אגו מודלס

SuperStar666

New member
זו הולכת להיות "אכזבת השנה"

אני ממליצה בחום להתרחק מטאצ' בצורה בהולה. בהולה ביותר. בהזדמנות אני אספר את הסיפור שלי איתם לפני שחתמתי אצל רוברט.

קודם תספרי, אח"כ תמליצי מה שאת רוצה

מעניין מה הסיפור שלך... ואם הוא מספיק רציני, שאת באה ואומרת מה שאמרת... בכל מקרה, הסוכנות הזו היא לדעתי, סוכנות טובה מאוד, ולא סתם אני אומרת את זה, ואני יודעת שהבנות שם מרוצות מהיחס, מהעבודות, מהכל... ולא פעם אחת דברתי עם בנות משם ובכלל אני מכירה את כולם שם כמעט... זו סוכנות אמיתית, שהיחס בה לדוגמנים ולדוגמניות פועל לפני הכל... לגבי ההפלגות, ממש לא "אכזבת השנה"!!!... אין לך בכלל מושג כמה קנו כרטיסים... בכל מקום שמעו על זה... זו הולכת להיות הפלגה אפילו יותר טובה מהקודמת...

סבבה מה שרמת לפי דעתך מאמי

אבל איפה הסיפור של מה שקרה לך אפשר לשמוע אותו? אנחנו פשוט רוצים סיפורים לא שכל אחד ירשום מילה וזהו להבין מה לא טוב מה קרה וכו:) אולי מה שלא טוב לך טוב לאחרים:) וווששייי היה פה מחכה לסיפור:)

Gal Nissan

New member
לזהבוש ומזוש

מזי אחותי אולי את חושבת שטאץ' סוכנות מצויינת , וההפלגה שלה מדהימה ומוצלחת , והכל טוב ויפה אחותי וכולם מכבדים את דעתך ואולי יש גם כאלה שמסכימים איתך , אבל מצד שני יש את זהבה , שהיא דוגמנית של רוברטו , שבאה עם סיפור בנוגע לטאץ' שגרם לה לחשוב רעות על הסוכנות , היא לא חייבת לספר את הסיפור כי אולי זה אישי או מביך , אבל עצם העובדה שקרה לה מקרה אישי איתם כבר גורם לי להתחיל לשים לב לפרטים הקטנים לפני שאני חותמת בטאץ' , אפילו שאני לא יודעת מה המקרה. אני לא נוקטת פה עמדה חס וחלילה אני חולה על שתיכן ומסכימה עם שתיכן בחלק מהדברים , אבל האמת שממבט עמוק ביותר באתר של הסוכנות לא מצאתי אפילו לא דוגמנית אחת מוכרת ,או עובדת לחברות מוכרות...........כך שזה מבאס להגיע לסוכנות בלי דוגמניות עם שם............................קיצר יפות שלי לא צריך סתם לריב , אלב תאמת מניין אותי לשמוע את המשך השיחה בינכן אז מקווה שקראתן מה שכתבתי

Gal Nissan

New member
תיקונים*

אבל תאמת מעניין אותי לשמוע את המשך השיחה בינכן אז אני מקווה שקראתן מה שכתבתי ותגיבו כל אחת את דעתה =]

אם זה היה....

סיפור מביך או אישי מידי, היא לא היתה אומרת שבהזדמנות היא תספר, אבל בכל מקרה, שיהיה... אף אחד לא בא פה לריב פה... אני יודעת מה שאני יודעת על הסוכנות הזו, וכל אחד בדעה שלו...

גלוש תקשיבי משהו:)

אני לא נגד אף אחד בפורום הזה רק חושב שהדברים של אנשים פה צריכים לנגוע במטרה ולא להסתובב סביב המטרה בלי לפגוע במטרה:) דבר ראשון כמו שאני יודע עדיין לא יצאה ההפלגה הראשונה של טאץ אז איך מישהי יכולה לבוא ולהגיד שזה אכזבת השנה היא מכרה כרטיסים לאותה הפלגה שהיא יודעת כמה נמכרו? היא הייתה בהפלגה של שנה שעברה או בהפלגה הדימיונית שעדיין לא יצאה? זה מה שמרגיז פה שמישהו אומר משהו שהוא כנראה לא נכון כי הוא לא הביא את הסיפור מאחורי כזה דבר:) ולגל עוד דבר לא שמים לינקים של סוכנויות בפורום כי זה פרסום:) ופרסום בפורום אסור ... עדיין מחכים לסיפור של זהבה:) שיהיה לכולם חג שמח:) סתם משהו למחשבה:) זה כמו שמישהו עומד למשפט על תאונה למשל וזה שהוא פגע בו אומר הבחור צריך משקפיים ולא שם אותם ... אז השופטת בלי תיק רפואי או בלי מסמכים לא תגיב למה שזה שפגעו בו אומר:) וווששייי היה פה:) הביא את דעתו האישית והלך:) אל תפגעו זה לא נגד אף אחד:)

צודק 100%

אני בכלל לא אוהבת השמצות לא מבוססות... אני לא באה ומשמיצה אף סוכנות, אז בגלל זה מרגיז אותי הדברים האלה- כל ההשמצות האלו נגד טאץ'...

SuperStar666

New member
אין פה שום ריב.

"ההשמצה" שלי מאוד מבוססת, את פשוט נורא מתגוננת. ז"א שמעת "השמצה" על הסוכנות שאת כביכול הולכת לחתום או חתמת בה, ואת יוצאת במגננה, הייתכן שעל ראש הגנב בוער הכובע? - ולעניין היותר חשוב. זו סה"כ העצלנות שלי להתחיל מא' עד ת' את הסיפור, אולי כשאהיה לי יותר זמן וכוח אני אכנס לעומק ואפרט יותר. אני יכולה להגיד בקצרה שזה נגמר בצורה מכוערת; עד שבן זוגי לא התקשר לאיים על אדון רוני (או רני לא זוכרת כבר..) הוא לא היה מוכן להוריד את התמונות שלי מהאתר שלו למרות שלא הייתי חתומה שם ולא כלום!!! ל-א הייתי חתומה שם, התמונות שלי הופיעו באתר שלו, הוא לא היה מוכן להוריד אותן, ולבסוף הבן זוג שלי איים עליו בתביעה, וכמה חבר'ה שיבואו "להכירו" מקרוב.

SuperStar666

New member
נ.ב - את כ"כ דבקה בדעתך

שזה ממש לא עושה לי חשק להתווכח איתך ולחסוך ממך את הטעות לחתום שם. אל תקשיבי, תעשי מה שנוח לך, ומה שנראה לך נכון. המון בהצלחה.

topagency2

New member
תודה לכולם על התגובות בשרשור

הדיון הזה סגור ברשותכם מכיוון שאיבד כיוון לחלוטין. תודה לכולם ונשמח אם את כל המוטיבציה שלכם תשקיעו בנושאים נוספים בפורום לטובת כולנו.

אני ממש לא אמורה לחתום שם...

וגם לא הייתי חתומה שם... אני פשוט מכירה את "אדון רוני" כמו שאת קראת לו ואת אנשי הסוכנות. אנשים מקסימים אחד אחד. ולא יודעת מה קרה עם הסיפור איתך או מדוע קרה מה שקרה, אם בכלל, אבל זה לא משנה את דעתי בנושא...

galimakeup

New member
לבובה מושלמת ..

אני חייבת לספר שרוני הוא בעלה של חברה טובה שלי ואני שמעתי סיפורים מאוד לא נעימים או הוגנים או אייך שתקראי לזה שהיו שם אני לא שופטת מי האשם בזה אולי כל הגורמים היום הוא לא נמצא שם .. אבל אני בחיים אבל בחיים לא הייתי מתקרבת למקום כזה.

galimakeup

New member
אגב..הוא צלם מצויין ומבוזבז לדעתי

אבל בנוגע לסוכנות מי שלא הולך בדרך הישר נופל!! אולי הסוכנות השתנתה מאז זה אין לי מושג אבל כל מה שהיה בתקשורת לא הומצא..

galimakeup

New member
משיחה עם וושי לאחר בירור זה לא

רוני מטאץ הוא עבד בסוכנות אחרת שהיה בה בלאגן ..סורי על ההשמצה

נסלח לך...

זה היה צפוי שלא היה מדובר ברוני... בן אדם ז-ה-ב !!!

למעלה