אגזוזים

מיצו

New member
אני חושש שאתה טועה

(אם כי דודי שמש שעברו הסבה לדודי פליטה אכן לא יתאימו למה שהיצרן מתכוון, אבל אנחנו מקווים שלא מדובר בכאלה דודים). לא מעט טכנולוגיה, צ'יפים, פאוור קומנדרים ומפות הצתה שונות פותחו בדיוק למטרה זו. וכן, במערכות הממוחשבות של האופנועים היותר חדשים (מן הסתם גם לא בדגמים הזולים מאוד) המערכות מתוכננות כדי לזהות שינויים כאלה ואחרים, ויצרני האגזוזים האיכותיים עובדים ככה שהמערכות שלהם יספקו שיפור בביצועים ולא רק בסאונד. במקרים בהם יש צורך, יצרן מערכת פליטה איכותי גם יכוון אותך להתקנה נכונה + השינויים הנדרשים. אם אתה חושב ש- After Market של שיפורי מנוע הוא לערסים בלבד אני ממליץ לך להסתובב קצת במדינות "מתוקנות". אם אתה מאמין ששיפורים שכאלה רק דופקים את הכוונה המקורית של היצרן, אתה אולי צודק בזה שהשיפור, אם נעשה טוב, מוציא מהמנוע הרבה יותר ממה שהתכוון היצרן. אתה מוזמן לפגוש בעלים מאוד נחמד של ZX-12 שאוכל לארוחת בוקר כל אופנוע "סטנדרטי", כולל שלי, אבל את הכסף שהוא שם על השיפורים אצלו אדם אחר היה שם למקדמה עבור הבית החדש שהוא רוצה לקנות. רק נקודה אחת צריך להוסיף, והיא שאם השיפור נעשה בצורה לא נכונה ו/או הרכיב שהוחלף הוא לא איכותי, זה עלול, ובמקרים רבים יגרום בפועל לנזק למנוע (בטווח קצר או בטווח ארוך). בנוסף, ישנם שיפורים כאלה שמחייבים גם חיזוק של רכיבים אחרים על מנת שיעמדו בעומסים.

lazybones

New member
הסתובבתי קצת בחו"ל

במקור נולדתי שם, בחו"ל. וגם חייתי כמה שנים במדינות אחרות, לפני 4 שנים חזרתי לכאן, אגב. נולדתי במדינה שהוציאה כמה אלופי עולם בספורט מוטורי. ארגנטינה. been there, done that. אגב מיצו, יש לנו חברים משותפים. לא אפרט כאן. גם בחו"ל יש ערסים. אתה ישראלי אז אתה לא מזהה. מה שאני טוען הוא. אף אחד כאן לא רוכב ברמה מספיק גבוהה בשביל להתחיל לשפר אופנועים שהם כבר מעל לרמה שלו, על חשבון רעש, זיהום אוויר, כסף, אורך חיים ואמינות של מנוע. אז המסקנה שלי היא, מי שעושה את זה, עושה את זה מהסיבות האלה: 1. יש לי כסף, תראו. 2. תשמעו, אני כאן. 3. בואו תראו כמה אני מגניב. 4. וכולי. קרבון שמרבון. הכל אוונטה.

ב ו Z י

New member
קרבון זה אוונטה?!

נותר רק להסיק שאתה קנאי צר-עין וכנראה סובל מחרדות פוסט טראומטיות עקב אופנוע זה או אחר שעבר לידך וניפץ את זגוגיות משקפיך.

lazybones

New member
כן, קרבון זה אוונטה

אני סובל מקנאת פין ולכן אני מרכיב על האופנוע שלי אבזרים דמויי בולבול? מה קרה? פגעתי לך בציפור הקרבון? קנית קרבון ועדיין מישהי בג'ילרה ראנר נתנה לך בראש? אם כל התשובות נכונות אז כנראה ש... אתה מאלה שמאשימים אחרים תמידית בקנאות, תמיד יש להם רכב הכי שופוני בעולם וכתוב להם מאחורה "ימותו הקנאים". כאילו שכולם כל הזמן מקנאים בהם. תקנא יא מניאק תקנא. יש כאלה שכסף ורכוש זה לא כוס התה שלהם. תתפלא. והם לא מקנאים. אני מכיר רבים כאלה. למה קנית אופנוע במיליון דולר ושמת עליו אביזרים בחצי מיליון דולר? לא בשביל לנקר עיניים? ואם יש כאן מישהו שלא מתרשם מקרבון או מבלינג בלינג אז הוא יהיה חייב להסתכל, בגלל הרעש. כולם להסתכל ולא לקנא. פחחחח...כמה חוסר מודעות עצמית. אתה יודע שיש אנשים בטראומה ממלחמות והרעש של האגזוזנים פוגע בהם כי זה נשמע כמו אזעקה? אתה יודע שהרעש הזה לא נעים? אתה יודע שבגלל האגזוזנים יותר אנשים שונאים אופנועים?

iec

New member
המחזור הזה דופק לבחורות את הראש לפעמים../images/Emo67.gif

עוד כמה ימים וזה יעבור תאמיני לי...בנתיים לשכב ולנוח- עזבי את המחשב בצד ותני לראש להתנקות.

ב ו Z י

New member
רעש אגזוזים נשמע כמו אזעקה?... אההה..

אתה מדבר על 4 בשורה... לאופנוע שלי יש רעש של מכונת ירייה. אשמח להזכיר לך את מה שהדחקת אם הספקת. אולי הרעש לא נעים לכל מיני עוברי אורח מבוהלים אבל אותו רעש גם יכול להציל חיים. פתאום כולם מפנים דרך, גם אוטובוסים. וגם קלנועיות, כמו שלך.

iec

New member
בקיצור...כל האופנוע ש'ך עוונטה ../images/Emo67.gif../images/Emo168.gif|

Tao9

New member
../images/Emo45.gif לייזי, אני מכבד אותך כבן אדם

ואני ממש לא מזלזל בידע שלך (בעיקר מהסיבה שהוותק שלך בעולם הזה קצת יותר גדול משלי), אבל כניראה שיש דברים שאתה לא מבין בהם מספיק, או שכן מבין אך מדבר מתוך קינאה כזו או אחרת ואטימות. אדם שמשפר אופנוע ברמה כלשהי לאו דווקא עושה זאת על מנת להראות לכולם שהוא רוֹסי (ולמי שלא ראה את הניקוד, הכוונה היא לוולנטינו). גם רוכב ממוצע, יכול לתת מעצמו עוד קצת בעזרת שיפורים והתאמות אישיות של האופנוע (כן, גם בולמים של אוהלינס נחשבים שיפור). אז נכון, מערכת פליטה לא משפרת את הישיבה על הכביש, אך היא כן תורמת לדברים אחרים שבצורה ישירה או עקיפה כן משמעותיים לרוכב, או לפחות לאחד שעושה זאת לא מטעמי שופוני. ברור שרוכב טוב על אופנוע סטנדרטי יוכל להוציא הרבה יותר מהאופנוע שלו מאשר אחד ממוצע על אופנוע משופר, אך יכול להיות שאותו רוכב ממוצע, שלדעתו הגיע לטופ ליין שלו, ירגיש שאם שינויים מסויימים הוא יוכל לתת מעצמו יותר. (יותר עניין פסיכולוגי, אך מעשי במידה מסויימת גם כן). יאלה סוף סוף הבייתה היום... ערב טוב אנשים! אה, ובקשר לזה שיש המשקיעים על האופנוע שלהם כמיקדמה על בית- נדבר על זה כשניתראה ביום מן הימים באחד מהמפגשים. צריך לראות כדי להאמין
(ולא מדובר בילדיי עשירים).

villain

New member
בוזי, ש לך דוקאטי, כל הכבוד, באמת

עדיין, לא כל מי שחושב אחרת ממך מקנא בך.

h a j b i

New member
למהנדסים של הונדה יש לפעמים שיקולים שונים

תקנות זיהום, תקנות רעש, אמינות, הורדת עלויות וכו. לא כל זה רע.

C O L T

New member
כן, צודק, תפנה את NEED לוויקי, שילמד משהו!

אם יש ספק, אני עם אגזוזים רועמים וגם אורות זוהרים על האופנוע. ועל הז' שלי ההספק והמהנדסים, גם הפוזה. אם שועל מת היה משיג את אותה המטרה, הייתי קושר שועל מת לאופנוע. אני פשוט לא רוצה שידרסות אותי נהגי ה"לא ראיתי". אתה יודע מה, גם דעתך לא משנה הרבה, במיוחד שאתה גם לא חזק בידע והרי אתה לא תמנע תאונות בשבילי ולא תשכב במקומי בגבס, אז אתה לא ממש רלוונטי ולא נורא אם תפסיד רבע אחוז שמיעה בגלל שעברתי לידך.

redrider

New member
תזהר!!!

שהשד הרוסי לא יצא שוב מהבקבוק
תוך שניה כל הרוסים יתחילו לתרגם

lazybones

New member
אתה טוען שאין לי ידע?

עובדה שאני לא צריך אגזוז או אורות זוהרים בשביל לשרוד ואתה כן. חזרתי לאופנוע לפני 3 חודשים אחרי הפסקה של 6 שנים. היו לי שתי נפילות ב 7 שנים על דו"ג.לא נפגעתי פיזית בכלל מעולם. טפו. גם לא האופנוע. אבל אתה יודע מה? אתה בדיוק הדוגמא לישראלי המכוער שלא אכפת לו לעבור ליד סבתא שלי ולהבהיל אותה עם אגזוז רועש. אתה בדיוק כמו אלה שאתה טוען נגדם שלא אכפת להם ממך, לך לא אכפת מהסביבה. תן לי לנחש, אתה גם לא עושה מילואים כי אתה לא פראייר. מתאים לך ג'יפ.

iec

New member
חבוב אין לך ידע...וזו לא בושה!

מאחורי 21 וקצת שנות רכיבה ללא תאונות...איזה גבר גבר אני אה?! אבל מה שכן יש לך-זה ידע ענק בזיבולי שכל! אני מקווה שלפחות מנגל אתה יכול לתפעל אחרת מיצו יכעס מאוד

lazybones

New member
אגב ידע...

עשיתי מבחנים שבוע שעבר למכון אבני לעיצוב תעשייתי. במבחנים בודקים ידע כללי וראייה תלת מימדית. הוצאתי את הציון הכי גבוה וקבלתי מלגה. אז אין לי ידע? עוד כמה ימים אני מקבל את זה בדואר ואני מצלם ומצמיד לפוסט שלי אם אתה לא מאמין. האמת, אני בעצמי מופתע. מנגל? אני אתפעל מנגל? מה אני? מזרחי? אתה מביא את הבשר, מיצו את הבירות וחג'בי יתפעל את המנגל לפי הוראות מדוייקות שלי. אל תעצבן אותי, יש לי מילואים עוד כמה ימים, אני קרבי וחוזר הביתה עם הנשק אז אני מצפה לסטייק עשוי היטב אבל עסיסי, לא הזבל שמגישים פה במסעדות חצי נא מבפנים ושרוף בחוץ. סתם צוחק...אני יעבוד על המנגל, יפתח לכם את הבירות, הכל על חשבוני ואתם יכולים לעשות לי בוקקה בסוף. אם אתה לא יודע מה זה בוקקה, תעשה חיפוש בגוגל: bukake

למעלה