אגזוזים

C O L T

New member
אנו נשתחווה לך במפגש הבא, עד הרצפה.

ואו, מלגה, גדול. אפילו ננשק את סוליות נעליך. אבל זה לא ישנה את העובדה שכתבת שטויות על האגזוזים, אין ואין לך ידע בנושא הזה ולא משנה לי אם תהיה נשיא מכון וויצמן. עם מה שכתבת כאן, נראה שאתה סתם
, בדיחות שלך גסות ועלובות, בגובה האסלה וברמה של כיתה ג' באום אל פאחם. לך... תעשה חיפוש בגוגל. תבדוק שם בוויקיפדיה בעברית מה פרויד כתב על כאלה שקוראים לאחרים "אגזוזן".

iec

New member
תגיד...אתה אמיתי?../images/Emo67.gif

שכן שלי שאובחן כבעל בעיות מוטוריות קשות ובעיות קשב וריכוז הוציא במחן הזה 98...סה"כ תיכנון אנדרטה\פסל מחתיכות קרטון ועץ וקצת בקבוקי פלסטיק שמצא ברחוב-שפך עליהם דבק פלסטי ועירבב...עשו ממנו גאון הדור!!!! נראה לי שאבקש ממנו לעשות לי כיוון שסתומים בטיפול הגדול הבא... אחי (הלא ביולוגי)...אתה לא בריא! טפל בעצמך...בבקשה!!!

I O R

New member
אין אין תשמע, הפורום הזה שווה כל שניה פשוט../images/Emo70.gif

iec

New member
זה לא פורום...זה דרך חיים!!!../images/Emo67.gif

יש פה ייצורים מכל הסוגים...עוד מעט יגיעו מהנשיונל ג'יאגראפיק לסקר פה סקופים

I O R

New member
עוזב חבל עליהם, הקימו אחלה של אימפריה שם

אם הם יתוודעו למה שהולך פה הם סתם יוותרו מחוסרי עבודה לא חבל

Bearing

New member
אין לך שום ידע רלוונטי לאופנועים

בטח לא ידע טכני ( בעצמך כתבת שאתה חושב שיש רעש לבועות אוויר וגם הודית שאין לך מושג ), אז עברת איזה מבחן למשהו בעיצוב, יופי, יש פה מספיק אנשים עם תארים גבוהים במקצועות וממקומות קצת יותר נחשבים מאבני. שהם במקרה גם בגיל כפול משלך ויש משמעות לידע שלהם וגם שווי כספי לא מבוטל, מעניין כמה מישהו מוכן לשלם לשעת "הידע" שלך, מינימום בבורגר ראנץ'???? אהה, אולי על הבוקקה ישלמו לך יותר. אם עדיין לא הבנת אנשים ברובם אוהבים להרכיב שיפורים ושינויים לאופנוע שלהם, כיף להם מהחבילה של הסאונד, הלוק, הורדת המשקל ותוספת הכוח של אגזוז כזה, כמו כל שיפור אחר באופנוע. זה שאתה חושב מבלי שיש לך ידע טכני כלשהוא ובטח מעולם לא רכבת על אופנוע כבד עם/בלי השיפורים המדוברים שאתה ה"אוטוריטה" לעינייני "ידע ושיפורים" אז אל תצפה שאנשים פה שעברו אופנועי ספורט רבים תחת ידיהם יסכימו עם מישהו חסר כל נסיון בנושא כמוך.

kramberg

New member
פשש מכון אבני, לא קיבלו אותך לבצלאל ושנקר?

לך תעשה לעצמך בוקקה.

kangal

New member
רגע, אז מה שתלוי לך מה"דשבורד" של ה"אוטובוס"

זה לא שועל מת

NeeD 4 SpeeD

New member
אתה אופנוען או שאתה סתם כותב פה?

מהנדסי הונדה יושבים ומתכננים אופנוע בתור חבילה כוללת לצרכן , כאשר חברות האפטרמרקט לוקחות חלק מסויים מהפאזל ,כמו מערכת פליטה , בולמים , בלמים , צמיגים ומתכנים את החלקים הבודדים האלה לביצועים מקסימליים . אני לא חושב שמי שקונה לאופנוע מערכת פליטה שעולה כמו קטנוע ממוצע , הולך להתקין אותה אצל "דוד ובניו" . לא צריך להיות וולנטינו רוסי כדי להנות מיתרונות של אופנוע קל .אופנוע יותר קל הוא הרבה יותר קל לשליטה . רעש בזמן רכיבה : רוב הרעש בא מהרוח , כמו שכבר אמרו לך פה . במהירות של 100 קמש יש רעש של +- 100 דציבלים עם קסדה סגורה , גם בקסדה הכי שקטה בעולם זה לא ישתפר משמעותית , הפתרון היחיד הוא אטמי אוזניים. אגב במהירות כזאת , רעש האגזוז הוא זניח . "רעש" זה משהו שמייחד את האופנוע שלך וזה גם חלק גדול מההנעה ברכיבה לדעתי .

lazybones

New member
כמה קל?

כמה משקל אפשר כבר להוריד? מערכת הפליטה היא חלק מהמנוע, יש לה תפקיד חשוב בזרימה של הגזים. אני לא מאמין שהשיפור וההשקעה במערכת פליטה משתלמים בשקלול כללי של צריכת דלק, אמינות, רעש והמחיר שזה עולה. ואני לא מאמין שיש בארץ הרבה אנשי מקצוע שיודעים למדוד קומפרסיה הפוכה ברמה שעושים את זה במפעל של האופנוע ולהתאים את מערכת הפליטה למנוע ברמה של השוואת לחצים. לכן המסקנה שלי היא שמי שמשפר מערכת פליטה באופנוע ספורט שיש לו גם ככה הרבה כח והוא קל עושה את זה למטרת דאויין. אני לא מוכן לקנות אופנוע משומש משופר למשל. רק עם חלקים מקוריים. תמשיך לחשוב מה שאתה רוצה ואני אחשוב מה שבא לי. ואם אני אופנוען או לא זה לא בשבילך להחליט. אני לא אתחיל לספר לך איך אבא שלי היה מרכיב את אמא שלי על האופנוע שלו כשהיא היתה בהריון איתי בבטן בארגנטינה לפני שחלמת מה זה סטרטר וששם כל המשפחה היתה רוכבת על האופנוע בלי קרבון ובאיזה רמה של רוכב אבא שלי היה בלי קסדה ובלי שטויות. ולא על הג'ילרה (האקזוטית) שהיתה לו או ההונדה לפני שבארץ בכלל ידעו מה זה. ולא על התרבות המוטורית הנחותה של ישראל לעומת זו של ארגנטינה שהוציאה כבר כמה אלופי עולם. תרגיע. בארגנטינה ייצרו אופנועים לא רק ייבאו. ביום שיהיה פה מפעל לייצור אופנועים אז אולי יהיו פה אנשי מקצוע שמבינים באמת. מה שיש פה בינתיים זה רק מכונאים. מה שהולך כאן זה מה שנוצץ. קרבון זה נוצץ. שופוני.

NeeD 4 SpeeD

New member
אמרתי משהו רע על ארגנטינה? ../images/Emo6.gif

שמע, אין טעם לזרוק סתם משפטים באוויר , אני מציע לך לנסות בעצמך . תמצא מישהו שיהיה מוכן לתת לך סיבוב על אופנוע משופר ברמה גבוהה , אחרי זה תרכב על אופנוע מאותו דגם ברמה הסתנדרטית . אני מבטיח לך , זה יהיה עולם אחר לגמריי. מצד אחד אתה מדבר על תרבות מוטורית נחותה , מצד שני אתה נגד שיפורים ?

iec

New member
עזוב נו...הבחור קיבל מכה חזקה מהשפיץ של החלון

Spondylus

New member
אלוהים כמה שאין לך מושג...../images/Emo178.gif

לא אתה זה שהביך את עצמו וכתב שטויות על "אחד על אחד" לפני מספר שבועות.
יצאת בור אז ואתה יוצא בור גם עכשיו. זכותך לחלוטין לכתוב את דיעותיך פה, גם אם הן שגויות. ושלא תשלה את עצמך - אתה טועה. ובגדול. אגזוז פתוח - ללא קשר לפינוי הגזים מוריד המון במשקל. וכן. למי שיודע לנצל את הכלי זה מ-א-ו-ד משמעותי. מפות הצתה - משפיעות המון על הזרמת הדלק והאויר ועל התנהגות המנוע. ומי שרוצה עוד מעט כוח או התנהגות מנוע שונה נהנה מזה משמעותית. קרבון - יכול משמעותית להוריד במשקל האופנוע ולכן בהתנהגותו. זה שאבא שלך אידיוט (מסיע את אמא שלך בהריון ללא קסדה) לא הופך אותך למבין גדול. והאמת שגם לא לאופנוען מי יודע מה - כי אז לא היית מעביר ביקורת על אנשים שנהנים מצליל (לא רעש
) הכלים שלהם, שלדעתי זה אחד הדברים המגניבים באופנועים.

lazybones

New member
יצאתי בור?

מסתבר שצדקתי ואחרי שהחליפו לי נוזל בלמים ב"אחד על אחד" יש רעשים שהם כנראה אוויר במערכת. אז אני לא כזה בור. ו"אחד על אחד" פטרו אותי בזה שהרעשים זה השרשרת. החלפתי שרשרת, הרעש ממשיך.פעמיים הייתי אצלם אחרי הטיפול והם לא שומעים כלום. מה אני יכול לעשות? מילה שלהם מול מילה שלי. אני מתקן אצל מישהו אחר. אז צדקתי. לא רציתי ללכלך על אדם שעובד לפרנסתו ולפגוע בו אז התנצלתי. לומר שאני חושב שזה הטיפול הכי טוב שדמיינתי? לא. טיפול רע? גם לא. ממש לא. אגזוז משופר אולי משמעותי למי שרוכב במסלול. אני לא חושב שיש משהו שאתה יכול לשפר ב CBR חדש שייתן לך זמני הקפה יותר טובים. אני חושב שרוכב מקצועי ייתן לך בראש כשאתה על מה שאתה רוצה הכי משופר שיש והוא על GS500. אני חושב שאגזוזים כאלה הם רועשים ולא סמפטיים לסביבה מידי והתועלת שלהם לא כזאת גבוהה שמצדיקה התעללות באוזניים של כולם.

bikbak

New member
ת-ו-ע-ב-ה... לחסום מיד!

כמה אסטטיקה וזה עוד לפני ששמענו

bulb

New member
לפני שבוע שקלתי את הדוד המקורי מול דוד תחליפי

הדוד המקורי שוקל 8.8 ק"ג הדוד התחליפי שוקל 4.5 ק"ג הפרש של למעלה מ-4 ק"ג באזור הזנב, בו למשקל יש השפעה גדולה. ואנחנו מדברים רק על הדוד, לא מערכת פליטה מלאה שיכולה לחסוך עוד משקל. השיפורים במערכת הפליטה הם לאו דווקא למטרת כח, במובן של כ"ס. בלא מעט מקרים תוספת הכ"ס היא זניחה (כמה סוי פוני ספורים) והעיקר מתבטא בפינוי יעיל יותר של הגזים, מה שנותן מנוע "חי" יותר.

lazybones

New member
וואלה וזה שווה את ההשקעה והסיכון?

לא עדיף לעשות דיאטה ולהוריד 4 ק"ג? זה מזכיר לי את כל אלה שקונים אופניים ב 20 אלף שקל כי הן הכי טובות ורוכבים פעם בשבוע או נשים מהעשירון העליון שקונות סיר לבישול באלף שקל. אמא שלי בסיר בן 30 של סולתם עושה את האוכל הכי טעים. זה שיש לך זנב קל ב4 קילו לא יעשה אותך רוסי. והמחיר שתשלם בכסף, רעש, יכול להיות שתפגע בכוח בגלל התקנה לא נכונה, לפי דעתי יש צורך לגעת בכיוון המנוע היות שיש שיוני ביחסי זרימת האוויר. שוב אני אומר, אופנוע ספורט סטוק מודרני, כולל אופנועים של שנות ה-90 הוא מעל ומעבר ליכולת של רוב הרוכבים. אז מה 4 קילו פחות יתנו לך? אולי לרוסי שרוצה לגלח כמה מאיות שניה...גם ברמות הכי גבוהות היו רוכבים שנצחו עם אופנועים נחותים. אז למישהו שהוא חובבן? סתם מסחטת כסף.

למעלה