אגנית

סתיו ג

New member
אגנית ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, קנינו אגנית למקלחון מחרס. ואין לנו מושג כיצד מרכיבים אותה. אשמח לקבל עצות וטיפים.

פ123

New member
אגנית....

יש לפרק את הריצוף הקיים ולהניח את האגנית ע"ג טיט במקומה. לשים לב לחבר את פתח הניקוז לאגנית. לאחר מכן יש להשלים הריצוף סביב האגנית ולמלא את המישקים (פוגות)

סתיו ג

New member
תודה, איך מחברים את הניקוז?

פתח המים של האגנית לא ממש מקביל לפתי הקיים. ועוד שאלה, איך מרכיבים את המקלחון עליה?

dadi1

New member
יש צורך

לבצע שינוי מיקום של הניקוז הישן על מנת להתאימו למיקום פתח האגנית, תוך ,כמובן,על שמירת השיפוע המתאים. הדבר כמובן מצריך טיפול מיקצועי. בנוגע להרכבת המקלחון- הוא אמור להיות מקובע בצדדיו לקירות ועל שולי האגנית יודבק בעזרת סיליקון. כמו כן לא לשכוח לבצע מריחת סיליקון טובה גם בצידי המקלחון על מנת להבטיח אי יציאת מים החוצה. בהצלחה

פ123

New member
איך להכניס....................

מצרף סקיצה מקווה שתעזור להבין את העייייסק.

אילן היקר אתה ממשיך לתת עצות למי שלא נראה מבין במה מדובר. הנזק שיגרם באי הרכבה נכונה ומקצועית יגרום לצרות צרורות בעתיד. מה זה לשים טיט ? האגנית צריכה לשבת על בסיס מוצק ויציב ומפולסת בהתאם. ונראה לך פשוט לשנות מיקום ניקוז ? הצינור שבריצפה התאים לפתח הניקוז הקודם, בכדי להתאים לחדש צריך או לקצר ,או להאריך ,נראה לך שמי שלא מבין בנושא חיבורי צנרת פלסטיק יתמודד עם זה ? אתה מכין לו מעין תת קרקעי ? לתת עצות זאת לא חוכמה ,זה רק מראה שאתה יודע. אבל לא זאת היתה השאלה פה. וזה כל ההבדל !

פ123

New member
חובב ציון הנכבד

ראשית נפתח ב"אתה ממשיך....וגו'" למה התכוון אדון חובב בממשיך???!! שנית, אני לא שלחתי אותה לעשות לבד, היא שאלה איך עושים ואני הסברתי...מאד חשוב לדעת, במצב של היום איך להניח אדנית" שלישית, לא מסובך לעשות שום דבר לבד....זו לא מלאכת אומנות, כבר ראיתי "בעלי מקצוע" שווים לתחת. ונסיים... אני לא בא להראות כאן מה האני יודע, אני כבר ילד גדול, כבר לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר, ובטח לא לנפח לעצמי את האגו.

אנשים יכולים לשאול דברים, אבל אתה

כבעל מקצוע, חובתך להגיד, שמקלחון, זה לא להרכבה עצמית! הוא יעשה סיפון, שהמקלחון לא יהיה סירחון? הוא יחתוך קרמיקה, כדי לשתיל את המקלחון? אנחנו יכולים לעזור לאנשים גם בזה, שמאירים להם, מה לא יעשו!!!

tarami

New member
גם לי אין...

לכן יש בעלי מקצוע לא חייבים לעשות את הכל לבד!!!

סתיו ג

New member
כן אבל 1000 ש"ח או אולי יותר

נוספים על התקנה אין לי כרגע. אז למה לא לעשות לבד?

סוף מעשה במחשבה תחילה... לעבודות כאלה צריך בעל מקצוע. מתחילים עבודות כאלה לבד כשברור שאתם מסוגלים להתמודד. לפי השאלה אין לכם מושג בנושא. התקנה כזאת מעבר של להניח את האגנית מחייבת עבודה מקצועית .

Elizab3th

New member
מצטרפת להמלצותיו של חובב ציון...

לפני כשנה עשינו שיפוץ כללי בבית שכלל גם אינסטלציה, היו אצלי 2 אינסטלטורים באמת מעולים, ובתור שכאלו שעוסקים מבוקר עד לילה בתחום הזה, התקשו להניח את האגנית מבלי לפלס אותה ולדעת בדיוק רב היכן נמצאים הצינורות. לכן, ממליצה בחום אך ורק על בעל מקצוע שזה תפקידו ואף אחריותו במידה ויהיו נזקים. בהצלחה.

tarami

New member
אם אין לך אל תקנה!!

אם אתה שואל איך מרכיבים אז זה ברור שאתה הולך לפשל מכיון שלא לומדים הרכבת אגניות או כל דבר שדורש בעל מקצוע דרך שאלה בפורום(נו באמת!!) זה ברור שהעבודה לא תהיה מקצועית ובדר"כ אנשים כמוך בסוף משלמים יותר בגלל שניסו לקצר דרכים או שלא מגיעים לתוצאה הרצויה וחיים עם זה!!

סתיו ג

New member
תגובות

קודם כל לא צריך לתקוף. השאלות מטומטמות כי אני שואלת. בעלי יעשה את העבודה שהוא בעל מקצוע מאוד טוב!!! והוא גם מבין בזה הרבה יותר ממני, רק רציתי להיות מוכנה על כל מקרה. אני רוצה להודות לאלו שענו, אפילו עם סייגים. ורוצה להגיד לכל השאר, שהתגובות שלכם ממש חסרות טאקט. אין צורך לתקוף אפשר להסביר בשפה יפה, שהעבודה מאוד קשה ומורכבת. ולא ללעוג ולהעליב. תודה בכל אופן

../images/Emo140.gif התגובות היו בהתאם למה ששאלת,ולאיך שהצגתם את עצמכם. אם היית מספרת לנו שבעלך בעל מקצוע ומבין ענין ,היינו מאחלים לו ולך הצלחה .והיית חוסכת לנו את כל השרשור הזה. אז שיהיה בהצלחה בכל מקרה ../images/Emo45.gif.

tarami

New member
לכל העדינים והעדינות...

ולגברת הנכבדה בפרט. ראיתי תגובות כביכול של "נפגעות" לא פעם בפורומים השונים(ולא ממני) והדברים חייבים פעם ולתמיד להיאמר!! אני לא מזהה בתגובות שקיבלת שפה מלוכלכת,קללות או כעס ותוקפנות שדורשים ממך להסתלק מהפורום, בסך הכל אנו לא נמצאים פנים מול פנים ובסיכומו של דבר מדובר במילים!! אז נכון לפעמים יש תגובה שמלווה בביקורת ואולי לפעמים לא הכי נוח או נעים לשמוע אותה אך בוודאי שיש לה מקום כאשר השאלה "מטומטמת"- (לפי דברייך שלך) אבל מפה ועד להאשים בתוקפנות והתנפלות וכל מיני סיסמאות של אגרסיות שליליות זה פשוט חוצפה!! יש צורך להתגבר קצת על רגשי הנחיתות והביקורתיות שלך (במיוחד באינטרנט) ולדעת לקחת מהתגובות את מה שצריך!! אני מציע שכולנו נהיה בוגרים ונפסיק אם התייפיפות הנפש הזו אין לה מקום בחיים האימיתיים ובטח לא בפורום הזה

בדרך כלל אני בעד לנסות לבד

כל עוד הנזק שעלול להגרם הוא מאוד קטן הפעם לא ממליץ לך להתקין לבד אדנית.. הנושא הרבה יותר מורכב ממה שנראה לך והנזק שעלול להיגרם לא יסתכם בתיקון שפכטל.. ובסוף כל העסק יעלה לך כפול קח בעל מקצוע

למעלה