אגלי טל אהבת

אגלי טל אהבת ../images/Emo23.gif

אגלי טל אהבתך מלחלחים את לבי שנרעד,שנצמד לרחשי לבך. אגלי טל אהבתך מרווים את גופי שנרעד,שנצמד לגוף שלך. אגלי טל אהבתך מטפטפים מעוררים את מחשבתי למלים,לשירים הם נוגעים נצמדים,מחיים אגלי טל אהבתך מקיצים אותי מביאי אותי לפריחה באגלי טל אהבתך אתה מביא אותי לתקופה שבה אני פורחת באהבה

odo13z

New member
מחר...

זולגות טיפות הטל ומתאדות, עם צפרירי הבוקר. רוח כדים חמה תגיע ממזרח. חשרת העננים עוד תתפזר לאופק. שמש חדש תזרח יאיר הלב המבוייש והרועד. ימים טובים יבואו האהבה עוד תלבלב. ואת עוד תזכרי מתוך דימעה סולחת רגעי כאב.

ישנן רוחות ../images/Emo79.gif

ישנן רוחות הנושבות על פני בתוך ימי מגיחות בלילותי פורעות שערותי לעיתים הן רוחות עצב וגעגוע בהם השמים קודרים זכרונות של כאב מלא בגעגועים לעתים הן חמימות מרגיעות מנחמות לוחשות על תקוות והתחלות חדשות ישנן רוחות בחיינו הנושבות וחולפות עלינו odo13z מקסים
נהנתי מכל מילה

מולוקו

New member
יש ימים

יש ימים שבהם את קרובה ויש ימים שבהם את רחוקה יש ימים שהעולם סביבך סובב ויש ימים שאת סביב העולם סובבת יש ימים תפארת שמנייך מעלה ניחוח אישה שבך יש ימים שאני ישן בלעדייך נכבל באזיקים מעונה בכבלים יש ימים שאני לא ישן איתך ואת לא ישנה איתי לילות לבנים שאנו ערים מחובקים ושותקים , חבל על המילים כשאנו נושמים את האוויר האחד של השני.

בלילות בהם אני לא איתך

ובלילות, בהם אתה לא במיטתי. חום גופך, כה חסר לי. החיבוק שלך, היד המטיילת שלך. לקום,ולהתעורר, מבלי הבוקר טוב הזה שלך. לפקוח עיניי, מבלי לראות אותך. מבהיר לי... כמה אני, אוהבת אותך. כמה אני, מחוברת בכבלי אהבה אליך . אל גופך, ואל נשמתך, אל הלב הזה שלך. הריח שלך על הכרית, מהפעם האחרונה. מצמידה אל פני, ומסניפה עד לטיפה האחרונה. לוקחת אותך תמיד איתי אתה הרי חלק מלבי בכל רגע בלעדיך אני מתגעגעת אליך. מולוקו
כמו תמיד אצלך

מולוקו

New member
אני לך ציפור

בימים שאני לא איתך האצבעות שלי לא מטיילות רק המחשבות משוטטות. מנסה להגדיר מחדש את הסרטים שאני רואה בחלומות ואת לא מפסיקה להופיע לי שם כל סצנה הגוף שלי נאנק אני נוגע ולא נוגע , אני בסרט. את עומדת מולי עירומה קוראת לעברי תיגר, עם שני עופרים, תאומי צביה וגוף של לביאה לטרף דרוכה. אני מתעלף ממך כמו כלום, שדייך מצפינות סוד מועומדות לאוסקר עם פיטמות ורדרדות לשפתיי לוחשות כמו גחלים, שורפות לי את הלשון. אני מגמגם מילים, כל פעם שתיים או שלוש הצחוק שלך מתגלגל , והגוף שלי מתלהט עינבל פעמוניך מתנגן , ניגון של תפילה השפתיים שלך פעורות , אני לך ציפור.

אל תפסיק...

צחוק ענבלים שירים ומילים תשקות יצרים פרפרים מבטים להט החרב המתהפכת אותך בגופי אני לופפת חובקת אותך קרוב לגופי מרעיפה עליך את אהבתי הרי לך נתתי חמדתי ובך אני נותת אמוני בוא ושקני מיין הילולים בוא וצא איתי במחול שדים עשן גופרית אש ולהבה כולי בוערת כשאני איתך לוחש לי מילים כותב לי שירים יכלו הימים ואתה, לעולם אל תפסיק לשורר לי אהבהבים אתה זה הגורם לי לפרוח אותך לא ארצה לעולם לשכוח

למעלה