אגו מודלס

Guyolito

New member
אגו מודלס

מישו מכיר את הסוכנות הזו? האם היא טובה? טנקס =]

גם אני רוצה לדעת בקשר לכמה סוכניות

הזמינו אותי מאגו, מטאץ' ומעוד כמה שאני לא זוכרת את השמות.. אבל לגבי השניים האלה מישהו יכול לומר לי
אלו זוכניות טובות
מי יצא משם [דוגמנים/ות]
וכו'...

אגו היא הסוכנות היחידה

בצפון שעובדת ומוציאה חברה לעבודות-אם את צפונית ויקבלו אותך,את מסודרת

topagency2

New member
תשובה

סוכנות אגו מודלס אכן אחת היחידות בצפון פרט לסוכנות תגלית ששמעתי עליה בעבר ולא בטוח שעדיין קיימת. שמות מוכרים מסוכנות אגו עוד לא ראיתי אבל זהו אינו מדד לקבוע את רמת הסוכנות. שווה לך לבדוק מה הם מציעים לך ואז לשפוט. בנוגע לטאץ הסוכנות ממש חזקה בכל מה שנוגע לחו"ל ובארץ קצת פחות אבל עדיין יותר מוכרת מאגו וקיימת יותר שנים בנוגע לשמות מוכרים שיצאו מהסוכנות אינני יודע ואם מישהו כן יודע נשמח לקבל את תשובתו.

Guyolito

New member
תודה

על התגובות. מה קורה אם אני גר במרכז? יש בעיה אם הסוכנות בצפון?

במידה ואת/ה מעניין אותם...

כל סוכנות לפי מה שאני יודע שהבחור/ה שאצלם מעניין אותם משלמים לו/ה נסיעות אבל את זה תשאל שאתה מדבר איתם:) וווששייי היה פה:)

רוב העבודות של אגו מודלס

הם במרכז הארץ,ואם יש עבודה בצפון,החזרי הנסיעות הם מובן מאליו. בקרוב תתקיימנה תצוגה שיער גדולה בגני התערוכה, ואגו מודלס לוקחת חלק נכבד בעניין ,וכמובן הצפוניים מקבלים החזרי נסיעות וכנ"ל ההיפך. סוכנות תגלית לא קיימת "לונג טיים אגו"

גלית456

New member
אהממ

אל תתקרב לרגע לטאצ' תיזהר... ובקשר לתצוגה של אגו מודלס למי התצוגת שיער?!

גלית מאמי התשובה שלך לא מספקת

שאת שוללת את אחת הסוכנויות לפי דעתך האישית בלבד לפחות תרשמי למה את שוללת אותה ... 1)היית בטאץ? 2) ספרי לנו מה לא אהבת שם במידה והיית.. אישית אין לי משהו נגד סוכנות זו או אחרת כי לא הלכתי לאף סוכנות כי אני לא דוגמן אבל בתור אחת שכנראה הייתה ספרי לנו שנלמד ממך... ואולי מה שלא מתאים לך מתאים למישהו אחר... וווששייי היה פה נשמח לשמוע את התגובה שלך :) המשך יום מצווין לכולם:)

גלית456

New member
אז ככה...

בוא נגיד שכמו שאמרו פה הרמה ממש נמוכה לסכונות פה בארץ משאר הרשתות שלה בח"ול... נתחיל בכך שקראתי באיזה ממקום ששמים שם תמונות של בנות שבכלל לא חתומומת שם גם היתה תחרות ברח לי השם שלה כביכול תחרות שהולכת להיות גדולה עם עוד סוכנות בנלאומית אם אני לא טועה אמרו 12 בנות 12 בנים כמו ריאליטי כזה יראו את זה בערוץ 10 11 וכל מיני ובסוף מישום מה פתאום כלום חברה שלי שעלתה ל12 מתמודדות אמרה שזה סתם בסוף לא עושים וזה ויצא לי להיות אצלם גם הם ראו אותי ואמרו לי בואי וזה היה בתקופה שבאמת התחלתי להיכנס לעיניינים אז אוקי פעם ראשונה אתה מתלהב וואלה וזה הלכתי לא חשבתי פעמיים אפילו הרגעתי לשם וישבתי עם איזה אחת שהיא כביכול טענה שהביאו אותה מאיזה מקום מח"ול וטהטהטהטה והיא הראתה לנו תמונות אימא שלי לא השתכנעה מספיק כי היא הראתה הרוב לא ישראליות כאילו דוגמניות מהרשתות האחרות של טאצ' אחרי זה קראתי באיזה פורום שאחד שהתכוון ללכת לטאצ' ואחת סיפרה פשוט שאותה אחת שכביכול טוענת שהביאו אותה מחו"ל היא בעצם סתם אחת בקיצור ככה אני רואה את הסוכנות הזאת ולדעתי לא צריך להתקקרב אליה אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו לפני שהוא מגיע לכל סוכנות.. ושוב פעם כל אחד יכול ליראות סוכנות בצורה אחרת כך אני רואה אותה :}

topagency2

New member
לא רוצה להגיד כן או לא אבל...

בנוגע לתחרות גלית אכן צודקת הייתה אמורה להיות תחרות בשיתוף טאץ והתחרות בוטלה פתאום משום מקום.

אז ככה...

רשמת: "נתחיל בכך שקראתי באיזה ממקום ששמים שם תמונות של בנות שבכלל לא חתומות שם"???- אז קודם כל, אל תאמיני לכל מה שאת קוראת. לא פעם ולא פעמיים, עיתונאים מקבלים כסף על השמצה שכזו לטובת קידומן של סוכנויות מתחרות... את יודעת, לא כולם עם לב טהור בעסק הזה... לגבי העיניין עצמו, זה ממש לא נכון. כולם שם אכן חתומים או היו חתומים שם, להזכירך, הסוכנות טאץ' היתה סוכנות בת של פורד העולמית עד לפני כמה חודשים, לכן יש שם גם דוגמניות ודוגמנים מח"ול באתר של טאץ'! יכול להיות שהכרטיסים באתר של הדוגמניות והדוגמנים באתר לא הכי מעודכן, כי חלק באמת כבר לא בסוכנות (אבל יש הבדל בין מישהי שהיתה בסוכנות ויצאה כבר, ופשוט עוד לא הוציאו את הכרטיס שלה, לבין כשאת באה ואומרת, שהדוגמנית בכלל לא היתה חתומה שם מלכתחילה. ופה הטעות שלך ושל אולי רבים אחרים...). דבר נוסף, להזכירך, קיימות לא מעט סוכנויות בהן קורה אותו דבר, שדוגמניות עוזבות ולא מוציאים להם את הכרטיס. לוקח זמן לכל זה, כי זה לא שהסוכנות עצמה עושה את זה, ברוב המקרים, ולפחות במקרה של טאץ' מודלס, מדובר בגורם חיצוני שמסדר את הכל, ע"פ בקשתו של בעל הסוכנות... לגבי הדוגמניות מח"ול שראית בסוכנות, זה אכן נכון!!! זה לא "סתם אחת" כפי שאת קוראת לה. אני במו- עיניי ראיתי המון בנות שהגיעו לארץ לחתום בטאץ' מסוכנויות בח"ול, כמו למשל הדוגמנית היפהפיה, תיאדורה איזמינדי (1.77, בת 22), שהגיעה לארץ, חתמה בטאץ' מודלס ובעברה המון עבודות בח"ול, בינהן גם עבודות בפאריז, מילאנו, אסקאדה, כריסטיאן דיור וכ'ו... עוד דוגמא מצוינת היא הדוגמנית ההורסת, לינדה זימני, שהגיעה מהונגריה וחתמה בישראל בטאץ' מודלס...ועוד המון דוגמניות אחרות... בקיצור, מה שאני באה להגיד שטאץ' מחתימה רק איכויות ולא כל אחת/ד, ולכן גם מרבית הדוגמנים והדוגמניות שם מקורם בכלל מח"ול... לכן אני אומרת, שאין להשמיץ סוכנות לפני שיודעים את סיפורה האמיתי... ואני לא סתם אומרת את זה. אני מכירה את סיפור חייה של "טאץ' מודלס" ובקיעה בהכל בנוגע לסוכנות זו. העבודות שם, צלמים, הכל. אז אני באמת באה להגן עליה מבחינה מקצועית, כי הסוכנות לא ראויה לאף מילה רעה. בדיוק להיפך!!!

לא להתקרב לרגע לטאץ'???

אפשר לדעת למה את חושבת ככה??... בכל אופן, אני אישית דווקא מאוד ממליצה...מכירה את האנשים שם... כולם הגונים ויעשו הכל ע"מ לקדם את הדוגמניות שלהם... ממליצה בחום... ודרך אגב, הם מוציאים הפלגות קיץ עם מלא דוגמנים ודוגמניות וכל אחד יכול לקנות כרטיסים ולהצטרף... אז מהרו בהמוניכם... לא נשארו עוד הרבה כרטיסים... כולם כבר רצים לקנות... זו הולכת להיות "הפלגת השנה"...

למעלה