכה המתלקחת מעמקי הנשמה בדממה רוחשת. , גוף בגוף עקודים ומגע רך פורט צלילים על כינורי תשוקה בתאווה גומעת. , אדוות השקט לוחשת מנגינה ופעמי לב נוסקים בעדנה אל מבואות העונג.

ריקי די

New member
שקט

שקט נפשי מתוך חולצתך הפתוחה, ידיי מהבילות חושפות גופך למבוכה. הלילה שלי כולו מצועף שזור רמזי כוכבים, רוכב על שפתי תשוקה ותכול מבטים רעבים. ובחצות עת נשימתך נעתקת עזות פני כובשת, שפעת ריחות תאווה טובלת גופך באהבה.

שמים1

New member
אמרתי ../images/Emo79.gif

אמרתי לך שגורלי רקום בגורלך כחוטי זהב שזורים שתי וערב. כיין ישןנושן משתבחת אליך פרי הילולי פורשת עלי ערגותיך. אמרתי לך שנעימים לי מחמדיך ניצוץ ליבך מאיר טיפות טל בנפשי, פרושה לפניך רכה ואוהבת לוכדת רסיסי אהבתך בתוכי.

אז,אמרת.....

אמרת שאנחנו שזורים אחד בשני אמרת שככל שעובר הזמן אנחנו כיין משתבחים אמרת שאני כל עולמך מאירה לילותיך אמרת שאני מחייה אותך אמרת שאני ואתה זה הכל אמרת שביחד נעבור הכל אז, אמרת.....

טאKילה

New member
מעטפת הלילה...../images/Emo79.gif

מתוך מעטפת החושך מבטים עורגים בעין לוליינית. , גוף מקמר מתעגל על גוף מתפתל מהתל מלבה היצר בלהט מעורר רוקדים תשוקה.

מחול שכזה

כשהגופות נוגעים שעולים ויורדים כשנושמים כשלוטפים כשיחד מחוללים כשהאושר קורן מהפנים כשיחד בתעועה מתמזגים מחול של תשוקה של מגע של רגש של אהבה

למעלה