אגלי טל אהבתך

אגלי טל אהבתך

אגלי טל אהבתך מחלחלים אל לבי שנרעד,שנצמד לרחשי לבך. אגלי טל אהבתך מרווים את גופי שנרעד,שנצמד לשלך. אגלי טל אהבתך מטפטפים מעוררים את מחשבתי למלים לשירים הם נוגעים נצמדים מחיים אגלי טל אהבתך מקיצים אותי מביאי אותי לפריחה באגלי טל אהבתך אתה מביא אותי לתקופה שבה אין עונָה לאהבה.

מולוקו

New member
עקידה

אגלי אהבתך עוקדים אותי על מזבח תאוותך עוקד והנעקד והמזבח את עושה בי כרצונך ככל העולה על תשוקת. ך מקדשת בי את מאוויך שורטת אותי במסרקות של אהבה עוגבת מקיימת בי מיזמוטיך לאור היום ובחשכת הליל בעלות השחר ובצאת החמה. אשת חיל מי ימצא ? מצאתיה ואחדל חפש אני על מזבחה עולה.

טעיתי כשה אובד

כשה אובד טעיתי, הייתי פתייה יצאתי לשוטט לחפש את שנפשי אהבה בגאיות בעמקים בהרים חיפשתי את אהבתי עזבתי עדרי, והלכתי בעקבות אהבתי אך טעיתי בדרכי ולא היה מי שיורני יכוונני לחזור לצור מחצבתי ואתה יצאת לחפשני אותי, כבשת הרש והדל. ולרגע לא אמרת נואש או חדל. משום מקום לפתע הגחת באת אלי ואותי אספת אל גופך החסון הצמדת לחשת מילים נתת ביטחון בזה הרגע ידעתי זה בדיוק המקום. הנחתי ראשי עליך ונרדמתי יגעה מחיפושי מאושרת מחלומותי אל מקום המבטחים שלי, בסופו של דבר הגעתי לא לחינם יגעתי ודרשתי כי הנה את הרועה הנאמן שלי מ צ א ת י !

מולוקו

New member
רועה משה

אתמם בתמימותך וכמשה אל הסלע כרועה על עדריו אשא אותך על כפיים כנשר על גוזליו ירחף אף אנוכי ארחף עליך שה תמים שה מתמם אתמם בתמימותך.

מזמור שיר

מזמור שיר מוקדש לך בנבל וכינור אנעים לילותך בצילצלי שמע אשורר על אהבתך בתופים ובמחולות בעוגב וחצוצרות סינפוניית אהבה אשיר לך ובשירי אהלל אותך אלחין אהבה כמיהה חיבה געגוע נהייה בוא אהוב אשורר איתך על אהבה מזמור שירי זה מוקדש לך.

מולוקו

New member
מקודשת את

אקדש אותך חלת דבש אשורר לך שיר מזמור פלסף של ורדי אזמרה שלושת הטנורים אקבצנה אאידה שלי יפתה נשגבה חכי לי כי אשוב המתיני בקול בריטון אשוררה ואותך אקדשה.

מקודשת....

מקודשת אני לך במילים מקודשת אני לך בשירים מקודשת אני לך במזמורים מקודשת לך בעוצמה בהערכה סגידה אהבה להט תשוקה מקודשת, מקודשת,מקודשת לך.

למעלה