כמה אתה חושב שהאג"ח הזה שווה בפירוק?מההודעה עולה שביום ד הקרוב (ב 03.06.26) יתקיים באגח החברה מסחר למשך 20 דקות בין השעה 17:05 לבין 17:25.
התנודה במחיר לא מוגבלת.
אף אחד לא יודע כי אף אחד לא יודע מה היקף המעילה, האם וכיצד נפגעו 16 הנכסים המשועבדים לאגח (דרך שעבוד כפול)כמה אתה חושב שהאג"ח הזה שווה בפירוק?
נניח שהאופ תכניס לנאמן האגח 6M$.הוחלט למכור את אופציית הפוט על הדולר וככה לנעול רווחים.
חבל רק שהדולר שינה מגמה והחל לעלות בימים האחרונים (מ 2.81 ל 2.89 עכשיו), מאז שבנק ישראל דיווח שמתכננים עוד הורדות ריבית השנה.
סימד הולדינגס- תוצ' אסיפת אגח א' מיום 4.6.26-אישור מימוש אופציה ולסגור את פוזיציית גידור שער המטבע כהגדרתו בזימון אסיפה | מאיה - אתר הבורסה
דוקא בגלל הקרנות הסולידיות, כמו שכתבת, והגילוי על הלוואות חדשות של מעל 100M$ שבעלי השליטה לקחו, אני מהמר שיסגור מתחת ל 47.מחר יתקיים מסחר חד פעמי בנייר, לקראת הנעילה, ולאחר מכן הנייר יהפוך ללא סחיר.
הווליום צפוי להיות גבוה שכן קרנות סולידיות צפויות להעיף אותו מהתיקים בכל מחיר, וקרנות HY יקנו.
סימד הולדינגס- גריעה ממדדי הבורסה ומסחר פתיחה נפרד לאג"ח א' של סימד הולדינגס לימיטיד | מאיה - אתר הבורסה
נרשמה עיסקה גדולה מחוץ לבורסה בשער 47, לכן זה ניחוש ראשוני שלי היכן הנייר יסחר.
על סמך מה אתה מעריך ריקוברי של 40 אג'? אחרת אין שום טעם לחכות שנה לפחות...אני מוכן לקנות עד 20 אג' לא יותר מזה.
לדעתי, ב 20 אל תטרח לתת הצעה כי לא תתפוס.אני מוכן לקנות עד 20 אג' לא יותר מזה.
wow. שמתי לימיט גבוה בהרבה. לגמרי מרוצה מהקניה, ועם שער 29 אין לי בעיה להפגש עם הפארי גם בעוד 3 שנים מהיום.נסגר ב 29
אותו דבר בדיוק רק שהתחלתי ב86 ואיזנתי את זה היום על שער ממוצע של 40 ומשהו.wow. שמתי לימיט גבוה בהרבה. לגמרי מרוצה מהקניה, ועם שער 29 אין לי בעיה להפגש עם הפארי גם בעוד 3 שנים מהיום.
בגלל הקניה הראשונה הנמהרת שלי, בקידומת 6, המחיר הממוצע יוצא בקידומת 4. מילא. מקווה שגם בזה נרוויח לא רע.
ברכות למי שקנה עכשיו בשער 29. אחלה קניה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.