אז ככה...
רשמת: "נתחיל בכך שקראתי באיזה ממקום ששמים שם תמונות של בנות שבכלל לא חתומות שם"???- אז קודם כל, אל תאמיני לכל מה שאת קוראת. לא פעם ולא פעמיים, עיתונאים מקבלים כסף על השמצה שכזו לטובת קידומן של סוכנויות מתחרות... את יודעת, לא כולם עם לב טהור בעסק הזה... לגבי העיניין עצמו, זה ממש לא נכון. כולם שם אכן חתומים או היו חתומים שם, להזכירך, הסוכנות טאץ' היתה סוכנות בת של פורד העולמית עד לפני כמה חודשים, לכן יש שם גם דוגמניות ודוגמנים מח"ול באתר של טאץ'! יכול להיות שהכרטיסים באתר של הדוגמניות והדוגמנים באתר לא הכי מעודכן, כי חלק באמת כבר לא בסוכנות (אבל יש הבדל בין מישהי שהיתה בסוכנות ויצאה כבר, ופשוט עוד לא הוציאו את הכרטיס שלה, לבין כשאת באה ואומרת, שהדוגמנית בכלל לא היתה חתומה שם מלכתחילה. ופה הטעות שלך ושל אולי רבים אחרים...). דבר נוסף, להזכירך, קיימות לא מעט סוכנויות בהן קורה אותו דבר, שדוגמניות עוזבות ולא מוציאים להם את הכרטיס. לוקח זמן לכל זה, כי זה לא שהסוכנות עצמה עושה את זה, ברוב המקרים, ולפחות במקרה של טאץ' מודלס, מדובר בגורם חיצוני שמסדר את הכל, ע"פ בקשתו של בעל הסוכנות... לגבי הדוגמניות מח"ול שראית בסוכנות, זה אכן נכון!!! זה לא "סתם אחת" כפי שאת קוראת לה. אני במו- עיניי ראיתי המון בנות שהגיעו לארץ לחתום בטאץ' מסוכנויות בח"ול, כמו למשל הדוגמנית היפהפיה, תיאדורה איזמינדי (1.77, בת 22), שהגיעה לארץ, חתמה בטאץ' מודלס ובעברה המון עבודות בח"ול, בינהן גם עבודות בפאריז, מילאנו, אסקאדה, כריסטיאן דיור וכ'ו... עוד דוגמא מצוינת היא הדוגמנית ההורסת, לינדה זימני, שהגיעה מהונגריה וחתמה בישראל בטאץ' מודלס...ועוד המון דוגמניות אחרות... בקיצור, מה שאני באה להגיד שטאץ' מחתימה רק איכויות ולא כל אחת/ד, ולכן גם מרבית הדוגמנים והדוגמניות שם מקורם בכלל מח"ול... לכן אני אומרת, שאין להשמיץ סוכנות לפני שיודעים את סיפורה האמיתי... ואני לא סתם אומרת את זה. אני מכירה את סיפור חייה של "טאץ' מודלס" ובקיעה בהכל בנוגע לסוכנות זו. העבודות שם, צלמים, הכל. אז אני באמת באה להגן עליה מבחינה מקצועית, כי הסוכנות לא ראויה לאף מילה רעה. בדיוק להיפך!!!