אגח זבל חדש - סימד

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
עו"ד גיסין מסביר שלנאמן יש 15M$, יש אופציית פוט דולר השווה 7M$ וחשוב שהעסק של הקייטנות ימשיך לפעול בקיץ הקרוב.
הם הסבירו שהדירקטורים הישראלים פועלים לטובתנו, הנושים, וניטרלו את ה 2 של בעל השליטה. בשבוע הבא כנראה תהיה עוד אסיפה.

נערך לאחרונה ב:

Reem88

Well-known member
מההודעה עולה שביום ד הקרוב (ב 03.06.26) יתקיים באגח החברה מסחר למשך 20 דקות בין השעה 17:05 לבין 17:25.
התנודה במחיר לא מוגבלת.
כמה אתה חושב שהאג"ח הזה שווה בפירוק?

dw

Well-known member
מנהל
המסחר נדחה בכמה ימים...

dw

Well-known member
מנהל
הוחלט למכור את אופציית הפוט על הדולר וככה לנעול רווחים.
חבל רק שהדולר שינה מגמה והחל לעלות בימים האחרונים (מ 2.81 ל 2.89 עכשיו), מאז שבנק ישראל דיווח שמתכננים עוד הורדות ריבית השנה.

סימד הולדינגס- תוצ' אסיפת אגח א' מיום 4.6.26-אישור מימוש אופציה ולסגור את פוזיציית גידור שער המטבע כהגדרתו בזימון אסיפה | מאיה - אתר הבורסה

yel5

Well-known member
הוחלט למכור את אופציית הפוט על הדולר וככה לנעול רווחים.
חבל רק שהדולר שינה מגמה והחל לעלות בימים האחרונים (מ 2.81 ל 2.89 עכשיו), מאז שבנק ישראל דיווח שמתכננים עוד הורדות ריבית השנה.

סימד הולדינגס- תוצ' אסיפת אגח א' מיום 4.6.26-אישור מימוש אופציה ולסגור את פוזיציית גידור שער המטבע כהגדרתו בזימון אסיפה | מאיה - אתר הבורסה
נניח שהאופ תכניס לנאמן האגח 6M$.
נאמן האגח מחזיק גם פקדון עד לחתימת הסכם DACA בסך 15M$.
2 הסכומים הללו מבטיחים החזר של 9.5 אג' לאגח.

dw

Well-known member
מנהל
מחר יתקיים מסחר חד פעמי בנייר, לקראת הנעילה, ולאחר מכן הנייר יהפוך ללא סחיר.
הווליום צפוי להיות גבוה שכן קרנות סולידיות צפויות להעיף אותו מהתיקים בכל מחיר, וקרנות HY יקנו.

סימד הולדינגס- גריעה ממדדי הבורסה ומסחר פתיחה נפרד לאג"ח א' של סימד הולדינגס לימיטיד | מאיה - אתר הבורסה

נרשמה עיסקה גדולה מחוץ לבורסה בשער 47, לכן זה ניחוש ראשוני שלי היכן הנייר יסחר.

yel5

Well-known member
מחר יתקיים מסחר חד פעמי בנייר, לקראת הנעילה, ולאחר מכן הנייר יהפוך ללא סחיר.
הווליום צפוי להיות גבוה שכן קרנות סולידיות צפויות להעיף אותו מהתיקים בכל מחיר, וקרנות HY יקנו.

סימד הולדינגס- גריעה ממדדי הבורסה ומסחר פתיחה נפרד לאג"ח א' של סימד הולדינגס לימיטיד | מאיה - אתר הבורסה

נרשמה עיסקה גדולה מחוץ לבורסה בשער 47, לכן זה ניחוש ראשוני שלי היכן הנייר יסחר.
דוקא בגלל הקרנות הסולידיות, כמו שכתבת, והגילוי על הלוואות חדשות של מעל 100M$ שבעלי השליטה לקחו, אני מהמר שיסגור מתחת ל 47.
לא מחזיק.

dw

Well-known member
מנהל
כתבה אופטימית. מציע לקחת בעירבון מוגבל שכן ישנו בלוק מוסדי עצום בנייר שינסה היום לצאת, ולכן כדאי בשבילו להפיח אופטימיות.
ועדיין? זה עוד מידע מעניין שמגיע אלינו. :unsure:
אני מתכנן לקנות משהו. נראה איך הנייר יסחר.

פרשת סימד לקראת סיום? משקיעים רוצים לקנות את הנכסים - גלובס

סימד הולדינגס- התקבלו מספר פניות ראשוניות ולא מחייבות ממספר קבוצות משקיעים המעוניינים לרכוש את נכסי החברה (כולם או חלקם) בסכומים משמעותיים- המשך | מאיה - אתר הבורסה

dw

Well-known member
מנהל
wow. שמתי לימיט גבוה בהרבה. לגמרי מרוצה מהקניה, ועם שער 29 אין לי בעיה להפגש עם הפארי גם בעוד 3 שנים מהיום.
בגלל הקניה הראשונה הנמהרת שלי, בקידומת 6, המחיר הממוצע יוצא בקידומת 4. מילא. מקווה שגם בזה נרוויח לא רע.
ברכות למי שקנה עכשיו בשער 29. אחלה קניה.

THE_ENDLESS

Active member
wow. שמתי לימיט גבוה בהרבה. לגמרי מרוצה מהקניה, ועם שער 29 אין לי בעיה להפגש עם הפארי גם בעוד 3 שנים מהיום.
בגלל הקניה הראשונה הנמהרת שלי, בקידומת 6, המחיר הממוצע יוצא בקידומת 4. מילא. מקווה שגם בזה נרוויח לא רע.
ברכות למי שקנה עכשיו בשער 29. אחלה קניה.
אותו דבר בדיוק רק שהתחלתי ב86 ואיזנתי את זה היום על שער ממוצע של 40 ומשהו.
ב29 זה עסקה לא רעה בכלל, לנאמן יש פיקדון ששווה 9 אגורות + שעבודים שהשווי שלהם ב31.12 היה 282 מיליון דולר.

למעלה