אגרוף בבטן

תודה אגוז

אחרי ההתכתבות פה הערב הצלחתי להבין מספר דברים תודה על האוזן הקשבת

אין על מה..ואל תנעלי את עצמך לגמרי

בלי אופטימיות ..נכנסת מרירות..אז יש גם כאלה..כמו זה..אבל..יש גם אחרים.. טובים יותר.. לילה טוב

אין מצב

אופטימיות זה שמי השני. הדבר היחיד שעליו אני נעולה זה שאין יותר לחיות עם מישהו. אם וכאשר יהיה, כל אחד במקומו (כמו שכתבת בהתחלה) שוב תודה ולילה טוב גם לך

d n n a

New member
בוקר טוב../images/Emo24.gif

חייתי במקום כזה שבו הייתי אשמה בהכל, מקום גרוע ופוגע. אדם שלא יכול להכיל כעסים הוא אדם ילדותי ותינוקי- שימצא עצמו בחוץ, עדיף בשבילך, ותודי על כך שלא הספקתם להתחתן!! רק על תאבדי תקווה- קקות יש בכל מקום, אבל יש גם אנשים טובים ונחמדים ומחוברים לעצמם, קחי את הזמן ותמשיכי הלאה! המון כוחות ובהצלחה!

magic40

New member
ואותי מעניין

מה זה תקופה קצרה? כי להכניס מישהו לחשבון בנק שלי או לחיי הילדים שלי או לישון בקביעות במיטה שלי הממממממ צריך קצת יותר מתקופה קצרה

שיברח

אבל רחוק רחוק. ואני בתמימותי חשבתי שסיימנו כיתה א . חיכה שתצאי אחריו ,נו באמתתתתתת. בקשר להסביר לילדים,כמו שמתגרשים ככה גם נפרדים. זה מזכיר לי משהו שהבן שלי הקטן שאל אותי כשנפרדתי מהחבר שהיה לי. יצא שידיד שלי היה פה ואז הקטן שואל אמא מה נתת לX? אחרי מספר שאלות של מה זאת אומרת מה נתתי .הוא הצליח להסביר. "החלפת אותו ב Y אז מה נתת לו במקום." הסברתי שלא מחליפים אנשים,אבל הוא עדיין חושב שהייתי צריכה לתת לו משהו במקום.אבל הוא ילד מיוחד אם עולם משלו.

למעלה