אגזוזים

סייפיי

New member
בונה בפינלנד, קצת רחוק ../images/Emo13.gif בקשר למחיר

אפשר למצוא באיביי, מ"ר עולה בסביבות ה30 דולר בהתאם לסוג האריג. כשקונים בכמויות (לקייאק יוצא לי למשל 30 מ"ר קרבון ו10 מ"ר קוולאר) זה יוצא הרבה יותר זול יותר למ"ר. יש גם אנשים פרטיים שמוכרים שאריות מפרוייקטים ישנים ואז זה ממש גרושים אם אתה רוצה לנסות לעבוד עם חלקים קטנים. אני חושב שקרבון זה חומר מדהים.

Tao9

New member
האמת מזה יש לי דודה לפיצה, אפילו שאריות!

פינלדנד וקרבון - קבל
אני מכיר את המחירים לצערי, ואתה קנית ממש הרבה...
אני ואבא שלי עובדים לפעמים עם קרבון על הטיסנים לכל מיני חיזוקים או פשוט להורדת משקל ושמירה על החוזק. אכן חומר מדהים ואין יפה כמוהו.

villain

New member
סיימתי את הכל ../images/Emo10.gif ../images/Emo78.gif

פיצה דומינוז או פיצה עגבניה הנאה מובטחת

I O R

New member
אוקי אם זה ככה אז אני חייב לשאול אותך שאלה

מה תגיד על אלו שבאמת מחליפים את האגזוזים לפתוחים, סטייל קרבון, טיטניום ושאר מרעיו אבל משאירים את הצינור המשתיק בתוך האגזוז. מה דעתך עליהם
לאיזו נישה הם שייכים

megahertz

New member
אני יכול להוסיף הערה קטנה למדורה (בלי שמן)?

לא צריך לרכב ברמות הכי גבוהות כדי להנות מאופנוע קל יותר. תעשה ניסוי - תקשור כמה משקולות קלות (נגיד קילו-קילו וחצי) לזנב של האופנוע שלך. פחות נוח? מתנהג פחות טוב? עכשיו תוריד אותן. מתנהג יותר טוב? קל יותר לתמרן? הבנת את הנקודה? נ.ב. אני לא נכנס לזה שהמערכות המקוריות לא נותנות למנוע לנשום כמו שצריך..כבר כתבו לך את זה. ממליץ לקרוא את הכתבה על ה-DRZ של יוני לוי מול הסטוק בפול גז.

lazybones

New member
הבנתי את הנקודה ש...

אתה גם שייך למועדון השופוני. קודם כל יש לך מקינטוש, שזה המחשב הכי גיי שיש. דבר שני אתה כותב שיש לך אותו בחתימה שלך. מה אכפת לי איזה מוצרים קנית? זה מה שמגדיר אותך כאדם? שאתה צרכן? שיש לך סופרמוטו ומק? כל השופונים יוצאים מהחורים. לא הבנת בכלל מה אני מתכוון. אני מתכוון שברמה של רוב הרוכבים שאני רואה, לכמעט אף אחד אין צורך באגזוז קרבון. עלות מול תועלת בספק רב. FIREBLADE מספיק טוב סטוק בשביל שלא תגיע לגבולות שלו. הרבה פעמים אני לוקח שרשרת מגנום 12 מ"מ בזנב, וואלה אחי, לא מרגיש כלום. אתה יודע מה? אתה לא מרכיב? כאילו שאתה רוכב כל היום במסלול ויש לך ONE SEAT. כי כשאני לוקח את השמנות שלי מאחורה אני גם לא מרגיש אותן. משתדל להצמיד אותן חזק ככה הציצים עוטפים אותי טוב טוב וזה עושה אחלה מומנט. במיוחד בטורים נמוכים. הנה רשימת הקניות שלי ---------------------- ריזלה שחורה שני קילו עגבניות קבנוס קרלסברג CB500 HONDA

ב ו Z י

New member
אתה הרי

מת שיהיה לך מקינטוש אבל אין לך גרוש על התחת. חתיכת קנאי. ואם אתה חושב לעצמך: "איזה קטעים אני מצליח לעצבן אותם" אז תשמע משהו - אתה לא מעצבן פה אף אחד. לך תחפש תשומת לב בגן העצמאות. קלסברג זו בירה לעובדים זרים. אפילו טעם בבירה אין לך.

lazybones

New member
וזה שיש לך כסף מה עושה אותך?

ליותר טוב ממני? עובדים זרים? נראה לי שאתה מבין בזה די טוב אם אתה אפילו יודע איזה בירה הם שותים. מה קרה מצאת פקקים של קרלסברג בפח זבל של הבית? אתה יודע מה זה אומר...

ב ו Z י

New member
זה אומר../images/Emo26.gif

שהם סיימו לשפץ, לנקות לי את הבית ולמלא לי את הבריכה בגינה. הרשיתי להם לחגוג את סיום עבודות הפרך באיזו בירה, למה לא, רציתי לפרגן להם.

lazybones

New member
איש טוב ויקר

השנה שנת בצורת ולך יש בריכה פרטית... יש לך כסף, לי אין ובגלל זה אני אפס. סתם כי אני בחור ישר שעובד למחייתו, עושה מילואים בתור לוחם חי"ר ומשלם מיסים. אז אתה אחד שדואג לעצמו וחושב שאתה יותר טוב ממני כי הברכה שלך מלאה ואני חושב על כל טיפה כשאני שוטף לעצמי כלים, בלי מדיח. בשכונה השקטה שלך בוילות אין רעש של אופנועים מוגברי אגזוז, אך היכן שאני גר בדרום ת"א ליד הפועלים הזרים תמיד עוברים כשכמותך בדרך לקנות אביזרים בסלמה או לשתות דרינק או סתם לזרוק גז באמצע הלילה בשכונה העלובה שלי, מה שלא תעז לעשות ליד השכנים שלך. הרי כאן גרים רק עלובי נפש, פועלים זרים או סתם. אז כן, כרגע אני מרגיש שאנשים כאלה מחרבנים לי על הראש, שולחים אותי בגיל 35 להגן עליהם מפני האויבים, בעוד שבניהם לא ישרתו בקרבי כי...מיליון סיבות. אז עשיתי 40 ומשהו ימי מילואים השנה. החיים שלך הם חגיגה אחת ארוכה, אתה מרגיש צורך לפנק את עצמך בעוד איזה אבזר אבל משהו תמיד חסר. אז אתה מחפש חברים, קונה אופנוע ונהיה חלק מארגון. חבר'ה. אופנוענים. ואתם מרגישים קבוצה מלוכדת. כל מי שלא חושב כמוכם הוא כנראה טרול. אתם לובשים בגדים דומים, משקפי שמש מחברות נחשבות, קסדות מחברה מסויימת, ואגזוזים מחומרים מרוכבים. פה ושם איזה רוכב יורד מהמצבה ואז אתם מתחברים, הנותרים אחד לשני בחיבוק חם ויודעים שמה שאתם עושים זה מסוכן ומטורף אבל תמשיכו לעשותו כי... אולי תבוא למילואים? זה דומה. במדינה שהפכה להיות כזאת שכל אחד דואג לעצמו, אני אשים לעצמי אגזוז רועש וכולם יכולים לקפוץ לי. מי שיש לו 50 סמ"ק הוא לא אופנוען אמיתי כי לי יש 1000 סמ"ק, מי שעושה מילואים ומשלם מיסים הוא פראייר. אז מה נשאר? בשביל מה להמשיך בפארסה הזאת. עוד שבועיים אני שוב יוצא לשירות מילואים לא קל ומרגיש חוסר מוטיבציה. בשביל אדם כמוך או אחרים שתקפו אותי כאן בלי להבין מה אני כותב אני אלך לסכן את החיים שלי ואת הבריאות הנפשית המעטה שנותרה לי? בשביל מדינה של ערסים, שמאלנים, אנשי עסקים שלא יתנו לבן שלהם בן ה 18 להסתכן ואין להם שום בעיה מוסרית לשלוח בן 40 לרוץ בגבעות? חוסר האכפתיות שחלחל לחברה הישראלית מיוצג אצלך באגזוז שלא מתחשב בסביבה ובמילוי בריכה פרטית בשנת בצורת. ואם לא מתאים לך...שלחת אותי לצוקים. חביבי. אני כבר שם.

dblast

New member
גבר אל תהיה כבד

אתה הולך למילואים כי יש לך מוסר ונאמנות למדינה שלך. אתה מגן לא על ערסים ואנשים סוג ז' אלא על המשפחה שלך, ועל עתיד ילדיך. יש לא מעט אנשים במדינה הזאת שמעריכים את זה. ומי שלא לא שווה בכלל להזכיר אותו. כל הנכתב לא קשור לBUZI , אני לא מכיר אותו. לגבי אנשים שיכולים להרשות לעצמם אופנועים יקרים ושיפורים עם מעט תועלת למחיר, משקפי יוקרה, ודרינקים להרמת המורל.. תחשוב על זה ככה - אולי אנשים האלה יודעים לעשות משהו שאחרים לא? אולי ה"חברה" מתגמלת אנשים כאלה יותר מאחרים מסיבה מסויימת? זה שוק חופשי ומי שיכול לספק "מוצר" שיש לו דרישה במשק, מרויח תגמול נאה יותר מאחרים שיודעים לעשות בדיוק כמו האחרים...... אל תהיה ממורמר. תהיה גאה במה שאתה עושה. תרים את הראש! אם תחייך לעולם, הוא יחזיר לך חיוך (פרט לעולם הכביש שבו זה ההיפך)

iec

New member
אם אתה לא מכיר את בוZי - דע לך שיש לו אופנוע

עוונטה ובריכת שחיה שדפנותיה עשויות גם מקרבון.

Bearing

New member
בנאדם אתה קצת מגזים

זה מאד יפה שאתה עושה מילואים ומשלם מיסים, אבל אתה לא ממש עושה את זה מבחירה, מדובר בחובות בסיסיות במדינה שלנו שרוב החברים שלי וגם אני מקיימים אותם, מהיכרותי עם אופנוענים במדינה שלנו רובם אנשים נורמטיביים לחלוטין. אם תספר לי שאתה מתנדב ועוזר לאנשים בזמנך הפנויי X שעות בחודש אולי היית מצליח קצת להרשים אותי, בכל זאת במילואים מקבלים משכורת וגם סוג של שינויי עבירה מהעבודה, מה שעושה את המילואים דווקא לא משהו כל כך רע מבחינתי, אני די אוהב ללכת לשם כשאין לי נסיבות מיוחדות. אני לא מבין מאיפה המרמור שלך על אנשים שיש להם כסף לקנות אופנוע כבד, דוקא ילדים עם איזה צינור מעפן במקום אגזוז או איזה DT שבור עושים הרבה פעמים יותר רעש מאקרפוביץ' איכותי. אם מישהו מרוויח הרבה אז שיהיה לו לבריאות ולא רק לו אלא גם לך, אתה צריך להגיד לו תודה!!! אל תשכח שמי שמרוויח הרבה גם משלם כמעט 50% מס שולי אז המדינה בעצם חייה על אנשים כאלה. הם משלמים מס בריאות מופרז על רפואה ציבורית שהם לא משתמשים בה, ביטח לאומי שלא משלם להם את השכר הפרופורציוני לפיו הוא גובה ושאר הירקות.... בקיצור אתה נובח על העץ הלא נכון, אולי תלך לכתוב משהו בפורם חרדים/סרבנים/עבריינים או כל פורום רלוונטי אחר. תהיה אופטימי, לילה טוב.

Dungeon

New member
למה אין צורך? המנוע נשמע טוב יותר

מסכים איתך שיש מנועים כמו למשל של הטי מקס שלא נשמעים טוב גם עם פול-סיסטם מקרבון אבל יש כאלה שנשמעים הרבה הרבה יותר טוב (4 בשורה ווי-טווין) וזה עושה טוב בלב כששומעים אותם. זה בדיוק כמו שמוסיקה רועשת גורמת להרגשה של התרוממות הרוח, יש לזה הסבר פיזיולוגי מסויים שאני כבר לא זוכר.

megahertz

New member
אני לא יודע מאיפה הכח להגיב, אבל אני אתאמץ.

נתחיל מהנקודה שבה אני חושב שאצליח לפנות את ההגיון שלך ולגרום לך להבין אותי: הדברים האלה רשומים אצלי בחתימה כי הם הדברים שנוגעים לפורומים שבהם אני כותב. ככה, כדי שאנשים שקוראים את התגובות שלי (ואני נוטה לכתוב הרבה), יידעו מה הניסיון של מי שענה להם (ונכון שאי אפשר לדעת מה בדיוק, אבל זה עוזר לקבל מושג). עד כאן הנקודה הראשונה. נמשיך. כן יש לי מק, כי זה מחשב טוב, שאני נהנה להשתמש בו. יש לך בעיה עם זה? הפתרון פשוט - אל תקנה אחד. אף אחד לא מכריח אותך. עוד רגע תגיד לי שבגלל שהמערכת שלי מבירץ' אני סתם פלצן, ושהייתי יכול לקנות אחת שבנויה מדיקטים ושאריות של עצים. (אבל היי, לא היא לא מייפל) וכן, אני לא מרכיב על האופנוע. אם אתה לא מרגיש שרשרת 12 מ"מ על הזנב, כנראה שאתה לא ממש מודע לרכיבה שלך, ולאופנוע. בנוגע לבירה, אני מסכים עם בוזי. מישהו כבר מוכן להודות שזה ה
שלו? מיצו?

למעלה