אגרוף בבטן

אגרוף בבטן../images/Emo67.gif

הכל ורוד וזורם על מי מנוחות.. יוצאים תקופה קצרה ופתאום את מוצאת אותו אצלך בבית, באותה מיטה, באותו חשבון בנק.. ומדברים כבר על פרק שני ואפילו מתחילים להזיז עניינים לכיוון חיים משותפים.. ואז פתאום משבר קטן ביחסים, משבר פעוט, משברון והוא לוקח את הרגליים ובורח.. אח"כ חוזר ומתחננן וטוען שזה לא יקרה שנית ויום למחרת שוב עושה את אותו דבר.. בלי הסבר, בלי שום דבר, רק משפט שכל הזמן חוזר על עצמו |הגש|את לא אוהבת אותי, את זו שהורסת,את זו שרוצה לסיים הכל.. בקיצור בכל הטעויות שהוא עושה הוא מאשים אותי... אז זהו, ניגמר ולכי תסבירי לילדים לאן הוא נעלם, ולכי תסדרי את החשבון בנק שבתקופה שלו הלך ותפח... האגרוף בבטן, זה שמלמד אותך שעל טעויות מהדוג הזה לא חוזרים יותר מפעמיים, ואת הפעם השניה עברתי, אז זהו, אין מקום לטעויות נוספות.

ע פ ר ל ה

New member
מזותומרת הכי טוב כל אחד בפינתו?

בהתחלה? באמצע? בסוף? לתמיד? (באופן אישי צריכה להקשיב לנשימות שלו בלילה
)

אין לאן למהר..

כל אחד בפינה שלו..בשלבים הראשונים.. אין אמצע..כי ברגע שהגדרת אמצע..קבעת כבר את הסוף..

סוכנת 66

New member
היי היי תירגעי.

אולי היית פזיזה מידי, זה הכול "בשביל לקלוע למטרה צריך כמה החטאות" אני יודעת שזה כואב, עצוב ומתסכל אבל לפעמים "אנחנו צריכים לפגוש את האנשים הלא נכונים כדי שכאשר ניפגוש את הנכון, נדע להעריך" יגיע אחר שראוי לך ואת, את הלקח מניחה שכבר הפקת.

למדתי את הלקח

ומעבר לכאב נותר לב שעדיין אוהב ולמרות שאני יודעת שיחזור אם רק ארצה, אני יודעת שהוא ימשיך עם הבריחה שלו בכל פעם שטיפה קשה..

סוכנת 66

New member
את יכולה להיתקע שם עוד ועוד....

ואת יכולה לנשוך שפתיים ולהחליט שזה לא מה שמגיע לך להיות חזקה להתגבר ולנסות להמשיך הלאה. נבכה פה יחד איתך מקסימום ומבטיחה לעודד :) בהצלחה.

תודה

אני אף פעם לא חוזרת לאחור ברגע שיצא מהדלת שמתי שלט "אין כניסה" ולאגוז, הלחץ לחיים משותפים ולחתונה בא דווקא מהצד שלו.. מאוד נילחצתי מזה בהתחלה, פתאום אחרי כ"כ הרבה זמן לבד ולהרגלים שלי בין אם הם טובים ובין אם הם רעים, נכנס מישהו לטריטוריה הפרטית שלי ומשנה דברים...

סוכנת 66

New member
בכייף../images/Emo24.gif

מקווה שבאמת תצליחי לא להוריד את השלט מהדלת של "אין כניסה" אנחנו לא בגיל ומצב ריגשי נפשי עם ילדים שישחקו בנו כך. שיילך לשחק במגרש ממול.

אין מה לעשות..יש מחיר לחיים משותפים

את מאבדת משהו..ומרוויחה משהו אחר.. זה סגנון חיים שונה..פחות פרטיות.. יותר התחשבות ושיתוף.. יותר התייעצות והתחשבות בדיעה נוספת.. מצד שני..יש לך מישהו איתך בלילות קרים ובודדים.. יש כתף לבכות עליה.. יש מישהו לסמוך עליו.. יש עוד אדם בחייך.. האלה..האם את מרוויחה מעסקת הבטר הזו או מפסידה.. האם שניכם מרוויחים או שניכם מפסידים. לפי הבריחה שלו..נראה שהוא מרגיש שהוא מפסיד..לא?

מרויח או מפסיד

למה בכלל צריך להתעסק בשאלה הזו? למה במקום לשבת וללבן דברים פשוט לוקחים את הרגליים ובורחים.. אם רק היה יושב ומספר מה מפריע לו במקום רק להאשים שאני לא אוהבת שאני גורמת לו ללכת שאני לא שם מספיק בשבילו... ביום שהלך בפעם הראשונה הוא שולח לי SMS שהוא בחוץ ולמחרת אמר שציפה שאצא אחריו... עם כל הכבוד, יש לי את הילדים שלי ולא אעזוב אותם לרגע לבד בבית כדי לרדוף אחרי גבר, עם כל האהבה שלי.. חוץ מזה, לא עברנו את הגיל של משחקי רדיפה?

סוכנת 66

New member
צודקת.

אפשר להישאר ולנסות להתמודד ואם בחר אחרת, אז שיהיה עיקבי לא מתאים שיילך. כל כאב המשחקים הזה, ממש לא בשבילנו כאבנו מספיק וכואב כל פעם מחדש לגעת שם.

אדם בורח כי לא טוב לו..וחוזר כי

נזכר ברגעים יפים איתה..ורוצה את אותם רגעים.. לא רוצה את הרע..הוא רוצה את הטוב..וכשהוא מרגיש שהרע מתקרב..הוא בורח ... לפני שיהיה רע מאד..

סוכנת 66

New member
אם כך זה המצב.

הוא בהחלט נמושה:) אהבה זה לדעת לאהוב גם את הרגעים הפחות יפים

למעלה